Dodaj do ulubionych

Sunny Garden Zakynthos

14.06.14, 19:27
własnie wróciłam z hotelu Sunny Garden na Zakynthos. odpowiem na wszystkie pytania.
Obserwuj wątek
    • Gość: frosch Re: Sunny Garden Zakynthos IP: *.dynamic.qsc.de 19.06.14, 20:45
      Witam , jedziemy do tego hotelu we wrzesniu . Prosze napisac czy byla Pani zadowolona z jedzenia . W inernecie niewiele jest informacji na temat tego hotelu . pzd ;)
      • Gość: atm81 Re: Sunny Garden Zakynthos IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.14, 13:16
        jedzenie było naprawdę dobre.nie ma aż tak dużego wyboru jak w hotelach 4 czy 5 gwiazdkowych ale z pewnością można się solidnie najeść. nikt w hotelu nie narzekał na jedzenie.
        • Gość: elka Re: Sunny Garden Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.14, 20:01
          Byłam w sierpniu 2013. Bylo świetnie, pokoje skromne ale czyste, jedzenie do wyboru smaczne. Obsługa bardzo miła,rodzinna atmosfera. Nie bez znaczenia bylo to , że wypoczywający po dwoch dniach tez stanowili fajną grupę. Polecam dla osób, które pragną wypocząć bez tłoku.
    • frosch1 Re: Sunny Garden Zakynthos 21.06.14, 18:54
      Dziekuje za informacje .Nie mamy z mężem wygórowanych wymagań . Sami potrafimy zorganizować sobie czas ( animacje zatem nie są koiecznością ) . Ma być czysto, miło i smacznie :)))
    • zniesm.aczona Re: Sunny Garden Zakynthos 01.07.14, 14:43
      Witam :)
      Ja chętnie się dowiem jak to jest z tymi łazienkami? Faktycznie takie straszne jak wszyscy piszą? :) Pokoje odnowione tak jak jest napisane w folderach? :) My lecimy 29.08 i już nie możemy się doczekać. Chętnie też pooglądałabym jakieś zdjęcia jeśli to możliwe :)
      • Gość: atm81 Re: Sunny Garden Zakynthos IP: *.lss.net.pl 02.07.14, 07:16
        łazienki są malutkie a pokój skromnie urządzony. jest polski kanał tv. podobno pokoje w domu przy basenie są lepsze. jak ktoś szuka luksusów to w tym hotelu na pewno ich nie znajdzie. pokoje są codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane. ogólnie jest ok. zresztą w tym pokoju to tak naprawdę się tylko śpi. mimo łazienki i pokoju pozytywnie oceniam hotel. ludzie są naprawdę mili i sympatyczni. jest cisza i spokój. można wypocząć. jedzenie pyszne. na plaże jest blisko i do centrum miasteczka także.
        • zniesm.aczona Re: Sunny Garden Zakynthos 02.07.14, 12:14
          Dziękuję za odpowiedź :) Oczywiście, że nie ma co szukać luksusów w hotelu z 3 gwiazdkami. Mam jeszcze jedno pytanie. Rezerwując wycieczkę za jaki płaciłaś pokój? Bo jest opcja z pokojem ekonomicznym i standardowym. Standardowy wychodzi ok 200zł drożej i zastanawiam się czy to w ogóle ma jakiś sens.
          • Gość: atm81 Re: Sunny Garden Zakynthos IP: *.lss.net.pl 03.07.14, 07:13
            ja brałam pokój standardowy. zastanawiam się jak wygląda pokój ekonomiczny.
            • zniesm.aczona Re: Sunny Garden Zakynthos 03.07.14, 09:40
              Na szczęście też wybrałam standard. Niestety mimo, że hotel jest dla mnie tylko miejscem do spania i jedzenia zaczynam się trochę obawiać... W katalogu pokoje wyglądają naprawdę pięknie. Taki "wiejski styl" bardzo mi odpowiada wizualnie.
              • frosch1 Re: Sunny Garden Zakynthos 04.07.14, 06:24
                zniesm.aczona , my jedziemy 1 wrzesnia ( z Katowic) , wiec spedzimy urlop wspolnie :) .Juz dzis zapraszam na drinka lub kawe ;) Porownamy pokoje , bo rowniez mamy standard .
                • zniesm.aczona Re: Sunny Garden Zakynthos 04.07.14, 10:18
                  Także wybieracie się się na 2 tygodnie? Z przyjemnością spotkamy sie z Wami :) Nie obawiacie się trochę pogody? Naczytałam się o tym, że może padać deszcz. A nie ukrywam, że bardzo mi zależy na odwiedzeniu i polenichowaniu na plażach w cieple słoneczka.
                  • frosch1 Re: Sunny Garden Zakynthos 05.07.14, 06:16
                    Tak, jedziemy na 2 tygodnie . Nie boje się brzydkiej pogody .Lubie myśleć pozytywnie i urlopy miewam raczej pogodne :) .
                    • zniesm.aczona Re: Sunny Garden Zakynthos 03.08.14, 14:05
                      Frosch1
                      Coraz bliżej nasze Zante :))))
                      • frosch1 Re: Sunny Garden Zakynthos 04.08.14, 16:06
                        Blisko , coraz bliżej :)))
                        Adrenalinka rosnie !!!
                        • frosch1 Re: Sunny Garden Zakynthos 27.08.14, 11:50
                          Życzymy spokojnego lotu pojutrze :) my dobijamy w poniedzialek . Proponuje spotkanie kolo kapliczki hotelowej ;) we wtorek o 9ej rano :))) . gdyby miejsce lub godzina nie pasowala prosze zostaw wiadomosc :) pzdr. Gosia
                      • frosch1 Re: Sunny Garden Zakynthos 27.08.14, 11:49
                        zniesm.aczona
                        Życzymy spokojnego lotu jutro :) my dobijamy w poniedzialek . Proponuje spotkanie kolo kapliczki hotelowej ;) we wtorek o 9ej rano :))) . gdyby miejsce lub godzina nie pasowala prosze zostaw wiadomosc :) pzdr. Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka