Dodaj do ulubionych

rodzinnie samochodem do Grecji

08.06.15, 13:37
czy ktoś byłby chętny na wyjazd do Grecji na 2 samochody w okresie 30-.07- 09.08... ? ( tak w przybliżeniu, dwa dni podróży z przerwą na nocleg i to samo z powrotem, na miejscu tydzień... ) miejsce do ustalenia ;) jest nas wesoła piątka, ja , mąż i trójka dzieci w wieku 13,11, 8 lat. będzie bezpieczniej , raźniej, weselej ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: gtw Re: rodzinnie samochodem do Grecji IP: *.calcit.fastwebserver.de 08.06.15, 14:28
      popytaj na forum greckim grecja.iq24.pl/

po mojemu tydzień na miejscu przy podróży samochodem, to zbyt krótko, dzień na dojście do siebie po przyjeździe, dzień dzie przed wyjazdem też na ćwierć gwizdka, bo trzeba się pakować, zostaje 3-4 dni na plaażowanie jeśli chce się coś więcej zobaczyć na miejscu

zresztą nie napisałeś skąd jedziesz i dokąd

• edi.37 Re: rodzinnie samochodem do Grecji 09.06.15, 09:34
        nie mogę nie przyznać Ci racji. Zwykle jechaliśmy na ok. 10 dni (pobytu na miejscu) , tylko niestety w tym roku trochę komplikacji z urlopami. Jedziemy z Lublina. nie wiemy jeszcze dokąd ;-) zanim się dotułamy na południe, pewnie będziemy mieli już nieco dość, może więc warto się rozejrzeć w okolicach , powiedzmy,Kavala ..?
    • lawhead Re: rodzinnie samochodem do Grecji 09.06.15, 17:13
      Witam
      Ja wyjeżdzam wieczorem 02 sierpnia do Tolo ze Świdnika wspólnie z żoną i dwójką dzieci, z noclegiem w Macedonii.
      • edi.37 Re: rodzinnie samochodem do Grecji 10.06.15, 13:23
        2 .08..? coś mi podpowiada, że pracujesz w WSK...?;-) pierwsze dwa tygodnie sierpnia urlop zakładowy... ;)ech, szkoda , że nie możemy się z Wami zabrać , my musimy wziąc urlop wczesniej i wyruszyć tak. 28 .07 , żeby zdążyć wrócić na syna obóz piłkarski. ale pozdrawiamy, ( a jeśliśmy koledzy, to tym bardziej ;-)
        • lawhead Re: rodzinnie samochodem do Grecji 10.06.15, 18:10
          Nie pracuję na WSK, miałem jechać wcześniej ale u brata mam chrzciny 02 sierpnia i dlatego taki termin wyjazdu. pozdrawiam Was serdecznie
      • Gość: Robert Re: rodzinnie samochodem do Grecji IP: *.tktelekom.pl 26.06.15, 18:55
        Hej byłem w Grecji dwa lata temu...na nocleg stawalismy na Serbi...fantastyczna miejsccowka nad samym brzegiem Dunaju..za 18 euro apartament 4 osobowy z sniadaniem...polecam..jak ktos chce namiary to dajcie znac.
        Ja tez rozwazam Grecje...ale jesli bede jechal to min na 2 tyg.. krócej sie nie opłaca...Jechalibysmy z zona i corkami (7 i 13) W samej Grecji polecam wyspe Thassos...bajeczne miejsce..

Pozdrawiam

Robert
        • mikki02 Re: rodzinnie samochodem do Grecji 26.06.15, 21:45
          Witam, będę wdzięczna za namiary na nocleg w Serbii. Pozdrawiam )
        • Gość: rafcio03 Re: rodzinnie samochodem do Grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.15, 14:35
          Witam czy mogę prosić o bliższe informacje na temat tego noclegu w Serbi. Też wybieramy się do Grecji z dwójką dzieci 12 i 9 lat pod namioty pierwszy raz i pod namiot i do Grecji. Wcześniej jeżdziliśmy do Chorwacji ale czas na zmiany. A może ktoś będzie jechał około 9-12 lipca. Pozdrawiam
          • Gość: Robert Re: rodzinnie samochodem do Grecji IP: *.tktelekom.pl 30.06.15, 18:32
            Czesc...

W temacie noclegu na Serbii...Sidro Restaurant Dunavska obala bb, Beska, Serbia tel381 21 2989099 . Mozna rezerwowac ale raczej nie ma problemu nawet bez rezerwacji. Miejsce przepiekne...Trzeba tylko uwazac na zjazd z autostrady zeby nie przegapic. Miejsce jest w dobrym miejscu...Ja z Wrocławia miałem do tego miejsca 1100 km.. Wyjechalem o 6 rano i o 20.00 bylem na miejscu jadac naprawde bardzo spokojnie. Jesli ktos chcialby wiecej informacji lapcie mnie na maila ace100@wp.pl...Mysle ze jest jeszcze kilka informacji ktore sa przydatne w tej podrozy :)
            Pozdrawiam
            Robert
          • 1talea Re: rodzinnie samochodem do Grecji 05.07.15, 22:22
            Polecam poniższy hotel znaleziony w zeszlym roku przez przypadek. Super dojazd z autostrady. W tym roku też będę korzystała z hotelu. secure.booking.com/myreservations.pl.html?aid=397611;label=gog235jc-index-XX-XX-XX-unspec-pl-com-L%3Apl-V%3A0CDAQFjAA-O%3Aunk-B%3Aunk-N%3AXX-S%3Abo-U%3Asalo;sid=6b39f65bca9c2a50ffff6fabcffc53b7;dcid=2;bn=423868646;do=self_change1;pincode=6032
        • slonecznetrampy11 Re: rodzinnie samochodem do Grecji 04.07.15, 11:34
          Dzien dobry, proszę o adres noclegu w Serbii. Wybieramy się do Grecji na Halhidiki z Krakowa.
        • Gość: Krzysiek Re: rodzinnie samochodem do Grecji IP: *.play-internet.pl 12.07.15, 20:39
          Dalbys namiary na ten nocleg w Serbii i ewentualnie na Thasoss . kmaciazek#wp.pl
          • Gość: Robert Re: rodzinnie samochodem do Grecji IP: *.centertel.pl 14.07.15, 20:06
            Namiar na nocleg w Serbi jest w jednym z moich postow:)..Na Thassos niestety nie mam..gdzies posialem..my zatrzymalismy w miejscowosci Kinia..bajeczna lokalizacja ..ale jeden mankament..apartamenty dla tych co chca odpoczac;).. Cisza nocna o 22.00..egzekwowana z zegarkiem w reku przez niemiecka wlascicielke:)..poza tym bajka..moge podeslac fotki na maila jesli ktos bedzie zainteresowany...co do ceny placilem za 4 osoby(2+2)..45 euro..pozdrawiam ..Robert
        • evcia1313 Re: rodzinnie samochodem do Grecji 02.09.15, 21:13
          Witam!
          Czy mogłabym prosić o namiar na nocleg w Serbii??Wybieramy się 6.09. autem do Grecji także może się przydać..
          Z góry dziękuję.
          Pozdrawiam!
    • gregos0 Re: rodzinnie samochodem do Grecji 29.06.15, 10:51
      Witam, wyjeżdżam 1.08 do Kanali na zachodnim wybrzeżu powrót około 13.08, jest nas czworo, dwoje dzieci w wieku 11 i 13 lat. Jesteśmy ze Śląska
      • Gość: Robert Re: rodzinnie samochodem do Grecji IP: *.tktelekom.pl 30.06.15, 18:41
        Czesc
        Jesli moge cos zasugerowac....rozważyłbym wyjazd albo w czwartek albo najwczesniej w nocy z soboty na niedziele. W piatek i sobote droga na Grecje jest zabita...zle sie jedzie...poza standardowymi turystami lecacymi na Grecje i Blugarie na rozpoczynajacy sie w sobote turnus masa Turkow wraca na weekend z Niemiec do siebie. Najgorzej jest na granicy Wegiersko Serbskiej...mozna tam utknac na kilka godzin..
        Pozdrawiam

Robert
    • Gość: Patrycja Re: rodzinnie samochodem do Grecji IP: 91.140.117.* 16.07.15, 15:18
      Hotel Novella Uno w Novi Banovci
      • Gość: vvv Re: rodzinnie samochodem do Grecji IP: *.ists.pl 16.07.15, 17:58
        Czy Collegium Civitas też oferuje niedrogie noclegi w drodze do Grecji czy tylko w Warszawie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka