02.02.14, 12:01
Witajcie
Jeśli ktoś z Was wybiera się do Aten , lub w okolice - polecam Polaka , który dysponuje wygodnym fordem galaxy i za ok.15-20 EUR/os. + koszty paliwa (tańsze niż w Polsce) będzie Twoim przewodnikiem i kierowcą ! Doskonale zna język Grecki , miejscowe zwyczaje ,zakamarki Aten i okolic , odbierze i zawiezie na lotnisko , załatwi hotel itp.
Ja 31.01 po rodzinnych feriach wróciłem z Aten i wszyscy są bardzo zadowoleni !
ATENY - KRZYSIEK tel. 00306989651792
mój - DAREK tel. 663136454
Obserwuj wątek
    • Gość: basia Re: ATENY IP: *.access.hol.gr 02.02.14, 17:25
      ilo osobowy jest samochod,i ile kosztuje przejazd na jedna osobe dorosla i czy sa znizki na dzieci ?
      Warszawa-Ateny i czy przewozem paczek sie zajmujecie?
      • Gość: Ewa Re: ATENY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 18:15
        Basiu, czy Ty polskiego nie rozumiesz?
        Jaki przejazd Warszawa-Ateny, jakie paczki????
        On stara się obwozić nieporadnych turystów po Atenach i chyba okolicach! Taki lokalny przewodnik bez licencji (pewnie nie zarejstrowany również, zatem na czarno), mówiący po polsku
        • Gość: vvv Re: ATENY IP: *.ists.pl 02.02.14, 18:21
          Basia tylko pomaga prowadzić interes. No, żeby wątek nie spadł za nisko na stronie.
          • kerad123 Re: ATENY 02.02.14, 20:17
            Ten człowiek stracił stałą pracę i w ten sposób dorabia na utrzymanie rodziny .
            • Gość: vvv Re: ATENY IP: *.ists.pl 02.02.14, 20:30
              Przeykre. A co z ubezpieczeniem o którym wspominała Ewa i w ogóle legalnością tego zajęcia. Bo jak kasę będzie brał z góry a po drodze przyuważy go jakoś służba i przerwie wycieczkę?
              • Gość: Mak Re: ATENY IP: *.mlyniec.gda.pl 02.02.14, 21:01
                Bo służby ( jakie służby ?!!!) jeżdżą za prywatnymi samochodami i sprawdzają czy przypadkiem w środku nie siedzi turysta... Ręce opadają...
                • Gość: vvv Re: ATENY IP: *.ists.pl 02.02.14, 22:06
                  Nie będzie służb? To piknie, a co z ubezpieczeniem? Nikt nie sprawdzi więc nie potrzebne?
            • Gość: basia Re: ATENY IP: *.access.hol.gr 02.02.14, 21:35
              w bardzo trudnym polozeniu sie znalazl,bardzo mi przykro wiekszosc spoleczenstwa nie ma pracy,napewno ktos mu pomoze
          • Gość: basia Re: ATENY IP: *.access.hol.gr 02.02.14, 21:31
            dzieki Gosciu.
        • Gość: basia Re: ATENY IP: *.access.hol.gr 02.02.14, 21:30
          masz racje czytajac dokladniej,powoli sobie tlumacze ,i dochodze ze tylko odbierze i zawiezie i oprowadzi po Atenach
          ale musze kogos znajsc co przewozi paczki tylko uczciwego czlowieka moze znasz Ewo?
    • krystelli12 Re: ATENY 26.01.15, 20:11
      Polecam p. Krzysztofa tel. +30 698965179 .dzisiaj byliśmy w Delfach oddalonych od Aten ok.190 km.Swietny przewodnik i miły człowiek .niedroga wycieczka a niezapomniane wrażenia! Polecam! Ucinając z góry wszelkie złośliwości rodaków informuje ,ze nie jestem rodzina ani znajomym p. Krzysztofa,mieszkam w Kopenhadze i zwiedzam z córka EUrope! Hotel Centrotel tani i czysty ,stacja Viktoria oddalona 2 przystanki od Akropolu.
      • dwa_grosze Re: ATENY 10.02.15, 06:57
        @krystelli12
        To ty tez prace straciles, ze musisz korzystac z lewych "przewodnikow"? Nie ma wypozyczalni samochodow w Atenach? Z pewnoscia wszedzie jeszcze jezdzisz ze swoim zarciem:) Na takich "turystow" wlasnie Grecy czekaja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka