Dodaj do ulubionych

Czemu kasujecie pytanie o auto na Krecie???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:07
Czemu ten post jest wciąż kasowany????????? Staram się go śledzić i nie mogę
doczekać sie informacji! To chyba jak najbardziej zwiazany z tematem forum o
Grecji wątek.
Obserwuj wątek
    • Gość: WEDA Re: Czemu kasujecie pytanie o auto na Krecie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:31
      Niektórzy są złośliwi- nawet jak powinni być zyczliwi.
      • ewamalgorzata Re: Czemu kasujecie pytanie o auto na Krecie??? 07.07.05, 01:58
        Ok, żeby nie było nieżyczliwie, to odpowiem:
        Cena auta od 20E (seicento bez klimy)poza sezonem w Hersonissos -przy
        założeniu, że na kilka dni, nie pamietam dokladnie - do 250 E (Porsche cabrio) -
        nie pamiętam gdzie, ale wiem, że na zamówienie tylko.
        Poza tym: czy to jakiś problem napisac maila do jednej czy kilku wypożyczalni w
        intesującym nas rejonie? Przynajmniej będzie to można sobie uśrednić. Poza tym-
        sporo z nich ma na swoich stronach cenniki. A na pytanie, które pojawia sie
        tutaj średnio dwa razy w miesiącu, w dodatku zadane tak nieprecyzyjnie (rodzaj
        auta, termin, ilosc dni i region Krety- to wszystko ma wpływ na cenę) już się
        pewnie po prostu nie chce nikomu odpowiadać.
        • ooo7 Re: Czemu kasujecie pytanie o auto na Krecie??? 07.07.05, 08:13
          Być może pytanie pojawia się często ale nie każdy jest bywalcem tego forum od
          początku stworzenia, a wiele pytań się powtarza- chyba taka istota for
          internetowych. Poza tym fakt można wysyłać pyta nie do wypożyczalni ale autorce
          chyba chodziło o info z pierwszej ręki a nie szukanie stron internetowych. Ja
          osobiście wiem, że to nie zawsze sie sprawdza. Również śledze ten wątek i nic
          nie mogę sie dowiedzieć bo wątek "przepada". Szukanie w wyszukiwarce nic nie
          wnosi bo właścwie odpowiedzi na pyt nie było/ Sprecyzuję wiec moje oczekiwania.
          Auto z klimą na 2-3 dni w Hersonissos, next week. Moze ktoś nie potraktuje mnie
          ponizej pasa.
          • Gość: zytka samochód-Rethymnon IP: 194.246.107.* 07.07.05, 11:24
            my za 3 dni zaplacilismy 60 euro za Atosa z klima, palil bardzo malo. za ponad
            600km zaplacilismy kolo 40 euro za paliwo - ciezkie warunki-góry...
            nie oplaca sie wynajmowac od biur podrozy bo mają okolo 100 euro za 3 dni.
            Warto dokladnie pytac o ubezpieczenie, bo niby 100%, ale jak spowodujesz
            wypadek , to placisz:)
          • ewamalgorzata Re: Czemu kasujecie pytanie o auto na Krecie??? 07.07.05, 12:21
            > Być może pytanie pojawia się często ale nie każdy jest bywalcem tego forum od
            > początku stworzenia, a wiele pytań się powtarza- chyba taka istota for
            > internetowych

Jasne:) Ale: w przypadku wielu pytań można by bylo znaleźć odpowiedź
            korzystając z takiego okienka, wpisując w nie odpowiednią frazę i wciskając
            przycisk "szukaj". Po coś je tam umieszczono, i chyba właśnie taka byla ich
            istota.

> chyba chodziło o info z pierwszej ręki

Ja wiem, że moze chodzilo. Tylko co z tego, jak rozpiętości cen są całkiem
            spore. Widziałam w porywach w Hersonissos własnie autka na pograniczu 20 E i
            widziałam wypożyczalnie w okolicy, gdzie się zaczynały od blisko 30. to
            wszystko w maju - i mówię o cenach "wywoławczych"- nie mam zwyczaju, nie lubię
            i nie umiem się targować:)

Umiesz precyzyjnie odpowiedzieć na pytanie: ile kosztuje piwo w Polsce? Bo
            jeśli mi odpowiesz, ze od 1,50 do 10 zł.. to własnie z równą precyzją można
            odpowiedzieć na pytanie z topicu

> Auto z klimą na 2-3 dni w Hersonissos, next week.

Ja akurat nie wiem, jakie mogą być ceny w przyszłym tygodniu, ja nie bywam
            nawakacjach w sezonie..
            • Gość: yy Do ewamalgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 07:30
              Po co te złośliwoci? Każdy umie okreslić ile kosztuje piwo w Polsce i nie
              chodzi przecież o julilerską precyzję tylko o zwykłe koleżeńskie
              doinformowanie. W wyszukiwarce nie ma nic nt. cen aut a jezeli twoim celem jest
              wymadrzanie sie i pouczanie innych czemu służy wyszukiwarka i internet oraz jak
              je obsługiwać to oszczedź sobie energii. Ja nie widzę problemu w tym, aby nawet
              kilka razy odpowiadać ludziom i pomagać na forum. jeżeli nie chcesz to co
              wogóle wchodzisz na wątek. Jeżeli nie wiesz, nie umiesz pomóc to odpuść sobie
              mędrkowanie.
              • gale ot - osochozi?... 08.07.05, 09:59
                Dlaczego zachowujesz sie impertynencko i agresywnie w stosunku do osoby, ktora
                uprzejmie udzielila wsparcia, o ktore prosisz?

gale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka