Gość: mg IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.04.05, 14:55 szukam takiej wysepki która będzie prawdziwym obrazem Grecji, chcemy troszeczkę pozwiedzać i oczywiście leniuchować na plażach. z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojty Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:08 Taka wyspa To Astipalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? IP: *.csk.pl 02.04.05, 17:35 Może Fourni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? IP: *.eia.pl 07.04.05, 12:07 Byłeś na Fourni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.04.05, 17:11 jeszcvze nigdzie nie bylem i szukam cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dargur Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 01:08 Bez wątpienia polecam FOLEGANDROS. Ok 15 km długości, tylko dwie wioski i mała osada w porcie. wśród około 300 mieszkańców jest tam małżeństwo Polaków:Darek z żoną - przesympatyczni. Prowadzą noclegi i knajpkę. Cisza, spokój, mało turystów, woda czysta - SUPER. Na pewno tam wrócę. A druga wyspa, porównywalna, tylko większa to AMORGOS. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
awenidapauliszta Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? 14.04.05, 23:41 Ja w sprawie Folegandros. Czy możesz się do mnie odezwać na pocztę gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etaltravel Re: Jakaś cicha spokojna wyspa Grecka??? IP: *.zax.pl / *.zax.pl 15.04.05, 04:55 ja też chcę taką malą wysepkę, prosze o mail admin@etaltravel.com Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Thassos 15.04.05, 14:53 Polecam Thassos, ma kilka biur - szczegolnie milo jest w stolicy wyspy Thassos (=Limenas). Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Skiatos i Santorini 28.04.05, 12:26 Polecam te wyspy... przepiękne choć niezbyt duże. Pozwiedzać można inne miejsca, tam można doskonale wypocząć ;) Odpowiedz Link Zgłoś