robertweh 17.06.05, 13:45 Prosze o Wasze opinie na temat b.p. Triada? Planuje wyjazd w lipcu na Krete, hotel "Golden Sun" w Adelianos Kampos, 6 km od Rethymnon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortina2 Re: Triada , Kreta "Golden Sun" 17.06.05, 13:57 Z całgo serca odradzam yak jak w tamtym roku bym polecała.W tym jednak robia takie numery z wyjazdami ze szkoda twoich nerwów i kasy na ciagłe rozmowy z centrala biura.Ja z nimi lece 22 06 na Krete i własnie drugi raz chceli mi zmienic hotel w zupełnie innej czesci wyspy. Ale miałam ich pisemne zapewnienie ze wyladuje w hotelu na ktory juz raz mi zmienili . nawrzeszczałam na panienke i byłam gotowa zabrac kase gdyby znowu zmienili hotel. panna zadzwoniła zezostajemy w hotelu z pierwszej wersji.....:)) naprawde szkoda sie tak wsciekac przed takimi fajnymi wyjazdami i to do Grecji. Ja po tegorocznych doswiadczeniach (jeszcze nie wiem jak to sie skonczy na miejscu) kazdemu bede odradzała to biuro. Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
robertweh Re: Triada , Kreta "Golden Sun" 17.06.05, 16:11 Dzieki za info. Dosyc to niepokojace. Czy moglabys podpowiedziec jaki hotel (rejon) wybralas pierwotnie i jaki oni zaproponowali potem? I czym taka zmiane uzasadniali? Pozdrowienia Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ertees Re: Triada , Kreta "Golden Sun" IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 17.06.05, 19:35 A ja tam jadę , kupiłem to w lutym poniżej 2000zl. Zawsze wybieram badziewiaste tańsze hotele by później nie histeryzować, dla mnie frajerstwem jest siedzieć w tak fajnym miejscu w hotelu jakimkolwiek, choćby luksusowym. Zawsze jeździlem z Triadą, w sumie tania,a nigdy nie trafiłem na większa obsuwe. Chociaż często obserwowałem pewnych ludzi ktorym nigdy nic nie pasowało, najczęsciej sami soba niewiele reprezentowali i nic sensownego nie potrafili sobie zorganizować, a urlop i wypoczynek trzeba zacząć od wlasnej głowy. PS Na koniec mam pytanie. Kto tak wk...ł Sawasa z Genadi Rodos :-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cortina Re: Triada , Kreta "Golden Sun" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:08 Nie naleze do ludzi ktorzy nic nie potrafia sobie sensownego zorganizaowac w tamtym roku zjezdzilismy krete na bardzo duzycgh obtrotach i wogole nie opieralismy sie na biurze , rezydentach .Mielismy auto . W tym roku idac za przykładem poprezedniego juz w styczniu zarezerowawlismy ten sam hotel (kissamos Palace0 znalismy realia , hotel przyzwoity ale nie jakies luksusy bo na to tez kasy nie mam.I wszystko byłoby dobrze gdyby nie mała zmiana ze strony biura na hotel Castro w Maleme. Poczatkowo wahalismy sie czy nie brac kasy i nie szukac innej oferty w tej czesci wyspy w ktorej chcemy byc.Ale po negocjacjach z triada zgodzilismy sie na to Castro.Ale przedwczoraj znowu niespodzianak , telefon i ponownie zmiana hotelu na Bella Vista koło heraklionu tym razem a na taka zamiane to ja juz sie nie zgodziłam.Nie po to wpołacam kase w styczniu zeby teraz meczyc sie tam gdzie nie chce. W efekcie zagwarantowano na m castro ale ile nerwów przy tym było .i po co? A tak na marginesei to wczoraj Itaka miała lepsza oferte niz ta Twoja z lutego za 999 zł hotel peli ze sniadaniem w Kissamos na 14 dni było 6 miejsc. Hotel znam i jest wart , to naprawde okazja była tak wiec gdyby nam musieli oddac kase to miałam juz tam rezerwacje . a wiec Traida dała po hamulcach w tym roku i całkowicie mnie tym zrazili do siebie. to tyle , miłego wypoczynki aga Odpowiedz Link Zgłoś
robertweh Re: Triada , Kreta "Golden Sun" 18.06.05, 20:58 od tych opinii i ocen to juz mnie glowa boli a urlop coraz blizej:) Odpowiedz Link Zgłoś
katenak Re: Triada , Kreta "Golden Sun" 22.06.05, 17:57 Ja również odradzam ten hotel.... Gdzieś już był opisany golden sun...na forum w grecja-hotele i apartamenty i na forum z wakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
darekw Re: Triada , Kreta "Golden Sun" 23.06.05, 16:08 byłem 2 lata temu jak dla mnie spoko, jedyny problem to moze polozenie bo od miasteczka odziela go autostrada ale z drugiej strony dzieki temu nie jest za glosno Odpowiedz Link Zgłoś