Dodaj do ulubionych

AMMOUDARA -Minoas Kreta (super)

IP: 213.134.152.* 19.09.01, 13:45
Musze sie z wami podzielic moimi wrażeniami odnośnie mojego pobytu na Krecie.
Miałem przyjemność przebywać w miejscowości Ammoudara, uważam że lepiej nie
mogłem trafić. Świetna baza na wypady w ciekawe okolice. Hotel bardzo
przyjemny. Tylko jeden szkopuł jest w tym że trzeba dopłacić za prąd jak
sprzątaczka znajdzie suszarkę, super basen hotelowy bardzo czysta woda i
cieplutka. w okolicy dużo tawern i barów w który można przyjemnie spędzić
wieczory, ulica która przebiega koło hotelu nie jest uciążliwa. Widoki z hotelu
są ładne i przyjemne i nie przeszkadzają kominy o których tyle pisaliście. jak
macie jakieś pytanka to śmiało pytać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: AMMOUDARA -Minoas Kreta (super) IP: 10.10.3.* / *.mrkch.pl 19.09.01, 14:13
      Byłam w Ammoudarze. Pobyt zaliczam do udanych, ale nigdy nie poleciłabym tej
      miejscowości nikomu. Jest tyle uroczych miasteczek na Krecie, a Ammoudara to
      zwykła turystyczna wioska.

Pozdrowienia
      • Gość: Sisi Re: AMMOUDARA -Minoas Kreta (super) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 02:57
        Ammudara to tragedia a nie wioska turystyczna , ale kolega może tylko siedział
        na basenie w niezłym hotelu , dlatego tak obłędnie bredzi , że mu nic w
        Ammudarze nie przeszkadzało. No cóż , o gustach ponoć się nie dyskutuje...
        • Gość: Koko Re: AMMOUDARA -Minoas Kreta (super) IP: *.chello.pl 18.11.01, 22:07
          Ammoudara, to koszmar; brudne plaże z elektrownią w tle, tubylcy mało
          sympatyczni. Jest tyle urokliwych miejscowości na Krecie a Big Blue uparł się
          na Ammoudarę.
          • klaudia2002 Re: AMMOUDARA -Minoas Kreta (super) 05.12.01, 16:41
            Ja też byłam w Ammoudarze i rzeczywiście, jeżeli chodzi o usytuowanie wioski,
            to jest dobre (centralnie na wyspie), ale to wszystko co można o niej dobrego
            powiedzieć.
            • Gość: Tomstar Re: AMMOUDARA -Minoas Kreta (super) IP: *.proxy.lucent.com 18.03.02, 15:16
              jak niektórym niewiele do szczęścia potrzeba. W Amoudarze byłem, ale drugi raz
              tam nie pojadę. Oprócz dobrej lokalizacji na samodzielne wypady to rzeczywiście
              żadnych zalet. O Minoasie jako bardzo przyjemnym hotelu, może pisać tylko ktoś
              kto tam nie był. Przyjemny to jest ogród i basen - nic poza tym.
              • Gość: Ola Re: AMMOUDARA -Minoas Kreta (super) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 12:35
                Nie wiem jak można twierdzić, że Ammoudara i hotel Minoas są super, no chyba,
                że ktoś lubi brud i bardzo nieprzyjemnych ludzi ( z kierownikiem tego hotelu na
                czele)!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka