Dodaj do ulubionych

Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka???

IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.04.05, 14:55
szukam takiej wysepki która będzie prawdziwym obrazem Grecji, chcemy
troszeczkę pozwiedzać i oczywiście leniuchować na plażach.

z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: wojty Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:08
      Taka wyspa To Astipalia
    • Gość: Andi Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? IP: *.csk.pl 02.04.05, 17:35
      Może Fourni.
    • Gość: ela Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? IP: *.eia.pl 07.04.05, 12:07
      Byłeś na Fourni?
      • Gość: mg Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.04.05, 17:11
        jeszcvze nigdzie nie bylem i szukam cos takiego
    • Gość: dargur Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 01:08
      Bez wątpienia polecam FOLEGANDROS. Ok 15 km długości, tylko dwie wioski i mała
      osada w porcie. wśród około 300 mieszkańców jest tam małżeństwo Polaków:Darek z
      żoną - przesympatyczni. Prowadzą noclegi i knajpkę. Cisza, spokój, mało
      turystów, woda czysta - SUPER. Na pewno tam wrócę. A druga wyspa, porównywalna,
      tylko większa to AMORGOS. Polecam.
      • awenidapauliszta Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? 14.04.05, 23:41
        Ja w sprawie Folegandros.
        Czy możesz się do mnie odezwać na pocztę gazety?
        • Gość: Etaltravel Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? IP: *.zax.pl / *.zax.pl 15.04.05, 04:55
          ja też chcę taką malą wysepkę, prosze o mail
          admin@etaltravel.com
          • antidotumm Thassos 15.04.05, 14:53
            Polecam Thassos, ma kilka biur - szczegolnie milo jest w stolicy wyspy Thassos
            (=Limenas).
    • Gość: aś Poros- Grecja w miniaturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:18
    • amoniaaa Skiatos i Santorini 28.04.05, 12:26
      Polecam te wyspy... przepiękne choć niezbyt duże. Pozwiedzać można inne
      miejsca, tam można doskonale wypocząć ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka