kakofoniks 01.09.05, 18:09 dostepne, jeszce bez opisow ale juz dzialajace na www.kakofoniks.friko.pl , jakby ktos mial jakies pytanie skad jest jakies zdjecie sluze szybka pomoca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_poznan Re: kreta 2005 zdjecia 01.09.05, 18:37 bardzo ładne zdjęcia pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks Re: A gdzie karaluchy? (nt) 02.09.05, 20:36 karaluchy: www.kakofoniks.friko.pl/eccoholiday.html Odpowiedz Link Zgłoś
eva_walter Re: A gdzie karaluchy? (nt) 02.09.05, 21:07 nudno bez karaluchow...przyzwyczailismy sie kakofoniks=karaluch musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks [...] 03.09.05, 10:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva_walter Re: specjalnie dla eva_walter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:00 ale to juz było...meczyłes nas tym rok temu... Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks czy to nie jest jednostronnosc ?? 04.09.05, 19:37 ze moja odp zostala wywalona?? co ciekawe nie byla niecenzuralna a brzmiala: specjalnie dla eva_walter www.kakofoniks.friko.pl/ecccoholiday.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: czy to nie jest jednostronnosc ?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.09.05, 10:56 Chłopie przestań już przynudzać o tych swoich karakanach!! Żal mi cię chłopie że taki monotonny jesteś ,pokazujesz nam wszystkim denne zdjącia na których widać jaki to "czyścioszek" z ciebie, weż się za robotę a nie wyciągasz "swoje brudy" już ponad rok:((( Odpowiedz Link Zgłoś
gale :) 05.09.05, 21:57 Twoja wypowiedz brzmiala inaczej, podales inny link niz w tym poscie. Link, ktory podales juz wczesniej - czyli flood. Dlatego post zostal usuniety. Milego, gale Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks Re: :) 06.09.05, 08:13 niemniej jednak nie byla ona niecenzuralna i stanowila odp na pytanie wiec nie naruszala regulaminu nawet spamowania (link stanowil czesc podpisu ;) wiec nie moze zostac uznanny za spam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: A gdzie karaluchy? (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:03 już chyba wszyscy wiedzą o Twoim nieszczęściu, ile razy można maglować to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: kreta 2005 zdjecia 05.09.05, 18:17 Uczepiliście się chlopa :D On nam przesyla zdjęcia z przecudnej Krety - niestety w tym roku nie spotkal swoich przyjaciól. Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks smutna prawda 05.09.05, 18:25 ale czytajac czesc odpowiedzi dochodze do wniosku ze czesc osob nie czyta ze zrozumieniem, w temacie watku nie ma slowa o karaluchach, a jednak kazdy oprocz mnie teskni za nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: smutna prawda 05.09.05, 21:58 Moze problem polega na tym, ze Ty kojarzysz sie z tymi sympatycznymi owadami, ktore reklamujesz od dluzszego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: smutna prawda 06.09.05, 16:03 Niestety kojarzysz sie od razu z wątkiem o tych ...brrrr.... A tak wogóle to ciekawa jestem czy w końcu udao Ci sie pozytywnie dla Ciebie zalatwić tą sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
azra19 Re: smutna prawda 07.09.05, 08:22 też jestem ciekawa, ale kakofoniks starannie unika odpowiedzi na to pytanie. rodzi to podejrzenie, że inni potraktowali go równie poważnie jak my Odpowiedz Link Zgłoś
treepwood Re: kreta 2005 zdjecia 06.09.05, 17:42 Niestety zdjęcia nienajlepsze mówiąc grzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakofoniks Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.retsat1.com.pl 07.09.05, 08:25 oki krytyczna opinia, tylko ze nic mi po niej jesli nie wiem co masz konkretnego na mysli, jakbys mogl rozwinac watek abym w przyszlosci robil lepsze zdjecia bede wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do SzP.Kakofoniksa Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:22 Bardzo ładne fotki. Mi się podobają - widać zjeździłeś caałą Kretę. Ale ciekawinas fakt - z jakim biurem sie wybrałeś??? Czyżby z Ecco? Nie no nie uwierzyłaby. Api. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 13:10 mnie sie zdjęcia podobają. Faktycznie też mi sie kojarzysz z karaluchami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakofoniks od Sz P. kakofoniksa ;) IP: *.retsat1.com.pl 07.09.05, 16:47 nie pojechalem z easy travel i bylem bardzo zadowolony, zdecydowanie lepsza opieka i zorganizowanie niz w przypadku ecco. to bylo widac juz na poczatku. najlepiej po tym iz rezydent powiedzial ze jest on do naszej dyspozycji iaby nam pomoc.poza tym dal nam swoj numek kontatowy pod ktorym mozna bylo go zastac 24h/dobe !!! z ecco dowiedzoalem sie ze rezydent jest dostepny tylko w wyznczonych godzinach, gdyz wykupilismy wczasy bez... opieki rezydenta miaelm troche przygod z samochodem (wynaeciem) zostalem zrobiony na szaro gdyz zaplacilem zaliczke i wieczorem jak przyszedlem po woz dowiedzialem sie ze albo doplace 12 euro/dzien ubezpieczenia albo zostawie 3000 euro kaucji!!! ale to jeszce nic, innego polaka zrobili mozna rzec na bialo : zaplacil za punto z klima a dostal cinquecento bez oczywiscie za ta sama cene!!! wzystko to dzialo sie w analipsi. podejrzewam ze jest to wynik braku konkurencji przez co miejscowe firmy roluja podroznych. ale to sie pewnie zmieni z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: od Sz P. kakofoniksa ;) 07.09.05, 17:10 Ale jak ja bylam na Krecie, to prawie każda wypożyczalnia chce doliczac ok.15 euro za dzień za ubezpieczenie :D To jest niby taka promocja, że placisz za dwa dni a dostajesz na 5. I tu myk jest taki że za każdy dzień musisz doplacić po 15 E za ubezpieczenie :DDDD A jak na początku zapytasz co jest w cenie to mówi że wszystko. Pytam a ubezpieczenie? - oczywiście że też. Placisz a tu ci mówi to doliczę jeszcze 15 E za dzień za ubezpieczenie. :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks Re: od Sz P. kakofoniksa ;) 07.09.05, 20:24 taaa... ale wez pod uwage ze duza czesc osob dopisuje sie ale mam wrazenie ze nie czyta watku. co do wypozyczalni w zeszlym roku wyporzyczalem w jednej z wiekszych i zaplacilem 22.5 za atosa z ubezpieczeniem i wszystko bylo OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.brzesko.net.pl / 212.160.238.* 11.09.05, 22:56 Nie odpowiedział-spróbuję ja:) Popełniasz klasyczne błędy,Kakofoniks.Pierwszy-i największy- to słaba umiejętność kadrowania.Na Twoich zdjęciach często trudno uchwycić "co autor miał na myśli".Brak pierwszego planu,brak dbałości o wyeliminowanie zbędnych,mało urokliwych elementów(słup telegraficzny).Duże budynki fotografujesz fragmentarycznie,często wybierasz środkową część-na zdjęciu to daje płaski efekt.Wyższe elementy fotografujesz z dołu-w przypadku muru daje to efekt,jakby miał za chwilę się zawalić.Na części zdjęć obciąłeś głowę lub zadek jednemu z bohaterów (owieczki),na jednym większość stoi tyłem.Kilka zdjęć zrobiłeś pod światło.Kilka innych-banalny wybór tematu(np.winogrona,filiżanka z kawą,citroen).Kwiaty mało atrakcyjnie wyglądają jako zielono-różowy mur-lepiej użyć ich jako tła lub zrobić ładne makro.Zastanawia mnie też Twoja namiętność do fotografowania jedzenia:)Niewątpliwie stworzyłeś dokładny dziennik podróży,jednak na potrzeby internetowej galerii należałoby nieco przesiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakofoniks Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.retsat1.com.pl 12.09.05, 08:54 slup telegraficzny - to jest dosc spory problem na krecie, naprawde jest cie4zko wykadrowac bez slupa czasami jest to niemozliwe (chyba ze dysponujesz tele, mnie na razie na niego nie stac) budynki fotografuje fragmentarycznie z dwoch powodow: 1. nie moge cofnac sie bardziej 2. jak podniose obiektyw to zacznie sie walic co zas sie tyczy obcietego zadka, no coz tez mi go rzal, ale wierz mi ze owce biegaja dosc szybko wiec i tak trudno bylo mi zrobic to zdjecie (zwroc uwage na rozmyte tlo) co sie tyczy winogron i jedzenia rzeczywiscie moze niezbyt ciekawe ale zrobione w wyraznym celu ;) dzieki za opis. postaram sie poprawic na przyszlosc, szczegolnie jesli chodzi os lupy :/, aaa... jeszcz3e jedno kwaitek nie wyglada ladnie, osobiscie tez wolalbym makro ale niesty... przesianie hmmm... zastanawialem sie nad tym, tak zrobilem ze zdjeciami z roku 2004 ale w tym zamierzam jeszce opisac trasy wraz z miejscami gdzie byly robione zdjecia i gdzie bylo jedzone ;) jeszce raz dzieki za krytyke, czlowiek sie uczy cale zycie i glupi umiera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: kreta 2005 zdjecia 07.09.05, 17:40 Hm... wszyscy kojarzą sobie kakofoniksa z karaluchami, sa na niego źli itd... ale jak tylko kakofoniks rzuci wątkiem zdjęcia z Krety lub nie daj boże karaluchy to zaraz wszyscy się wpisuja :D Ja też :DDDD Masz powodzenie kakofoniks. Powinni ci placić za tworzenie najdluższych watków , hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest opisy?? IP: *.retsat1.com.pl 16.09.05, 10:26 przydalyby sie jakies opisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.chello.pl 28.09.05, 12:35 CCzłowieku ty to musisz być bardzo sfrustrowany jeśli na każdych wakacjach doszukujesz się złych stron , mam wrażenie że wyjeżdzasz tylko po to aby po powrocie móc zrobić w biurze awanturkę , napisać jak to było źle , według Ciebie wszystkie biura są do kitu.Z takim podejściem to powinieneś siedzieć w domu. Współczuje twojej żonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakofoniks Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.retsat1.com.pl 02.10.05, 16:55 ale nagonka... sflustrowany... zle strony... bez przesady, powiedzialbym raczej iz przywiazuje wage do szczegolow, poniekad cecha zawodowa. A poza tym na jakiej podstawie twierdzisz iz doszukuje sie zych stron na kazdym wyjezdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.chello.pl 04.10.05, 08:35 Na podstawie twojego postępowania podczas pobytu na wakacjach w tym roku na Krecie i w zeszłym na Rodos . Ciebie nic nie Cieszy chyba że pisanie skarg na biura i szukanie karaluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakofoniks ehhh co za ludzie IP: *.retsat1.com.pl 04.10.05, 08:55 rzucaja oskarzenia na prawo i lewo a nawet nie umieja czytac... zaczne od tego iz nigdy nie bylem na Rodos, aczkolwiek jest pewnie kwestia czasu kiedy sie wybiore. A po drugie to chyba nie za bardzo rozumiem, czym niby zgrzeszylem w tym roku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: ehhh co za ludzie IP: *.chello.pl 04.10.05, 09:34 Szkoda że masz taką krótką pamięć i nie pamiętasz tego , co było jeszcze tak nie dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks Re: ehhh co za ludzie 10.10.05, 15:03 co masz na mysli ?? strona www: www.kakofoniks.friko.pl Ecco Holiday: www.kakofoniks.friko.pl/eccoholiday.html Odpowiedz Link Zgłoś
acek2004 TRIOPETRA 20.10.05, 13:53 ponizej znajdziecie kilka fotek z Triopetry.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=30600638 pozdrawiam acek Odpowiedz Link Zgłoś
azra19 Re: TRIOPETRA 21.10.05, 08:18 ojejku! ta drogą z 2 zdjęcia jechaliśmy! a teraz do przyszłego roku tylko wspomnienia :( Jak tam jest pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorothy Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.retsat1.com.pl 10.12.05, 18:11 przydalyby sie jakies opisy Odpowiedz Link Zgłoś