Dodaj do ulubionych

Studia Mikes

11.11.14, 14:54
wybrałem ten hotel (nawet nie wiem czy to hotel) tylko 7 pokoi i cena bardzo przystępna jak na dzisiejsze czasy pytanie czy ktoś tam był i cokolwiek może powiedzieć - o hotelu High Beach jest masa opinii o tym ani jednej w gogle nie znalazłem
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: Studia Mikes IP: *.static.chello.pl 17.11.14, 23:28
      Witam!

ja również zakupiłam z mężem wakacje w Mikes na sierpień 2015, niestety to miejsce oddane jest do użytku dopiero od przyszłego roku, także ciężko będzie znaleźć jakieś opinie. Ale myślę, że będzie rewelacyjnie, a cena była atrakcyjna z powodu noclegu w pokoju o niższym standardzie, a Pan na kiedy wykupił te wczasy?
      pozdrawiam!

Karolina
      • volvo74 Re: Studia Mikes 18.11.14, 10:00
        12 lipiec płaciłem 3300 teraz cena z dnia na dzień idzie do góry - zanim pojedziesz ja już wrócę wiec napiszę co i jak - co do obniżonego standardu na zdjęciach i w opisie dużej różnicy nie widzę jedynie to że do High Beach trzeba dojść - chcę wynająć samochód na 2 dni, kupić lokalnie wycieczkę na Santorini na 2 dni i wąwóz Samarie
        • Gość: Karolina Re: Studia Mikes IP: *.static.chello.pl 18.11.14, 14:41
          My lecimy 2 sierpnia i płaciliśmy 2450 za osobę. Kobieta w biurze dzwoniła do Grecosa i powiedzieli, ze ten budynek znajduje się zaledwie 20 kroków od pozostałych. A jeśli chodzi o high beach, to w Grecji uważany jest za hotel o wysokim standardzie. Mam nadzieje, ze będzie super😀 czekam na info od Pana w razie czego. Pozdrawiam!
          • volvo74 Re: Studia Mikes 19.11.14, 09:37
            no my na 2 tyg jedziemy będziemy z powrotem 26 lipca jak będzie na mieście hot spot to nawet napisze z Mali
            w Grecji już byłem kilka razy ,standardy na Bałkanach maja najwyższe więc sie nie martwię zbytnio choć nigdy nie byłem na wyspach
            • Gość: Karolina Re: Studia Mikes IP: *.static.chello.pl 19.11.14, 15:22
              dziś kobieta z BP przesłała mi krótką informację nt. Studia Mikes, a także kilka fotek, jeśli jest Pan zainteresowany, to proszę o maila, wyślę Panu na skrzynkę, pozdrawiam

KK
              • volvo74 Re: Studia Mikes 20.11.14, 04:47
                bardzo bym poprosił marcin_piekary@o2.pl będę wdzięczny
                • Gość: Adrian Re: Studia Mikes IP: *.via.zamek.net.pl 13.12.14, 15:52
                  Panie Marcinie nazwa w Pana e mailu sugeruje mi że jest pan z Piekar Śląskich ??? dobrze myślę ???
                • konar93 Re: Studia Mikes 20.12.14, 19:52
                  Ja też bym prosił jeśli bym mógł te fotki na maila karolk7@op.pl. Jedziemy do studia mikes od 12 do 26 lipca z góry dzięki.:)
              • Gość: Maria Re: Studia Mikes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.14, 16:00
                Witaj Karolino, też mysle o pobycie w studiah Mikes. Czy bylabys tal mila i podeslala mi kilka zdjec, ktore masz z biura. Na stronie grecosa malo co jest. Moj adres: kreta20@interia.pl
                Pozdrawiam
                Marysia
                • Gość: karolina Re: Studia Mikes IP: *.static.chello.pl 10.12.14, 16:16
                  ok, żaden problem;)
                  • Gość: Adrian Re: Studia Mikes IP: *.via.zamek.net.pl 13.12.14, 15:48
                    Pani Karolino a czy ja też bym mógł prosić... planuje wyjazd od 19 lipca co prawda nie mam jeszcze wykupionej imprezy ale myślę że to kwestia czasu :) widzę że jest wysoce prawdopodobne że spotkam się tam na miejscu z panem z którym pani tu już konwersowała :)

mój email adrian2510@gazeta.pl bardzo dziękuje za pomoc
              • Gość: mario Re: Studia Mikes IP: *.static.icpnet.pl 10.02.15, 17:32
                Witam Pani Karolino.
                Mam prośbę odnośnie zdjęć - jeśli byłaby Pani tak miła i przesłała mi zdjęcia studia mikes, byłbym bardzo wdzięczny. Mój @: marel.md@op.pl
                pozdrawiam
            • holidayservice Re: Studia Mikes 06.12.14, 17:14
              Studia Mikes to część aneksowa hotelu High Beach. Oddalony jest dosłownie 30 kroków od głównego hotelu, więc to nie jest daleko. Mieszkając w Mikes korzystamy z caaałej infrastruktury High Beach'a. To fakt pokoje mają obniżony standard (w pokojach znajdziemy aneks kuchenny), ale reszta rzeczy rekompensuje. Mamy bardzo blisko do Mali jak również do piaszczystej plaży jest bliziutko.

Byłam widziałam, polecam! :)
              • Gość: Adrian Re: Studia Mikes IP: *.via.zamek.net.pl 13.12.14, 15:56
                Co ma Pani na myśli pisząc obniżony standard... że jest aneks kuchenny??? klima jest lodówka jest Tv też... jedyne co mnie bardzo zastanawia to jakość łazienki... może Pani coś napisać na ten temat ???
                • ibiza777 Re: Studia Mikes 21.12.14, 22:19
                  Witam. My rownież zastanawiamy sie nad tym hotelem, mam pytanie czy ktoś z Państawa wybiera sie dzieckiem lub dziećmi do tego hotelu?? Czy rownież możemy prosić o wysłanie zdjeć ? Podaje adres mailowy ibiza781@gmail.com. Pozdrawiam
                  • volvo74 Re: Studia Mikes 01.02.15, 12:56
                    czerwiec i cały początek lipca wysprzedany chyba szybko ? to ostatni gwizdek na Grecję nowy rząd chce zakazać All In i mocno podnieść podatki od turystyki będzie jeszcze drożej
                    • Gość: Karola Re: Studia Mikes IP: *.centertel.pl 01.02.15, 13:53
                      No fakt, zaczyna siię tam bałagan robić.. Pewnie na przyszły rok Grecja będzie strasznie droga😞
                      • volvo74 Re: Studia Mikes 20.07.15, 11:06
                        no i wróciliśmy zadowoleni- wiec nic takiego jak studia mikes nie ma jest to nazwa potoczna by ludzie wiedzieli gdzie mają pokoje jest to hotel Miramare blok C aneks hotelu High Beach sa jeszcze bloki A,,B, i budują aktualnie D wiec każdy ma inną nazwę - wszystkie świadczenia są w Hotelu High Beach więc jest super za tą cenę nigdzie nie dostanie się takiego komfortu. Pokoi jest 7 ,nr 1,3,5 są duże o dobrym standardzie z widokiem na morze , pokoje 2,4 są malutkie ale niczego w nich nie brakuje do tego 2 razy w tyg.pod balkonami jest organizowana impreza dla kilkuset osób wejście 45 euro a ci z balkonu mają za darmo na szczęście do 23 -ej potem imprezy przenoszą się na miasto , dwa pokoje na parterze są duże z wejściem do ogródka niestety wieczorami całe robactwo z tych ogródków próbuje się dostać do pokoi
                        dla gości hotelowych czego nie ma w katalogu to należy sie super drinki dnia po 18ej ( sex on the beach czy mohito) do tego masaż darmowy ale tylko pierwsze 2 dni po wylocie, kajak i rower wodny po pól godz. każdego dnia
                        jak będą pytanka odpowiem
                        acha jak będzie taki kryzys jak w Grecji u nas to będę szczęśliwy
                        • przybylski.zbigniew Re: Studia Mikes 04.08.15, 17:21
                          o super opinia, a mogę prosić o kilka zdjęć na przybylski.zbigniew@wp.pl
                          • ponczoweczka Re: Studia Mikes 09.06.16, 00:08
                            Witam, czy mogłabym prosic o zdjęcia z tegoż hotelu? wojtki2@gmail.com. zastanawiam się nad Studia Mikes i Studia Miramare. czy jest ktoś w stanie napisać, jak wygląda ich położenie?który lepszy? Dziękuję i pozdrawiam
    • Gość: Karola Re: Studia Mikes IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.15, 17:20
      wróciliśmy bardzo zadowoleni, studia mikes to był b.dobry wybór, polecam osobą mało wymagającym jeśli chodzi o standard pokoju, ponieważ skromnie urządzony. Cały all, który jest w hotelu HB to już wyższa półka;)
      • Gość: jaho Re: Studia Mikes IP: *.nsyspolska.pl 16.11.15, 16:29
        Ponoć największym mankamentem tego studia są łazienki. Proszę o kilka słów w tym temacie. Jeśli Macie zdjęcia z tego studia ,i ich przesłanie na maila nie będzie kłopotliwe to będę wdzięczny.
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka