Gość: Piotrek IP: *.system.pl 23.08.04, 21:45 Witam chciałbym trochę zaszaleć przed nowym rokiem akademickim, ostatnia szansa. Znacie może jakieś fajne miejsca z dużą ilością dyskotek, pubów itp. i z jakiego biura najlepiej jechać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kita Re: Gdzie imprezować IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 22:09 Hi, Hersonissos na Krecie, pub na pubie, dyskoteka na dyskotece, duzo mlodych ludzi, no i Kreta jest super tylko autem, szcegolenie polecam wycieczke na zachod Krety totalny kraniec - mijscowość Falasarna, jest tam jeszcze dzika plaża, nie ma turystów, a woda jest jak z bajki idealnie czysta, piasek i gdzieniegdzie skaly. Ja jestem zadowolona z TUI, Neckremanna i Scan Holiday z tymi biurami jezdzialm i bylo ok, hotel zawsze tez sprawdzalam przez internet. Nie polecem Oasis i Ecco a w zadnym wypadku Triady 2 pierwsze nie maja prawdopodobnie wykupionego ubezpieczenia, a Triada to porażka, sczególnie oferowane przez nia hotele, zreszta przez te 2 pierwsze też. Czasem lepiej zaplacic wiecej, ale nie masz stresu i nerwów a za to relaks i zabawe na maxa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarina Re: Gdzie imprezować IP: *.telia.com 24.08.04, 18:24 wydaje mi sie, ze warto pojechac do parlii czy olimpc beach. wyjazd kosztuje ok1 tys zl. warunki sa idealne dla mlodych ludzi. hotele czyste. warto zaoszczedzone pieniadze wydac na przyjemniejsze rzeczy czyli na imprezowanie:) mozesz mi uwierzyc bylam juz tam drugi raz i pojade pewnie znowu:) jedzenie nie jest specjalnie drogie. polecam dyskoteke cocus i omilos. mozna bawic sie do rana na plazy. cos cudownego. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibi Re: Gdzie imprezować IP: *.chello.pl 24.08.04, 20:13 We wrześniu kilka lat temu imprezowałem na Ibizie miejscowość San Antonio jest to najlepsze miejsce na impreze, jednak sam wróciłem teraz z Rodos-Faliraki też można się pobawić z BP Triada (tanio) Odpowiedz Link Zgłoś