Dodaj do ulubionych

blog zakynthos

03.11.16, 18:59
wybieram sie w czerwcu na zakynthos czy znacie moze jakies fajne blogi o wyspie do poczytania? nie interesują mnie takie ze zdjęciami z organizowanymi wycieczkami autokarem, bardziej takie o zwiedzaniu zorganizowanym na własną rękę, to nasza 8 wycieczka na wyspy i wiem ze ta fora zwiedzania najlepiej sprawdza sie w naszej rodzinie
Obserwuj wątek
    • pszczoleczka16 Re: blog zakynthos 03.11.16, 20:23
      Witaj Lawio!
      Oto adres ciekawego-moim zdaniem-bloga na temat Zakynthos:www.zante.blog.onet.pl
      Oprócz tego nam w zaplanowaniu zwiedzania Zante bardzo pomogły wspomnienia i zdjęcia,zamieszczone na tym forum przez Ewę Małgorzatę.Chciałam je odnaleźć i spróbować podać Ci nawet bezposredni link,ale nic mi się nie wyswietla:-(Może się zarchiwizowały, a ja nie wiem,jak je ,,odkopać,,? Ale spróbuj-może Tobie się uda.
      Pozdrawiam, Maja
      • Gość: nieporadna Blog o Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.16, 20:35

Pszczółko, wybieram się na Kos, proszę podaj odpowiedni i ciekawy, twoim zdaniem, blog o Kos
        lub inne jeszcze greckie blogi.
        • pszczoleczka16 Re: Blog o Kos 03.11.16, 21:27
          Witajcie Dziewczyny raz jeszcze!
          Do Nieporadnej: Jeżeli chodzi o wyspę Kos,to może spodoba Ci się blog Gosi i Tomka: zieniowie.blogspot.com.(dział:Greckie opowiesci).
          Do Lawii: Na podanym wyżej blogu są też zakynthoskie opowiesci i wspomnienia-może Cię zainspirują.
          Miłej lektury:-)
          Pozdrawiam, Maja
      • salatka_po_grecku Re: blog zakynthos 20.12.16, 22:24
        Hej! Co prawda, ja piszę o wszystkim co z Grecją jest związane, ale kilka lat temu na moim blogu powstał cały cykl wpisów na temat Zakinthos. Pracowałam tam jako pilot, więc mam nadzieję, że moja wiedza się przyda. Tu wklejam link:
        salatkapogrecku.blog.pl/category/przewodnik-po-wyspie-zakinthos/
    • aseretka Re: blog zakynthos 03.11.16, 21:35
      Ponieważ też tamże się wybieram na początku maja, jestem na etapie gromadzenia informacji. Może te strony Ci się przydadzą:
      www.zakynthos.ogni.pl/
      www.wnieznane.pl/zakynthos,39
      praktycznyprzewodnik.blogspot.com/2014/01/zakynthos-przewodnik-atrakcje-porady.html
      wakacjewcenie.pl/magia-zakynthos-przewodnik-po-wyspie-praktyczne-wskazowki-i-fotorelacja/
      A tu fotorelacja Ewy:
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,882,128210001,128210001,0,2.html?v=2
      • aseretka Re: blog zakynthos 03.11.16, 21:43
        Tu jeszcze jeden blog:
        zakynthos.blog.onet.pl/
        • Gość: zablogowana Odprawa posłów, tfu, blogów greckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.16, 15:16

Dajcie spokój z tymi pozornymi odpowiedziami i nachalnym promowaniem grafomańskich blogów na temat każdej wyspy greckiej. Jest niebezpieczeństwo, że mogę się uzależnić i gryząc palce z niecierpliwości czekać na kolejny wpis blogerki informującej mnie co jadła na śniadanie i jaką ma obecnie pogodę.
          • lawia77 Re: Odprawa posłów, tfu, blogów greckich 04.11.16, 19:58
            nie rozumiem o co Ci chodzi? dlaczego mamy przestać? skoro nie chcesz - nie czytaj, pozostaw każdemu do własnej oceny,
          • aseretka Re: Odprawa posłów, tfu, blogów greckich 05.11.16, 08:34
            Jak wskazuje nick, zablogowana chce ostrzec innych przed tym, co ją spotkało, czyli uzależnieniem od czytania blogów, życie życiem innych ludzi do wczesnego poranka do późnego wieczora. To niestety jest chorobliwe. Trudno jest więc jej zrozumieć, że ktoś może czytać blogi sporadycznie, np. wtedy, gdy poszukuje informacji do zaplanowania własnej podróży.
    • Gość: Karolina Re: blog zakynthos IP: *.home.otenet.gr 28.02.17, 23:01
      Sprawdź polkanazante.blogspot.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka