Gość: aim:) IP: *.katowice.pik-net.pl 18.07.05, 13:03 Skoro wszyscy pytają o samoloty to ja też. Czy macie jakieś doświadczenia z Wizzair'em bo ja lece z nimi do Aten pierwszy raz (z Katowic). Czy są jakieś opóźnienia lub inne problemy..? Aim :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martapodlesna Ja leciałam :) 18.07.05, 13:35 Gość portalu: aim:) napisał(a): > Skoro wszyscy pytają o samoloty to ja też. Czy macie jakieś doświadczenia z > Wizzair'em bo ja lece z nimi do Aten pierwszy raz (z Katowic). Czy są jakieś > opóźnienia lub inne problemy..? > Aim :) Witaj Aim :) Ja leciałam w kwietniu z Elinidą na trasie Kataowice - Ateny i z powrotem. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Pogoda wymarzona, żadnych turbulencji, których się nieziemsko bałyśmy :) Teraz o Wiizzair jeszcze, obsługa miła, ceny napoi i jedzenia koszmiczn, więc lepiej weź z sobą kanapkę:) Lądowanie w Budapeszcie było, kazali siedzieć na miejscu nie wychodzić z samolotu ;) Na miejscu zarówno w Atenach jak i w Katowicach w drodze powrotnej bylismy przed czasem. W Budapeszcie z tego co słyszałam mieliśmy stać 30 minut, w rzeczywistości moze z 15 minut staliśmy. A właśnie ostatnio wydawało mi się, że na stronie przeczytałam zdanie o tym, że majac między ladowanie w Budapeszcie trzeba wysiąść i udać się na odprawę bo jest zmiana samolotu. Mam nadzieję, że jestem w błędzie i to co widziałam/czytałam na stronie było tylko jakims przewidzeniem. Dlatego sprawdź to proszę dla spokoju duszy. Ps: oczywiscie wiesz, że z Katowic do lotniska jedzie się około 45 minut ? Przynajmniej Nas tak autobus z dworca Katowice wiózł. Pozdrawiam Cię serdecznie Marta www.hellada.sns.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aim:) Re: Ja leciałam :) IP: *.katowice.pik-net.pl 18.07.05, 14:35 Dzięki za uspokojenie mnie..czyli wszystko powinno być dobrze i mam nadzieje ze nie bede gonić po lotnisku w Budapeszcie :D ja na lotnisko nie udaję się z Katowic tylko z innego śląskiego miasteczka w którym mieszkam :) więc zajmie mi to ponad godzinę, szkoda tylko że lot jest po południu, bo nie zdąże na prom odpływający na Milos, ale jakoś sobie poradzę, jeszcze raz dzieki.. coś mi się zdaje że juz o to pytałam? ale lepiej sie upewnić Aim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokusia Re: Ja leciałam :) IP: *.rz.tu / *.rz.tu-bs.de 21.07.05, 15:05 ja tez sei wybieram z wizzairem do aten z katowic i szczerze powiedzaiwszy bardzo sie boje tej pßrzesiadki bo sadze ze to zamieszanie moglobybyc klopotliwe lece 6 sirpnia wiec jesli ktos wroci wczesniej to prosze o opinie bo nie wiem jakto bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aim :) Re: Ja leciałam :) IP: *.katowice.pik-net.pl 25.07.05, 08:02 to w takim razie ja proszę ciebie o relację, gdzyż wybieram sie dopiero we wrześniu i też się trochę boję, ale jak narazie słyszłam tylko same pozytywy pozdrawiam i zycze przyjemnego lotu, aim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wizzair do Aten? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:09 Ja leciałam rok temu na tej trasie. Wszystko w jak najlepszym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś