Dodaj do ulubionych

7+7 z TRIADĄ w Grecji

IP: 217.8.186.* 13.10.04, 16:11
4 października wróciłem z Grecji z wycieczki 7+7 organizowanej przez TRIADE.
Wszystko w jak najlepszym porządku. Hotel zgodny z opisem w folderze (Grand
Platon- Paralja) No może odległość do plaży troszkę przesadzona, ale za to
basen w hotelu rewelacja.
Rezydenci byli dostępni "na żywo" i pod telefonem (mili i uprzejmi)
Tydzień w objeździe odbył się również bez przykrych niespodzianek, a wręcz
przeciwnie
zobaczyliśmy więcej niż obiecywał folder. Naszym pilotem była Pani Paulina
Klamecka, bardzo miła, kompetentna i bardzo dobrze zorganizowana osoba,
mająca dużą wiedzę i dar jej przekazywania (ciekawie)
Również hotele, w których się zatrzymywaliśmy podczas objazdu nie budziły
naszych zastrzeżeń. Było czysto i schludnie.
Pozdrowienia dla Pani Pauliny :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: 7+7 z TRIADĄ w Grecji IP: 217.153.32.* 22.10.04, 13:13
      P. Paulina rzeczywiście jest pilotem o bardzo dużej wiedzy i wysokiej kulturze.
      Objazd pod jej " dowództwem " jest wspaniałą podróżą a sama Grecja , jak się
      okazuje , nie jest wyłącznie jednym wielkim muzeum starożytności.
      Imprezę 7+7 zaliczyliśmy w terminie 13.09.-26.09. i Triada zrobiła wszystko ,
      aby nasz urlop był naprawdę udany.
      • Gość: ritti Re: 7+7 z TRIADĄ w Grecji IP: 195.94.210.* 22.10.04, 13:57
        Łubu-du-bu,łubu-du-bu niech nam zyje rezydent naszego Klubu... To byłem ja
        Jarząbek
        • Gość: ROM Re: 7+7 z TRIADĄ w Grecji IP: *.chello.pl 09.01.05, 18:38
          Zastanawiam się nad wyjazdem z Triadą (Grecja 7+7-objazówka) .Proszę-
          podzielcie się opiniami (apartament czy hotel,który ? );jak z wyżywieniem,czego
          unikać,na co zwrócić uwagę.
          Będę wdzięczny za wszystkie konkretne opinie.
          • gale Re: 7+7 z TRIADĄ w Grecji 09.01.05, 18:46
            Generalnie objazdowki Triady maja jedna paskudna ceche: otoz czesc pobytowa
            realizowana jest w najtanszym miejscu, w najtanszym hotelu/apartamencie.
            Wskazuja na to moje doswiadczenia z Grecji i Hiszpanii.

W Grecji ulokowano nas w kiepsciutkim apartamenciku, ktorego wlasciciel byl
            baaardzo chamski, a w okna wialo padlina. Byla to Paralia :(

W Hiszpanii zostalismy zakwaterowani nad droga szybkiego ruchu. Tydzien bez
            snu, pomijajac juz niewiarygodna brzydote miejscowosci i brud w hotelu.

Natomiast czesci objazdowe wspominam bardzo pozytywnie. Nalezy nastawic sie na
            zwiedzanie, ogladanie i spacery, miec nieco cierpliwosci do siedzenia w
            autokarze oraz duzy dystans do jakosci zakwaterowania. Ostatecznie to bardzo
            tania oferta.
            • Gość: Rom Re: 7+7 z TRIADĄ w Grecji IP: *.chello.pl 16.01.05, 13:08
              Dziekuje z informacje.Ale- jakich hoteli nalezy unikać(apartamenów
              też),dlaczego.Jeśli mogę-proszę o więcej szczegółów.
              • gale Re: 7+7 z TRIADĄ w Grecji 16.01.05, 13:45
                Uwazam, ze nalezy unikac prawie wszystkich "objazdowkowych" hoteli. Sa to
                zwykle jedno-dwugwiazdkowe rudery (oficjalnie dwu-trzygwiazdkowe), brudne i
                zapyziale, bez klimatyzacji, za to z nieprzyjemnym personelem. Niejednokrotnie
                polozone poza wiekszymi osiedlami ludzkimi lub w paskudnych dzielnicach, wiec
                wieczorem nie ma dokad wyjsc. W Atenach mieszkalismy naprzeciwko kilku domow
                publicznych, w samym sercu Omonii, w Meteorach wlasciciel smierdzacej szopy, w
                ktorej spalismy, krzyczal na gosci (juz od poczatku), trzaskal drzwiami i klal
                itd. itd. Pomijam doswiadczenia z objazdowki po Hiszpanii, gdzie rowniez
                trafilismy np. na klimatyzator wdmuchujacy do pokoju powietrze z kuchni,
                hotelik w dzielnicy, w ktorej mieszcza sie _wylacznie_ burdele etc. Przyznac
                trzeba sprawiedliwie, ze w Hiszpanii nocowalismy dwukrotnie w naprawde
                czystych, porzadnych i milych hotelach.

Podczas czesci pobytowej objazdowki po Grecji mielismy pokoj w apartamencie w
                Paralia Katerinis. Pomijajac miejscowosc, zza budynku wialo padlina na tyle
                intensywnie, ze ciezko bylo zasnac.

Gwoli uczciwosci - objazdowki Triady sa bardzo tanie i nie mam, mimo
                powyzszego, zastrzezen. Duzo obejrzalem za niewielkie pieniadze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka