Dodaj do ulubionych

RODOS - GDZIE I Z JAKIM BIUREM JECHAC ??

17.05.05, 13:45
Czy może mi ktoś podpowiedzieć, gdzie jechać na Rodos (do jakiego miasta) i
do jakiego hotelu, oraz z jakim biurem podróży. wybieramy sie tam ze
znajomymi w lipcu i chcemy juz teraz cos zabukowac.
nie ukrywam, ze zalezy nam na tym zeby bylo w miare tanio - bo i tak pewnie
na miejscu troche kasy wydamy. mozecie polecic jakies biuro, ktore oferuje
fajne miejsca, hotele na Rodos?
Obserwuj wątek
    • marymary2 Re: RODOS - GDZIE I Z JAKIM BIUREM JECHAC ?? 17.05.05, 13:47
      Będe bardzo wdzięczna za pomoc !!!
      Pozdrawiam
      m.
    • Gość: amenyx Re: RODOS - GDZIE I Z JAKIM BIUREM JECHAC ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:15
      ten temat był poruszany już i zerknij sobie na post z 15.05.05 -pytała Agnes.
      Itaka ma teraz promocję oczko- w każdy poniedziałek 21 hoteli oferowanych jest
      po obniżonych cenach (nawet600,00 za osobę. My lecimy do Kolymbii a teraz w
      ofercie jest hotel4**** w Kremasti
      pozdrawiam
      • Gość: nickk Re: RODOS - GDZIE I Z JAKIM BIUREM JECHAC ?? IP: 195.245.217.* 17.05.05, 14:45
        Broń Boże do Kremasti!!!!! Chyba, że lubisz mieszkać na lotnisku!! My też
        lecimy do Kolymbii 17.06!
    • Gość: Krzysztof Re: RODOS - GDZIE I Z JAKIM BIUREM JECHAC ?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 15:56
      Podzielam opinię co do hotelu Kolymbia Beach. Byłem w ubiegłm roku w tym hotelu
      z biurem Atena Travel. Teraz wybrałem hotel Kolymbia Bay all inclusive . Atena
      ma teraz rewelacyjną cenę 2700 za 2 tygodnie. Biorąc pod uwagę ceny w Grecji
      radzę wybierać all inclisive.
    • Gość: h.m. Re: RODOS - GDZIE I Z JAKIM BIUREM JECHAC ?? IP: *.icpnet.pl 18.05.05, 09:42
      Witaj , ja osobiście proponuję neckermanna , lub trochę tańsze ecco holiday lub
      rainbow tours. Na Rodos najładniesza plaża to Farliraki ( jedyna plaża z
      piaskiem ) , reszta to typowe kamienie . Zyczę udanego urlopu , pozdrawiam :-)
      h.m.
    • Gość: Ania Re: RODOS - GDZIE I Z JAKIM BIUREM JECHAC ?? IP: 83.142.190.* 19.05.05, 15:08
      Rodos serdecznie polecam. Spędziam tam swoją niezapomnianą podróŻ poślubną .
      Wpaniałe plaże , dobre hotele a przedewszystkim wspaniałe dyskoteki w Faliraki.
      Organizatorem wyjazdu było biuro Atena z Krakowa . Biuro jest ok i spokojnie
      mogę je wszystkim polecić.
    • Gość: Sławek Re: RODOS - GDZIE I Z JAKIM BIUREM JECHAC ?? IP: *.toya.net.pl 19.05.05, 21:49
      Byłem w ubiegłym roku zEcco Holidays w Kolymbii hotel Myrina Beach . Polecam
      hotel ale raczej nowy budynek, większe pokoje. Plaża w Kolymbii raczej żwirowo
      kamienista , ale jest dośc szeroki pas gdzie dno morz jest piaszczysta.
    • Gość: ewak Re: RODOS - GDZIE I Z JAKIM BIUREM JECHAC ?? IP: *.mos.gov.pl 25.05.05, 13:22
      Jeśli lubisz ciszę i spokój to polecam miejscowość Genadi z dala od
      zatłoczonych kurortów. Byłam tam na początku maja z Triadą w hotelu Ambelia. Co
      do organizacji przez Triadę nie mam żadnych zastrzeżeń, hotel czysty, nie ma w
      pokojach lodówek ani telewizora, ale to raczej nie stanowiło problemu. Przy
      hotelu spory, czysty basen. Wyżywienie: śniadania i obiadokolacje, bardzo dobre.
      • Gość: uni Re: RODOS - GDZIE I Z JAKIM BIUREM JECHAC ?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.05.05, 19:57
        Ja wylatuje na Rodos z Itaka do hotelu Ekaterini pod koniec sierpnia.
        A z Triada to juz nigdy nigdzie nie pojade !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka