Dodaj do ulubionych

Wróciłem z Star Beach Village Kreta

07.06.16, 21:57
jak w temacie - jeśli ktoś potrzebuje info - spróbuję pomóc
Obserwuj wątek
    • Gość: mic Re: Wróciłem z Star Beach Village Kreta IP: *.gl.digi.pl 08.06.16, 13:06
      Witaj, Właśnie się tam wybieram. Będę wdzięczna za wszelkie rzetelne info o hotelu. Dzięki!
    • mama766 Re: Wróciłem z Star Beach Village Kreta 09.06.16, 14:13
      też poproszę :) też się tam wybieramy już niedługo, jaki jest standard pokoi? czy imprezy przy basenie są do przeżycia? :) Czy konieczne jest coś na komary? i co tam Ci jeszcze do głowy przyjdzie :)
      • earvin Re: Wróciłem z Star Beach Village Kreta 11.06.16, 22:08
        pokoje dość duże. Jak na moje wymagania idealne, choć ktoś się pewnie doczepi do tego, że gdzieś tam drobna rdza. Ale w pokoju spędza się przecież tylko kilka godzin :)) Dobrze wyciszone. Impreza na terenie obiektu trwa do g. 23, bar do 24. Mieliśmy budynek tuż przy tym barze - nie było większego problemu. Imprez z aquaparku też nie słyszeliśmy.
        Zresztą polskojęzyczna animatorka - Paulina jest świetna, bawi się z dziećmi do g. 23. Jest też drugi polskojęzyczny animator - Seweryn. Możecie ich pozdrowić od Pablo i Tomka, którzy byli pod koniec maja - to świetni ludzie.
        Na komary można wziąć, ale jeśli znacie środek, który pomaga - napiszcie - chętnie kupię. Ale nie były one większym problemem, na pewno lepiej niż nad polskim zachodnim pomorzem :))
        weźcie gotówkę, nie tylko karty. Nie wszędzie przyjmują karty (nie w każdej wypożyczalni aut, nie na każdej stacji paliw)
        Generalnie hotel wg mnie znakomity. Blisko aquapark, dobre jedzenie, wszędzie dogadamy się po angielsku. Blisko centrum.
        Jeśli macie inne pytania - dawajcie - nie wiem co Was interesuje.
        P.S. Mając AI kwater prywatnych nieobczajałem :))
    • 2.9.ania Re: Wróciłem z Star Beach Village Kreta 09.06.16, 14:38
      szukam prywatnych kwater. Jakieś namiary :)
      2.9.ania@gazeta.pl
      • magse Re: Wróciłem z Star Beach Village Kreta 10.11.16, 14:16
        znalazła Pani coś godnego polecenia ? wybieram się prywatnie na Kretę z 2 osobami w 2 połowie sierpnia 2017r. i szukam coś z możliwością własnej kuchni - będę wdzięczna za namiary :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka