zarubianka 17.06.05, 19:42 Planuje wyjazd do tego hotelu w sierpniu. Czy macie jakies doświadczenia? Hotel oferuje TUI, ma 3 i pół gwiazdki. Niestety nie ma strony internetowej. Będe wdzięczna za informacje o waszych wrażeniach z pobytu tam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_forum Re: GOLDEN BEACH - RETHYMNON, KRETA 28.07.05, 00:38 Mnie tez chodzi o Golden Beach II w Rethymno - Adelianos Kampos. Prosze o info! Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: GOLDEN BEACH - RETHYMNON, KRETA 29.07.05, 09:40 hej - ja tez szukam czegos z opiniami o GB II w Rethymnonie - czeka wiec nadal Odpowiedz Link Zgłoś
jarekm4 Re: GOLDEN BEACH - RETHYMNON, KRETA 12.08.05, 22:20 Witam wszystkich!!! Również poszukuję informacji na temat GB II. Czy ktoś tam byl?hotel jest w ofetcie Scan Holiday. Z góry dziejuję za info! Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
dawid_kp Re: GOLDEN BEACH - RETHYMNON, KRETA 13.09.05, 14:36 mika_forum napisała: > Mnie tez chodzi o Golden Beach II w Rethymno - Adelianos Kampos. Prosze o info! Byliśmy w tym hotelu na początku września 2005 ze Scan Holiday. Plusy: - położony przy samej plaży, całkiem przyzwoitej, piaszczystej w dużej części - codziennie porządnie sprzątane pokoje - niektóre pokoje z widokiem na morze - nam się udało i to bez żadnej dopłaty - niezłe śniadanie, obiadokolacji nie jedliśmy z założenia w hotelu (mimo że była) Minusy: - absolutnie podstawowy standard. Większość pokojów bez klimatyzacji. - z niektórych pokoi kiepski widok na plac typu nieużytek albo parking. Obawiam się że to większość pokoi. - brzydkie łazienki z prysznicem z foliową szmatą. Nawet czyste, ale nieprzyjemne. - stare wyposażenie pokoi, choć jak wspomniałem czysto na ile to możliwe - niewygodne materace w łóżkach. - jeżeli klima już jest w pokoju (u nas nie było), to płacisz 6 EUR za dzień jej używania. Podsumowując, mniej więcej tego się spodziewałem. Hotel ma absolutnie podstawowy standard, a założeniem było zamiast dopłacania do hotelowych luksusów wypożyczyć na cały pobyt samochód, a kolacje jeść w tawernach bez liczenia. Następnym razem jednak dopłaciłbym do lepszego hotelu, bo do tego pokoju nie chciałbym wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
anovi20 Re: GOLDEN BEACH - RETHYMNON, KRETA 09.07.06, 22:31 Witam. Znam ten hotel,(GB - Adelianos Kampos) ale on ma juz 4**** i moze sa to slabe 4 gwiazdki,(jak to na Krecie) ale ma dobre polozenie, dobry dostep do plazy. Jest to ciche i spokojne miejsce. Klima powinna byc wliczona w cene, tez to bez tego nikt nie jedzie w takie gorace miejsca. i plusem jest to ze nie polozony bezposrednio przy drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
maribel.verdu Re: GOLDEN BEACH - RETHYMNON, KRETA 22.07.06, 18:15 Witam, w hotelu Golden Beach mieszkałam podczas zeszłorocznych wakacji. Od początku byłam nastawiona na zwiedzanie Krety, a hotel miał być jedynie bazą wypadową i sypialnią, nie liczyłam na luksusy. I nie zawiodłam się. Akurat mieliśmy szczęście, bo udało się dostać pokój z widokiem na morze. Standard hotelu - absolutnie podstawowy. Plusy: miła obsługa, recepcja angielsko- i niemiecko- języczna, dobre jedzenie (kilka razy udało nam się zdążyć na kolację) - trochę dań kontynentalnych na przemian z potrawami tradycyjnej kuchni greckiej, blisko do plaży, stosunkowo daleko od ruchliwej drogi, cisza i spokój. Minusy: małe łazienki z niewygodnymi kabinami, klima za dopłatą, leżaki przy basenach gratis ale już na plaży płatne, w morzu niedaleko brzegu są duze głazy, hotel nastawiony głównie na turystów z Niemiec w starszym wieku, co samo w sobie oczywiście jest ok, ale niestety wiąże się (ok.2 razy w tygodniu)z częstym wysłuchiwaniem różnych przyśpiewek i tzw. animacji często do późnych godzin nocnych. Ogólnie mogę ten hotel polecić, ale raczej osobom, które tak jak ja, nastawiają się głównie na zwiedzanie pięknej wyspy, jaką jest Kreta. Jeżeli ktoś planuje więcej czasu spędzić w hotelu, radziłabym jednak rozejrzeć się za ośrodkiem o nieco wyższym standardzie. Odpowiedz Link Zgłoś