Gość: Jaru IP: *.gl.digi.pl 16.08.05, 22:55 Prosze o opinie o hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: helen Re: Kreta Zephyros Baech 01.09 z TUI IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.08.05, 13:16 nie byłam, ale z ciekawości zajrzałam na stronę z niemieckimi opiniami o hotelach, korzystałam z niej sama jadąc w lipcu do innego hotelu tui, niemcy sa wymagający, opinie o twoim hotelu są w większości dobre i bardzo dobre, biorąc na niemców poprawkę, bo czepiają sie wszystkiego powinniście być zadowoleni, załączam link, jak znasz język, to inforamcje powinny ci pomóc, jak nie do daj szczegółowe pytania co chciałbyś wiedzieć to poczytam i ci odpiszę jak znajdę chwilę.. www.holiday-check.de/hotel-Hotelbewertungen_Hotel%20Zephyros%20Beach-hid_36043-sortierItem_1-order_desc-bewTyp_hc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Kreta Zephyros Baech 01.09 z TUI IP: *.askandaluzja.pl / 83.238.173.* 18.08.05, 22:28 Byłam tam w lipcu. Również z TUI. Hotel czysty bez rewelacji ale czyściutki niestety nie ma klimatyzacji w cenie a jest potrzebna wiec dość duzo pięniedzy na to idzie. blisko morza basenik i otoczenie bardzo ładne. Ale ci zazdrosze ze jedziesz ja strasznie załuję że juz wróciłam:) miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Kreta Zephyros Baech 01.09 z TUI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:02 ile za tą klimatyzację dziennie za pokój? Odpowiedz Link Zgłoś