Dodaj do ulubionych

hotel San Panteleimon

07.05.15, 21:49
Czy był ktoś w tym hotelu?
Obserwuj wątek
    • northad Re: hotel San Panteleimon 09.05.15, 09:55
      Nie mieszkałem ale znam ten hotel.Rozmawiałem z mieszkańcami i chwalili.Z basenem blisko morza.Ja bym zamieszkał.
      • jbobow1984 Re: hotel San Panteleimon 10.05.15, 19:42
        Dziękuj za ODP. Pierwszy raz wykupiliśmy hotel 3*, bo w biurze podróży mówili nam że jak na Grecje to 3* może być już ok i czytałam opinię na temat tego hotelu różne jak zawsze ale przewaga pozytywnych. Pewnie All inc.będzie skromniejsze, choć mam nadzieję, że nie będzie powodu do narzekań.
        • mklobusz Re: hotel San Panteleimon 12.05.16, 13:48
          też jedziemy do tego hotelu. 18 maja. Ty kiedy tam będziesz?
    • jbobow1984 Re: hotel San Panteleimon 25.05.16, 23:35
      Ja w zeszłym roku w lipcu. Nie polecam, caly tydzien to samo do jedzenia, mało urozmaicone jedzenie, maly wybor. Owoców w sezonie praktycznie zero, dobrze, ze mieszkańcy sprzedawali z samochodów owoce, np.nektarynki no w hotelu były tylko melony, arbuz lub jablka. Na caly tydz. Byl naturalny jogurt grecki aż 2razy. Serio nie szukam Bóg wie czego, ale jedzenie masakraaa. Musaka 2razy jak przylecielismy i jak odlatywalismy bo nastepna tura przyjechała, ale tego juz nam nie pozwolili jeść. Generalnie okolica sami Polacy, w hotelu też. Polska Jurata jak to mój mąż powiedział. Spojona okolica 1yny hotel w odleglosci kilku km, wieczorami nic sie nie dzieje, z reszta w gotelu przy basenie też nie, cosza, barman jak ma ochote to pusci muzyke, ale smetna, dla dxieci nuda, żadnych animacji. Są sklepiki gdzie można wszystko kupić, my po 3dniach chodzilismy na przrpyszna pizze, bo bary tez sa. Widok z plaży na zamek robi wrażenie. Od gór non stop nachodzily chmury byly deszcze chwilowe w ciągu dnia i nawet 2razy burza, raz w dzien raz w nocy. Polacy ktorzy buli na Chalkidikiirli lampe csly tydz.a my ciągle zmiane pogode

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka