Gość: Kasia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.04, 22:46 Byłam w hotelu Alkion 3* na Krecie, jezeli interesuja Was jakies informacje na temat tego hotelu topiszcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: Hotel Alkion IP: 212.182.110.* 03.09.04, 21:02 bardzo proszę o twoją opinię na temat tego hotelu, co Ci się podobało a co nie - to bardzo Pilne dla mnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Hotel Alkion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 18:28 Jeśli chodzi o hotel w miejscowości Pigiamos Kampos to mogę coś napisać, wróciłem przed 2tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa1421 Re: Hotel Alkion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:29 Bylabym bardzo wdzieczna za jakies informacje na temat tego hotelu. Mam zamiar wybrac sie na krete w drugiej polowie wrzesnia z mezem i 13 miesieczna Zuzia, i chociazby ze wzgledu na nia wolalabym uniknac jakis niemilych niespodzianek.Napisz prosze czy jest to hotel godny polecenia, czy plaza wmiare ladna i itp. Bede wdzieczna za kazda informacje. Pozdraiam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś