Gość: ola woźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:07 Czemu ten post jest wciąż kasowany????????? Staram się go śledzić i nie mogę doczekać sie informacji! To chyba jak najbardziej zwiazany z tematem forum o Grecji wątek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WEDA Re: Czemu kasujecie pytanie o auto na Krecie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:31 Niektórzy są złośliwi- nawet jak powinni być zyczliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalgorzata Re: Czemu kasujecie pytanie o auto na Krecie??? 07.07.05, 01:58 Ok, żeby nie było nieżyczliwie, to odpowiem: Cena auta od 20E (seicento bez klimy)poza sezonem w Hersonissos -przy założeniu, że na kilka dni, nie pamietam dokladnie - do 250 E (Porsche cabrio) - nie pamiętam gdzie, ale wiem, że na zamówienie tylko. Poza tym: czy to jakiś problem napisac maila do jednej czy kilku wypożyczalni w intesującym nas rejonie? Przynajmniej będzie to można sobie uśrednić. Poza tym- sporo z nich ma na swoich stronach cenniki. A na pytanie, które pojawia sie tutaj średnio dwa razy w miesiącu, w dodatku zadane tak nieprecyzyjnie (rodzaj auta, termin, ilosc dni i region Krety- to wszystko ma wpływ na cenę) już się pewnie po prostu nie chce nikomu odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: Czemu kasujecie pytanie o auto na Krecie??? 07.07.05, 08:13 Być może pytanie pojawia się często ale nie każdy jest bywalcem tego forum od początku stworzenia, a wiele pytań się powtarza- chyba taka istota for internetowych. Poza tym fakt można wysyłać pyta nie do wypożyczalni ale autorce chyba chodziło o info z pierwszej ręki a nie szukanie stron internetowych. Ja osobiście wiem, że to nie zawsze sie sprawdza. Również śledze ten wątek i nic nie mogę sie dowiedzieć bo wątek "przepada". Szukanie w wyszukiwarce nic nie wnosi bo właścwie odpowiedzi na pyt nie było/ Sprecyzuję wiec moje oczekiwania. Auto z klimą na 2-3 dni w Hersonissos, next week. Moze ktoś nie potraktuje mnie ponizej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zytka samochód-Rethymnon IP: 194.246.107.* 07.07.05, 11:24 my za 3 dni zaplacilismy 60 euro za Atosa z klima, palil bardzo malo. za ponad 600km zaplacilismy kolo 40 euro za paliwo - ciezkie warunki-góry... nie oplaca sie wynajmowac od biur podrozy bo mają okolo 100 euro za 3 dni. Warto dokladnie pytac o ubezpieczenie, bo niby 100%, ale jak spowodujesz wypadek , to placisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalgorzata Re: Czemu kasujecie pytanie o auto na Krecie??? 07.07.05, 12:21 > Być może pytanie pojawia się często ale nie każdy jest bywalcem tego forum od > początku stworzenia, a wiele pytań się powtarza- chyba taka istota for > internetowych Jasne:) Ale: w przypadku wielu pytań można by bylo znaleźć odpowiedź korzystając z takiego okienka, wpisując w nie odpowiednią frazę i wciskając przycisk "szukaj". Po coś je tam umieszczono, i chyba właśnie taka byla ich istota. > chyba chodziło o info z pierwszej ręki Ja wiem, że moze chodzilo. Tylko co z tego, jak rozpiętości cen są całkiem spore. Widziałam w porywach w Hersonissos własnie autka na pograniczu 20 E i widziałam wypożyczalnie w okolicy, gdzie się zaczynały od blisko 30. to wszystko w maju - i mówię o cenach "wywoławczych"- nie mam zwyczaju, nie lubię i nie umiem się targować:) Umiesz precyzyjnie odpowiedzieć na pytanie: ile kosztuje piwo w Polsce? Bo jeśli mi odpowiesz, ze od 1,50 do 10 zł.. to własnie z równą precyzją można odpowiedzieć na pytanie z topicu > Auto z klimą na 2-3 dni w Hersonissos, next week. Ja akurat nie wiem, jakie mogą być ceny w przyszłym tygodniu, ja nie bywam nawakacjach w sezonie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Do ewamalgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 07:30 Po co te złośliwoci? Każdy umie okreslić ile kosztuje piwo w Polsce i nie chodzi przecież o julilerską precyzję tylko o zwykłe koleżeńskie doinformowanie. W wyszukiwarce nie ma nic nt. cen aut a jezeli twoim celem jest wymadrzanie sie i pouczanie innych czemu służy wyszukiwarka i internet oraz jak je obsługiwać to oszczedź sobie energii. Ja nie widzę problemu w tym, aby nawet kilka razy odpowiadać ludziom i pomagać na forum. jeżeli nie chcesz to co wogóle wchodzisz na wątek. Jeżeli nie wiesz, nie umiesz pomóc to odpuść sobie mędrkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gale ot - osochozi?... 08.07.05, 09:59 Dlaczego zachowujesz sie impertynencko i agresywnie w stosunku do osoby, ktora uprzejmie udzielila wsparcia, o ktore prosisz? gale. Odpowiedz Link Zgłoś