marcel961 26.09.15, 19:59 TUI już jest - a reszta kiedy ? Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Lato 2016 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.15, 21:01 Ludzie, jeszcze ten sezon się nie skończył!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soul01 Re: Lato 2016 27.09.15, 21:24 Niedługo będą sprzedawać wczasy z 3-letnim wyprzedzeniem, bo ludzie sraczkę mają. Spokojnie, miejsc w hoteleach nie zabraknie, skąd ten pośpiech? Odpowiedz Link Zgłoś
marcel961 Re: Lato 2016 27.09.15, 22:28 Co nie zmienia faktu że pierwsze oferty już są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Lato 2016 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.15, 22:35 Soul01 napisał: "Niedługo będą sprzedawać wczasy z 3-letnim wyprzedzeniem, bo ludzie sraczkę mają". Albo ludzie (rozumieć: turyści) sraczkę mają albo i to bardzo prawdopodobne zwyczajnie pracownicy biur podróży w ten sposób reklamują swoje biura i oferty Odpowiedz Link Zgłoś
marcel961 Re: Lato 2016 27.09.15, 22:43 O rany...A ja chciałam tylko wiedzieć kiedy wyjdzie ze swoja ofertą Itaka i Grecos. ... Nie zawsze trzeba doszukiwać się drugiego dna. Czekam i jestem ciekawa. W zeszłym roku w październiku miałam już rezerwację za bardzo dobrą cenę. Zwyczajnie i bez sraczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłosz Re: Lato 2016 IP: *.play-internet.pl 28.09.15, 11:20 Marcel masz rację, tyle że co poniektórzy złośliwi że aż kipią. Co do Tui to fajnie że wystartował, bo nie czeka na konkurencję, a i sprzedał już sporo. Zgodnie z zasadą od 2-3 sezonów fajne oferty idą od razu. Last to ochłapy, lub jeśli oferta godna uwagi to trzymana mocno cenę katalogową ( bez upustów). Odpowiedz Link Zgłoś
jicek_69 Re: Lato 2016 28.09.15, 20:07 Ja zawsze kupuję w first i dotąd tylko na tym korzystałem (niższa cena, szeroki wybór). Czekałem też z niecierpliwością na pojawienie się ofert. Nie widzę w tym nic złego, że ktoś chce wcześniej zaplanować swój wyjazd i dłużej cieszyć się oczekiwaniem na "ten dzień". Oczywiście, jeśli ktoś ma inne uwarunkowania (praca, życie osobiste) to musi planować inaczej. Ale dlaczego od razu kwestionować sposób postępowania innych, przywołując dolegliwości żołądkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
garwena Re: Lato 2016 12.10.15, 11:24 Ja też co roku rezerwuję w first minute i zawsze wychodzę na tym bardzo dobrze (wybór hotelu i cena), najbardziej atrakcyjne oferty sprzedawane są najwcześniej, potem to można tylko o takich pomarzyć. Jak komuś nie zależy na konkretnym kierunku i hotelu to może czekać i pojechać tam gdzie zostaną jeszcze wolne miejsca, bo wiadomo, że zawsze coś się znajdzie, ale ja osobiście wolę wybierać z najszerszej oferty i z najlepszymi promocjami, wybór z tego co nie zostało sprzedane wcześniej mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Lato 2016 IP: *.devs.futuro.pl 06.10.15, 20:56 Rainbow tours, Itaka też już mają Odpowiedz Link Zgłoś
konarys Re: Lato 2016 11.10.15, 18:58 Tylko co teraz kupować? Turcja zamach i może być tylko gorzej. MSZ odradza, Grecja też niepewna... W zeszłym roku kupiłam w listopadzie, i nie ukrywam miałam stresa związanego z sytuacją Grecji w lipcu 2015. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eu Re: Lato 2016 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.15, 19:43 Ja kupiłem Lesbos w lutym na drugą połowę lipca i też był lekki dreszczyk najpierw związany z kryzysem finansowym potem z imigrantami. Ostatecznie wszystko wyszło ok i były wspaniałe wakacje ale... Tylko z drugiej strony wcześniej jest duży wybór i lepsze ceny a w samym sezonie trzeba już brać co jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Lato 2016 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.15, 11:17 Na dzień dzisiejszy dość bezpieczna wydaje się Hiszpania (w tym Baleary i Wyspy Kanaryjskie) oraz Portugalia, ja osobiście zastanawiam się na Minorką albo Costa Del Sol. A jeżeli chodzi o Turcję i Grecję to nie wiadomo jak sytuacja się rozwinie, w końcu do sezonu letniego jeszcze sporo miesięcy, wszystko może się zmienić, chociaż sytuacja z imigrantami (Grecja) może raczej się pogarszać niż poprawiać, ja zdecydowanie omijałabym KOS. A nasze MSZ nie odradza podróży do Turcji, tylko zaleca ostrożność i unikanie dużych zgromadzeń w miejscach publicznych, komunikat "nie podróżuj" dotyczy tylko Egiptu i Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś