kakofoniks 01.09.05, 21:32 zdjecia : www.kakofoniks.friko.pl w razie potrzeby sluze informacjami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakofoniks Re: a były karaluchy? n/t 01.09.05, 22:25 nie nie sprawdzilo sie twierdzenie ecco holiday www.kakofoniks.friko.pl/eccoholiday.html o tym iz karaluchy sa powszechna rzecza w tak cieplym klimacie, byla to moja trzecia wyprawa na krete i jak na razie tylko z ecco mialem karaluchy za to pod dostatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia357 Re: kreta wyprawa 2005 IP: *.chello.pl 14.09.05, 14:31 Witam, mam pytanie dotyczące hotelu jo-an palace, z biura oasis tours, jeżeli wiesz coś na ten temat to bedę wdzięczna za informacje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakofoniks Re: kreta wyprawa 2005 IP: *.retsat1.com.pl 16.09.05, 18:32 niestety nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: kreta wyprawa 2005 IP: *.acn.waw.pl 18.09.05, 09:45 ty pewnie nawet nie wiesz że kreta to grecja skoro pchasz się z tym na forum świat. następnym razem jak tam będziesz, popytaj - przekonasz się że mam rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakofoniks Re: kreta wyprawa 2005 IP: *.retsat1.com.pl 19.09.05, 19:37 taaa... z twojej wypowiedzi wnioskuje ze kreta to nie czesc swiata... no ale coz myslenie obiektowe i dziedziczenie nie jest najmocniejsza cecha niektorych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: kreta wyprawa 2005 IP: *.chello.pl 12.11.05, 23:05 Jestem pod wrażeniem - przepiękne zdjęcia, gratuluję ciekawych ujęć. Odżyły wspomnienia... Byłam na Krecie w 2002 i było cudownie. Domyślam sie, że Ty też jesteś pod urokiem tej wyspy, skoro odwiedziłeś ją trzeci raz. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś