Dodaj do ulubionych

kreta 2005 zdjecia

01.09.05, 18:09
dostepne, jeszce bez opisow ale juz dzialajace na www.kakofoniks.friko.pl , jakby ktos mial jakies pytanie skad jest jakies zdjecie sluze szybka pomoca
Obserwuj wątek
    • kasia_poznan Re: kreta 2005 zdjecia 01.09.05, 18:37
      bardzo ładne zdjęcia
      pozdrawiam Kasia
    • wojtek33 Re: A gdzie karaluchy? (nt) 01.09.05, 21:18
      • kakofoniks Re: A gdzie karaluchy? (nt) 02.09.05, 20:36
        karaluchy: www.kakofoniks.friko.pl/eccoholiday.html
        • eva_walter Re: A gdzie karaluchy? (nt) 02.09.05, 21:07
          nudno bez karaluchow...przyzwyczailismy sie kakofoniks=karaluch musi byc.
          • kakofoniks [...] 03.09.05, 10:29
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: eva_walter Re: specjalnie dla eva_walter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:00
              ale to juz było...meczyłes nas tym rok temu...
              • kakofoniks czy to nie jest jednostronnosc ?? 04.09.05, 19:37
                ze moja odp zostala wywalona??

co ciekawe nie byla niecenzuralna
                a brzmiala:

specjalnie dla eva_walter www.kakofoniks.friko.pl/ecccoholiday.pl
                • Gość: Max Re: czy to nie jest jednostronnosc ?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.09.05, 10:56
                  Chłopie przestań już przynudzać o tych swoich karakanach!! Żal mi cię chłopie
                  że taki monotonny jesteś ,pokazujesz nam wszystkim denne zdjącia na których
                  widać jaki to "czyścioszek" z ciebie, weż się za robotę a nie wyciągasz "swoje
                  brudy" już ponad rok:(((
                • gale :) 05.09.05, 21:57
                  Twoja wypowiedz brzmiala inaczej, podales inny link niz w tym poscie. Link,
                  ktory podales juz wczesniej - czyli flood. Dlatego post zostal usuniety.

Milego,
                  gale
                  • kakofoniks Re: :) 06.09.05, 08:13
                    niemniej jednak nie byla ona niecenzuralna i stanowila odp na pytanie wiec nie
                    naruszala regulaminu nawet spamowania (link stanowil czesc podpisu ;) wiec nie
                    moze zostac uznanny za spam)
        • Gość: joł Re: A gdzie karaluchy? (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:03
          już chyba wszyscy wiedzą o Twoim nieszczęściu, ile razy można maglować to samo?
    • apja Re: kreta 2005 zdjecia 05.09.05, 18:17
      Uczepiliście się chlopa :D
      On nam przesyla zdjęcia z przecudnej Krety - niestety w tym roku nie spotkal
      swoich przyjaciól.
    • kakofoniks smutna prawda 05.09.05, 18:25
      ale czytajac czesc odpowiedzi dochodze do wniosku ze czesc osob nie czyta ze zrozumieniem, w temacie watku nie ma slowa o karaluchach, a jednak kazdy oprocz mnie teskni za nimi...
      • gale Re: smutna prawda 05.09.05, 21:58
        Moze problem polega na tym, ze Ty kojarzysz sie z tymi sympatycznymi owadami,
        ktore reklamujesz od dluzszego czasu.
      • apja Re: smutna prawda 06.09.05, 16:03
        Niestety kojarzysz sie od razu z wątkiem o tych ...brrrr....
        A tak wogóle to ciekawa jestem czy w końcu udao Ci sie pozytywnie dla Ciebie
        zalatwić tą sprawę.
        • azra19 Re: smutna prawda 07.09.05, 08:22
          też jestem ciekawa, ale kakofoniks starannie unika odpowiedzi na to pytanie.
          rodzi to podejrzenie, że inni potraktowali go równie poważnie jak my
    • treepwood Re: kreta 2005 zdjecia 06.09.05, 17:42
      Niestety zdjęcia nienajlepsze mówiąc grzecznie.
      • Gość: kakofoniks Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.retsat1.com.pl 07.09.05, 08:25
        oki krytyczna opinia, tylko ze nic mi po niej jesli nie wiem co masz konkretnego na mysli, jakbys mogl rozwinac watek abym w przyszlosci robil lepsze zdjecia bede wdzieczny
        • Gość: do SzP.Kakofoniksa Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:22
          Bardzo ładne fotki. Mi się podobają - widać zjeździłeś caałą Kretę. Ale
          ciekawinas fakt - z jakim biurem sie wybrałeś??? Czyżby z Ecco? Nie no nie
          uwierzyłaby.
          Api.
          • Gość: web Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 13:10
            mnie sie zdjęcia podobają.
            Faktycznie też mi sie kojarzysz z karaluchami:)))
          • Gość: kakofoniks od Sz P. kakofoniksa ;) IP: *.retsat1.com.pl 07.09.05, 16:47
            nie pojechalem z easy travel i bylem bardzo zadowolony, zdecydowanie lepsza
            opieka i zorganizowanie niz w przypadku ecco. to bylo widac juz na poczatku.
            najlepiej po tym iz rezydent powiedzial ze jest on do naszej dyspozycji iaby nam
            pomoc.poza tym dal nam swoj numek kontatowy pod ktorym mozna bylo go zastac
            24h/dobe !!! z ecco dowiedzoalem sie ze rezydent jest dostepny tylko w
            wyznczonych godzinach, gdyz wykupilismy wczasy bez... opieki rezydenta

miaelm troche przygod z samochodem (wynaeciem) zostalem zrobiony na szaro gdyz
            zaplacilem zaliczke i wieczorem jak przyszedlem po woz dowiedzialem sie ze albo
            doplace 12 euro/dzien ubezpieczenia albo zostawie 3000 euro kaucji!!! ale to
            jeszce nic, innego polaka zrobili mozna rzec na bialo : zaplacil za punto z
            klima a dostal cinquecento bez oczywiscie za ta sama cene!!! wzystko to dzialo
            sie w analipsi. podejrzewam ze jest to wynik braku konkurencji przez co
            miejscowe firmy roluja podroznych. ale to sie pewnie zmieni z czasem.
            • apja Re: od Sz P. kakofoniksa ;) 07.09.05, 17:10
              Ale jak ja bylam na Krecie, to prawie każda wypożyczalnia chce doliczac ok.15
              euro za dzień za ubezpieczenie :D
              To jest niby taka promocja, że placisz za dwa dni a dostajesz na 5. I tu myk
              jest taki że za każdy dzień musisz doplacić po 15 E za ubezpieczenie :DDDD
              A jak na początku zapytasz co jest w cenie to mówi że wszystko. Pytam a
              ubezpieczenie? - oczywiście że też. Placisz a tu ci mówi to doliczę jeszcze 15
              E za dzień za ubezpieczenie. :DDDDDDD
              • kakofoniks Re: od Sz P. kakofoniksa ;) 07.09.05, 20:24
                taaa... ale wez pod uwage ze duza czesc osob dopisuje sie ale mam wrazenie ze nie czyta watku. co do wypozyczalni w zeszlym roku wyporzyczalem w jednej z wiekszych i zaplacilem 22.5 za atosa z ubezpieczeniem i wszystko bylo OK
        • Gość: ewa Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.brzesko.net.pl / 212.160.238.* 11.09.05, 22:56
          Nie odpowiedział-spróbuję ja:)
          Popełniasz klasyczne błędy,Kakofoniks.Pierwszy-i największy- to słaba
          umiejętność kadrowania.Na Twoich zdjęciach często trudno uchwycić "co autor
          miał na myśli".Brak pierwszego planu,brak dbałości o wyeliminowanie
          zbędnych,mało urokliwych elementów(słup telegraficzny).Duże budynki
          fotografujesz fragmentarycznie,często wybierasz środkową część-na zdjęciu to
          daje płaski efekt.Wyższe elementy fotografujesz z dołu-w przypadku muru daje to
          efekt,jakby miał za chwilę się zawalić.Na części zdjęć obciąłeś głowę lub zadek
          jednemu z bohaterów (owieczki),na jednym większość stoi tyłem.Kilka zdjęć
          zrobiłeś pod światło.Kilka innych-banalny wybór tematu(np.winogrona,filiżanka z
          kawą,citroen).Kwiaty mało atrakcyjnie wyglądają jako zielono-różowy mur-lepiej
          użyć ich jako tła lub zrobić ładne makro.Zastanawia mnie też Twoja namiętność
          do fotografowania jedzenia:)Niewątpliwie stworzyłeś dokładny dziennik
          podróży,jednak na potrzeby internetowej galerii należałoby nieco przesiać.
          • Gość: kakofoniks Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.retsat1.com.pl 12.09.05, 08:54
            slup telegraficzny - to jest dosc spory problem na krecie, naprawde jest cie4zko
            wykadrowac bez slupa czasami jest to niemozliwe (chyba ze dysponujesz tele, mnie
            na razie na niego nie stac)

budynki fotografuje fragmentarycznie z dwoch powodow:
            1. nie moge cofnac sie bardziej
            2. jak podniose obiektyw to zacznie sie walic

co zas sie tyczy obcietego zadka, no coz tez mi go rzal, ale wierz mi ze owce
            biegaja dosc szybko wiec i tak trudno bylo mi zrobic to zdjecie (zwroc uwage na
            rozmyte tlo)

co sie tyczy winogron i jedzenia rzeczywiscie moze niezbyt ciekawe ale zrobione
            w wyraznym celu ;)

dzieki za opis. postaram sie poprawic na przyszlosc, szczegolnie jesli chodzi os
            lupy :/, aaa... jeszcz3e jedno kwaitek nie wyglada ladnie, osobiscie tez
            wolalbym makro ale niesty...

przesianie hmmm... zastanawialem sie nad tym, tak zrobilem ze zdjeciami z roku
            2004 ale w tym zamierzam jeszce opisac trasy wraz z miejscami gdzie byly robione
            zdjecia i gdzie bylo jedzone ;)

jeszce raz dzieki za krytyke, czlowiek sie uczy cale zycie i glupi umiera ;)
    • apja Re: kreta 2005 zdjecia 07.09.05, 17:40
      Hm... wszyscy kojarzą sobie kakofoniksa z karaluchami, sa na niego źli itd...
      ale jak tylko kakofoniks rzuci wątkiem zdjęcia z Krety lub nie daj boże
      karaluchy to zaraz wszyscy się wpisuja :D Ja też :DDDD
      Masz powodzenie kakofoniks. Powinni ci placić za tworzenie najdluższych
      watków , hi hi.
      • kakofoniks Re: kreta 2005 zdjecia 10.09.05, 16:27
        milo by bylo, ale niestety :/
    • Gość: guest opisy?? IP: *.retsat1.com.pl 16.09.05, 10:26
      przydalyby sie jakies opisy
    • Gość: Zofia Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.chello.pl 28.09.05, 12:35
      CCzłowieku ty to musisz być bardzo sfrustrowany jeśli na każdych wakacjach
      doszukujesz się złych stron , mam wrażenie że wyjeżdzasz tylko po to aby po
      powrocie móc zrobić w biurze awanturkę , napisać jak to było źle , według
      Ciebie wszystkie biura są do kitu.Z takim podejściem to powinieneś siedzieć w
      domu. Współczuje twojej żonie.
      • Gość: kakofoniks Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.retsat1.com.pl 02.10.05, 16:55
        ale nagonka... sflustrowany... zle strony... bez przesady, powiedzialbym raczej
        iz przywiazuje wage do szczegolow, poniekad cecha zawodowa. A poza tym na jakiej
        podstawie twierdzisz iz doszukuje sie zych stron na kazdym wyjezdzie??
        • Gość: Zofia Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.chello.pl 04.10.05, 08:35
          Na podstawie twojego postępowania podczas pobytu na wakacjach w tym roku na
          Krecie i w zeszłym na Rodos . Ciebie nic nie Cieszy chyba że pisanie skarg na
          biura i szukanie karaluchów.
          • Gość: kakofoniks ehhh co za ludzie IP: *.retsat1.com.pl 04.10.05, 08:55
            rzucaja oskarzenia na prawo i lewo a nawet nie umieja czytac...

zaczne od tego iz nigdy nie bylem na Rodos, aczkolwiek jest pewnie kwestia czasu
            kiedy sie wybiore. A po drugie to chyba nie za bardzo rozumiem, czym niby
            zgrzeszylem w tym roku??
            • Gość: Zofia Re: ehhh co za ludzie IP: *.chello.pl 04.10.05, 09:34
              Szkoda że masz taką krótką pamięć i nie pamiętasz tego , co było jeszcze tak
              nie dawno.
              • kakofoniks Re: ehhh co za ludzie 10.10.05, 15:03
                co masz na mysli ??

strona www:
                www.kakofoniks.friko.pl
                Ecco Holiday:
                www.kakofoniks.friko.pl/eccoholiday.html
                • kakofoniks ?? 18.10.05, 08:13

• acek2004 TRIOPETRA 20.10.05, 13:53

ponizej znajdziecie kilka fotek z Triopetry..

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=30600638

pozdrawiam
                    acek
                    • azra19 Re: TRIOPETRA 21.10.05, 08:18
                      ojejku! ta drogą z 2 zdjęcia jechaliśmy! a teraz do przyszłego roku tylko
                      wspomnienia :( Jak tam jest pięknie!
                      • kakofoniks niczego sobie 10.11.05, 20:45
                        nie powiem
    • Gość: dorothy Re: kreta 2005 zdjecia IP: *.retsat1.com.pl 10.12.05, 18:11
      przydalyby sie jakies opisy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka