Dodaj do ulubionych

Mitsis Village Rodos - Kiotari

25.01.18, 21:25
Witam. W czerwcu wybieram się na Rodos, a dokładnie do Kiotari. Chcielibyśmy wybrać się na jakieś wycieczki fakultatywne, ale wolelibyśmy wykupić je z jakiegoś lokalnego biura podróży, a nie od Rainbow. I tu jest moje pytanie: Czy w okolicy jest jakieś godne polecenia biuro oferujące ciekawe wycieczki po polsku? I w którym można dogadać się po polsku :)
Obserwuj wątek
    • wiem_gdzie_jade Re: Mitsis Village Rodos - Kiotari 25.01.18, 23:04
      w samej okolicy może być ciężko, bo Kiotari jest na południu wyspy, a jej główne ośrodki turystyczny są na północy. Najlepiej, jak pojedziecie do Faliraki i tam się porozglądacie, biur będzie sporo.
    • muchospatatos Re: Mitsis Village Rodos - Kiotari 26.01.18, 15:15
      Ja bylem w sasiednim hotelu Mitsis Rodos Maris (tym blizej plazy) i korzystalem z wycieczek Wezyra z ktorym wtedy bylem.
      Wycieczki byly naprawde fajne glownie dlatego ze oni zatrudniali jako przewodnika mieszkajaca tam od lat i majaca rodzine Pania Ele z Polski...nie pamietam jej nazwiska ale z nia naprawde fajnie sie zwiedza....My bylismy na 2...Lindos + Rodos oraz na wycieczce zachodnim wybrzezem w tym Yalysos, kamiros, Ebona, Monolothos i Prasonisi...obie wg mnie warto zaliczyc tzn mam na mysli trasy
      • wiem_gdzie_jade Re: Mitsis Village Rodos - Kiotari 26.01.18, 16:31
        przewodniczka Polka Ela jest jedna wyspie :)
        • muchospatatos Re: Mitsis Village Rodos - Kiotari 27.01.18, 00:01
          tak jedna....w sklepie u meza kupowalismy mape....ich syn ma okolo 16 lat teraz :)
    • aseretka Re: Mitsis Village Rodos - Kiotari 26.01.18, 19:07
      A nie lepiej (taniej i wygodniej niż na fakultetach) wypożyczyć auto na 3 dni i zwiedzić wyspę samodzielnie?
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,151287834,151287834,0,2.html?v=2
    • pawel1615000 Re: Mitsis Village Rodos - Kiotari 19.02.18, 19:56
      Wole coś z przewodnikiem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka