radekk10 22.10.17, 16:57 czy ktoś był w 2017 z Itaką, poproszę o świeże info :) jak hotel i warunki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glupota.nie.boli Załosna bezradność 22.10.17, 21:39 Proszę, nie nudź leniuchu. Na Itace 445 opinii o hotelu. Są oczywiście z października. Na www.tripadvisor.com również ponad 300. Ogarnij się żałosny matołku i nie zawracaj d.upy. Odpowiedz Link Zgłoś
radekk10 Re: Załosna bezradność 23.10.17, 08:18 ciebie o zdanie nie pytałem. po to jest forum aby pytać (wszystkie portale mam ogarnięte) a nie każdy na nich się wypowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota.nie.boli Re: Załosna bezradność 23.10.17, 14:44 Pytałeś ogólnie. Podciągnij skarpetki cieciu malinowy i nie upieraj się przy swoim idiotyzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
tess1956 Re: Załosna bezradność 23.10.17, 15:58 Święta prawda, że głupota nie boli, o czym wyraźnie świadczy stosowany przez ciebie nick oraz chamskie wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota.nie.boli Re: Załosna bezradność 23.10.17, 18:15 tess1956 napisała: > Święta prawda, że głupota nie boli..." Szalenie mi miło, że zgadzasz się ze mną. Ktoś kto nie potrafi znaleźć opinii o hotelu powinien zostać w domu. Nie jest gotowy do podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
tess1956 Re: Załosna bezradność 23.10.17, 18:26 glupota.nie.boli napisał(a): > Szalenie mi miło, że zgadzasz się ze mną. Ktoś kto nie potrafi znaleźć opinii o > hotelu powinien zostać w domu. Nie jest gotowy do podróży. Z tym się zgadzam. Ale nie pojmuję obraźliwych słów, które wypisujesz. "żałosny matołku", "nie zawracaj d.upy", "podciągnij skarpetki cieciu malinowy i nie upieraj się przy swoim idiotyzmie". Niezbyt to świadczy o twojej mądrości i kulturze osobistej. :( Wystarczyłby komentarz "Proszę, nie nudź leniuchu. Na Itace 445 opinii o hotelu. Są oczywiście z października.Na www.tripadvisor.com również ponad 300." Odpowiedz Link Zgłoś
glupota.nie.boli Re: Załosna bezradność 23.10.17, 19:29 Ok przekonałaś mnie. Mea culpa, mea maxima culpa. Przeredaguję odpowiedź: Kochaniutki, jeżeli nie potrafisz sam znaleźć opinii o hotelu To najuprzejmiej sugeruję, że może jeszcze nie jest dobra pora abyś opuścił mieszkanko. W podróży może na ciebie czyhać dużo niebezpieczeństw. Może trzeba będzie gdzieś kupić bilet lub przesiąść się. Możesz sobie nie poradzić, mój miły podróżniku. Piszę to tylko z życzliwości ponieważ chcę pomóc. Tess, jesteś zadowolona? Wyeliminowałem brutalne chamstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antycham Re: Załosna bezradność IP: *.internetunion.pl 23.10.17, 21:46 Za mało "qrva", qrva! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokota Re: Załosna bezradność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.17, 08:55 A swoją drogą czy nie męczy Was ciągle zamulane forum prośbami o łatwo dostępne opinie o hotelach i pogodzie? Na szczęście nie ma jeszcze na forum licznych zapytań charakterystycznych dla for egipskich i tureckich: kto leci, kiedy leci i z kim leci tu i tu. Czy rzeczywiście chcemy już na lotnisku poznać "przyjaciół" na cały pobyt? Przepraszam, nie mogłam nigdzie wcisnąć przerywnika qrva chociaż byłam blisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
radekk10 Re: Załosna bezradność 24.10.17, 08:55 kończąc twoje wywody własnie takie zbieranie informacji pozwalało mi w poprzednich 10 latach spędzać milo i przyjemnie co roku wakacje. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota.nie.boli Re: Załosna bezradność 24.10.17, 09:37 radekk10 napisał: >takie zbieranie informacji pozwalało mi w poprzednich 10 latach spędzać milo i przyjemnie co roku wakacje.< Czas rozwinąć się i przejść do następnej klasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Magna Graecia Itaka 23.10.17, 21:27 Nie byłam z Itaką, a i pewnie moja opinia sprzed dwóch lat jest przestarzała. :) forum.gazeta.pl/forum/w,21755,157871499,157871499,Magna_Graecia_Dassia_Korfu.html Odpowiedz Link Zgłoś