Dodaj do ulubionych

kreta z Ecco 21.08

IP: *.nielsen / *.in-addr.btopenworld.com 05.08.05, 14:11
Siemka!
Po tym co sie tu naczytalem o ecco stracilem wiare ze gdziekolwiek pojade...
A propos jade do peninsula . Czy ktos tam sie wybiera ???
Jak tak to niech sie odezwie i wypowie co o tym wszystkim mysli !!!
dzieki i pozdrawiam wszystkich wczasowiczow
Obserwuj wątek
    • alexh78 Re: kreta z Ecco 21.08 06.08.05, 22:07
      Witam. Ja jadę do tej samej miejscowości też z Ecco tylko do apartamentów
      Sunday. Czytając te wszytskie opinie to można zwariować, bo z tego wynika że
      żadne biuro nie jest dobre. A tak po za tym to u nas w Polsce też nie ma
      komfortowych warunków i karaluchy oraz inne paskudztwa też biegają po pokojach.
      Ja się nastawiam na świetny wypoczynek i innej opcji nie przyjmuję do widomości
      mogą być nawet karaluchy przynajmniej będzie co robić i będę miała towarzycho.
      Pozdrawiam.
    • Gość: Sławek Re: kreta z Ecco 21.08 IP: *.toya.net.pl 06.08.05, 22:57
      Ja w ubiegłym roku byłem z ECCO na Rodos. Było super, do niczego nie można się
      było przyczepić. W tym roku testowałem Triadę( Cypr) i też w zasadzie wszystko
      w porządku - drobna nieścisłość w opisie położenia hotelu.Jak wszędzie spotkać
      można malkontentów którzy szukają dziury tam gdzie jej nie ma. Często jest
      tak , że oczekiwania nie idą w parze z tym ci się kupuje, a jak powszechnie
      wiadomo nie ma tanio i dobrze.
    • Gość: marycia Re: kreta z Ecco 21.08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:19
      ja też jadę do peninsuli z ecco i do 28.08. nie zamierzam już nic czytać na
      temat biur podróży, wynajęłam samochód z autowaya i zamierzam się bardzo dobrze
      bawić jeśli tylko uda mi się wyjechać z kraju. Najgorzej mają malkontenci!!! A
      ja jestem optymistką:)
      • Gość: keyas Re: kreta z Ecco 21.08 IP: *.nielsen / *.in-addr.btopenworld.com 08.08.05, 14:18
        Siemka!
        Ciesze sie ze nie bede sam w tak duzym hotelu :-) no i ze ktos jeszcze przezyje
        horror przedwylotowego oczekiwania - czy wylot dojdzie do skutku czy nie. Ja to
        mam gleboko w ... bo zamierzam tam pojechac i sie dobrze bawic. Mam tez
        nadzieje ze nie spotkac na swoich wakacjach tzw. "oszukanych przez biuro" , a
        co do karaluchow LUDZIA TO SA CIEPLE KRAJE I TAKIE ZWIERZAKI ZAWSZE SIE ZNAJDA
        NAWET W NAJLEPSZYM HOTELU WIEC DAJCIE SOBIE LUZ
    • Gość: turysta Re: kreta z Ecco 21.08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:02
      ja bylem na krecie z ecco i wszystko bylo ok....nie mam zastrzezen....ale jak
      tu nie zwariowac jak ludzie z mojego hotelu czepiali sie rezydentki ze trzeba
      papier toaletowy wyrzucac do kosza!!jak juz sie gdzies jedzie to warto
      zorientowac sie jakie tam sa zwyczaje i co jest inne niz u nas a nie potem
      czepiac sie niewinnej kobiety i biura....nie bojcie sie wszystko bedzie ok
      tylko duzo pozytywnej energii i to wystarczy!!!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka