Dodaj do ulubionych

hotel krini Itaka

08.08.05, 19:54
Czy ktoś może byl w tym hotelu kolo Rethymnonu i móglby podzielić się uwagami?
Obserwuj wątek
    • Gość: martin Re: hotel krini Itaka IP: *.citibank.com 09.08.05, 12:14
      nie bylem, ale podobno nowy i nienajgorszy...polozony na zachod od Rethymno...
      jednak nie tak dobry jak Odyssia Beach, ktora w podobnej kategorii cenowej jest
      podobno lepszym hotelem i blizej Rethymno - ja wybralem odyssie...
    • maryla22 Re: hotel krini Itaka 09.08.05, 18:21
      Dziękuję za informację!Chętnie poznam opinię osób , które już tam byly.
    • Gość: janka3 Re: hotel krini Itaka IP: *.net.autocom.pl 09.08.05, 19:54
      Byłam w lipcu, pisałam już o tym hotelu ok. 22 lipca, poszukaj w wyszukiwarce,
      jak będziesz miała dodatkowe pytania, chętnie odpowiem.
    • maryla22 Re: hotel krini Itaka 09.08.05, 22:09
      Znalazlam i dzięki za te cenne informacje.Widzę , że będzie o.k.Mam jeszcze
      parę pytań: czy jest w hotelu lub okolicy dostęp do internetu ? i czy można
      jakoś zalatwić , żeby pokój mial widok na morze (pytać o to w biurze , czy na
      miejscu)?
      • Gość: janka3 Re: hotel krini Itaka IP: *.de.ihost.com 10.08.05, 07:57
        Z każdego pokoju widać morze. Tylko że jeden budynek w którym jest recepcja i
        restauracja leży blisko ulicy dość ruchliwej i ma balkony na sąsiednie hotele,
        jak się wychylisz to widać morze, natomiast dwa budynki leżą przy basenie i
        mają okna w stronę basenu. Trudno mi powiedzieć z kim rozmawiać na temat
        pokoju, rezydent nie bardzo chętny do pomocy, chyba że źle go oceniłam. W
        recepcji po angielsku bez problemu można sie dogadać. Internetu nie szukaliśmy,
        natomiast zdjęcia na płytkę zgrywaliśmy w Iraklionie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka