Dodaj do ulubionych

PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE

IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 22:03
stereotypy wskazywałyby, że ecco jest bliżej Triady, a Neck. blizej TUI. Ale
tak - wielu ludzi jednak nie narzeka na ecco (to raz), ecco sprzedaje
najwięcej, więc moze i proporcjonalnie częściej zdarzaja im sie jakies
wpadki. A z kolei na Neckermanna ostatnio stali klienci nawet narzekaja,
ze "bnizyl loty", a z ofertą Hit to już wyczynia... Ale tak do konca nie wiem
własnie. Co myslicie?
Obserwuj wątek
    • molo000 Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE 05.01.06, 09:49
      Byłam z neckermannem cztery razy na wakacjach, w tym dwa razy na Krecie.
      Wszystko było zorganizowane porządnie, hotekle zgodne z opsiem i zdjęciami w
      katalogach, nie było zadnych problemów. Nie spisała sie tylko w ubiegłym roku
      rezydentka na Krecie - kompletnie nie miała pojęcia co i jak. No ale rezydent w
      wyjeżdzie nie jest najwazniejszy, a po napisaniu pisma do Nec, przeprosili za
      niedociągnięcia.
      • Gość: Agata Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE IP: 62.233.204.* 05.01.06, 10:04
        Ja byłam tylko dwa razy z Neckermannem (na Rodos i Korfu)ale byłam bardzo
        zadowolona i w tym roku też prawdopodobnie pojadę z nimi. Mają (wbrew opiniom
        niektórych osób) atrakcyjne ceny w stosunku do jakości (zawsze sprawdzam inne
        biura i mam rozeznanie).
    • apja Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE 07.01.06, 10:23
      Ja byłam z Neckermanem na Krecie i byłam bardzo mile zaskoczona. Wszystko w
      porządku, czysto, hotel dokładnie taki jak na zdjęciach w katalogu.
      Myślę, że jak ktoś z natury lubi narzekać to nic mu nie podpasuje.
      Na Krecie złamałam nogę. Rezydentka dzwoniła do mnie prawie codziennie. Jak
      będę miała mozliwość to na pewno znowu będzie to Neckermann. Ubezpieczona byłam
      w Elvi, zajęli sie mną fantastycznie a wczoraj jeszcze dostałam wypłate
      odszkodowania z tytułu NW.
    • markbie Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE 07.01.06, 16:11
      Byłem kilka razy na wczasach. Do zeszłego roku zawsze korzystałem z usług
      scahholiday W ubiegłym roku byłem z ecco w Turcji wszystko było ok. a co
      najważnejsze taniej o 500.00 zł na osobę niż u innych operatorów w tym samym
      hotelu.
    • Gość: s Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE IP: *.chello.pl 07.01.06, 19:22
      A co to znaczy "dupowłazy cholerne" pani Jolu?Jeśli komuś się podobało to chyba
      ma prawo o tym napisać!CZy ty mu zabronisz?Jeśli nie lubisz tych biur to napisz
      dlaczego-takie było pytanie.Napisz gdzie ty byłaś i z jakim biurem to chętnie
      poczytamy.Nie lubię ludzi,którzy wyzywają innych bez powodu.A może nigdzie nie
      byłaś i nie masz o czym pisać?Jeśli tak to twoje opinie nas nie
      interesują!Dziękujemy za "mądrą" wypowiedź.
    • czarodziejka1 Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE 07.01.06, 20:14
      Stasio, z Neckermann bylam dwa razy (Kreta 2004 i Zakynthos 2005). Uwazam, ze
      to bardzo dobre i profesjonalne biuro. Ludzie czesto narzekaja na ich
      wygorowane ceny. W tym roku zrobilam juz rezerwacje u nich na Gran Canaria.
      Lece w czerwcu. Przypadkowo mam tez nowy katalog Ecco Holiday. I co widze,
      hotel, ktory wybralam tez tam jest, tylko o cale 300 zl drozszy od osoby niz w
      Neckermann!!! Porownaj oplaty lotniskowe. W Ecco Holiday oplata lotniskowa na
      Gran Canaria kosztuje 299 zl a w Neckermann 180 zl (w Scan Holiday 40 Euro). To
      samo jest z innymi kierunkami. Wystarczy poczytac cenniki i bedziesz
      zaskoczony. Oplata lotniskowa na wyspy greckie kosztuje 259 zl a ze Scan
      Holiday 40 Euro. Serdecznie pozdrawiam :)
      • Gość: m Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.06, 10:45
        Ja byłam z Ecco 2 lata, nie mam żadnych zastrzeżeń. I w tym roku też lecę z
        nimi, nigdzie nie znalazłam podobnego hotelu w takiej cenie, jak ten który
        sobie wybrałam.
        Pozdrawiam
    • grazka15 Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE 09.01.06, 14:42
      Z Neckermannem byłam 7 razy (Meksyk 2000, Teneryfa 2000, Costa del Sol 2001,
      Marmaris 2002, Kos 2003, Gran Canaria 2003, Sycylia 2004). W tym roku wybieram
      się z nimi po raz 8. Jak dla mnie wszystko w porządku, żadnych zastrzeżeń, a do
      tego taniej niż ten sam hotel w tym samym terminie w innym biurze. Tak było w
      przypadku Marmaris (hotel Marmaris Resort), Kos (hotel Iberostar Kos Bay View,
      aż 900 zł taniej, przy tygodniowym pobycie niż w nieistniejącym już biurze El
      Greco) i Gran Canarii (hotel Gran Costa Meloneras), taniej było w NEC niż w
      Ecco.
      A z tym katalogiem hit chyba nie jest tak źle. Na Costa del Sol w tegorocznym
      katalogu hit jest hotel Estepona Princess. Byłam w tym hotelu w 2001 roku. To
      dobry, sieciowy hotel o standardzie 4*. Także w "hicie" niekoniecznie znajdują
      się najgorsze hotele.
      Z Ecco nie byłam.
      • Gość: Stasio Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE IP: *.devs.futuro.pl 09.01.06, 16:28
        dzięki za wypowiedzi. Co do konkretnego hotelu, to znalazlem informacje na
        niemieckim forum i jacys rozsadniejsi mlodsi ludzie pisali ze hotel ok,ale
        jakas np. Brunhilde (zwischen 50 und 59 Jahre alt) napisala ze alte Mobel. Sama
        jestes alte Mobel, moglem napisac. Ale tez wlasnie z Neckerm. bym sie bal, ze
        tych Niemcow starszych duzo. Faktycznie w katalogu HIT nie sa zle hotele, np.
        byly czy sa rowniez w Vingu, TUI, Scan Holiday czy jakichs niem. czy w ogole
        zachodnich innych biurach.
        • molo000 Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE 10.01.06, 17:19
          Stasiu,
          byłam jak napisalam wyżej na 4 wycieczkach z Nec, jakos nie zauwazyłam
          nadmiernej liczby starych Niemców - więc tego raczej bym się nie obawiała:))
          • Gość: Agata Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE IP: 62.233.204.* 11.01.06, 09:50
            Wydaje mi się, że to zależy od hotelu i terminu a nie od biura.
            • molo000 Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE 11.01.06, 10:55
              alez od biura też - jak niemieckie, to przecież wiadomo, ze będzie więcej
              niemców:)
              • meisser Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE 12.01.06, 11:38
                Lepsi starsi Niemcy niz mlodzi Polacy....
                • Gość: dora69 Re: pytanie do P. czarodziejki i odpowiedż!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:44
                  Byłam z neckermannem 5-=razy REWELACJA, jak tylko coś ci sie nie podobało ,
                  rezydenci stawali na głowie.
                  W tym roku chce lecieć do Grecji, może p. Czarodziejka coś poleci , mój adres
                  dorotam@list.pl, bardzo prosze czarodziejke o kontakt bo była z neckermana
                  pozdrawiam
              • Gość: Agata Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE IP: 62.233.204.* 13.01.06, 09:59
                No tak oczywiście! Ale chodzi mi o to, że od hotelu i terminu zależy czy jest
                więcej młodych ludzi czy starszych.
                • Gość: Stasio Re: PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE IP: *.devs.futuro.pl 05.02.06, 20:48
                  Wybrałem już Neckermanna, katalog HIT. Gdybyście mieli jeszcze jakies rady,
                  sugestie, to jestem wdzięczny.
    • Gość: eccoholiday eccoholiday IP: *.tt.com.pl 19.01.06, 13:16
      http:\\www.kakofoniks.friko.pl
      • mala_kasia1 PROSZĘ O UWAGI O ECCO I NECKERMANNIE 10.02.06, 22:16
        Ja byłam w zeszłym roku w Turcji z Neckermana i wszystko było super: świetne
        jedzenie, zakwaterowanie: sypialnia i salon z aneksem kuchennym i tarasem).
        Generalnie bez zastrzeżeń( tyle tylko że wycieczka była z niemieckiego
        Neckermanna, a nie polskiego. Zostały im miejsca i były sprzedawane w Polsce).W
        tym roku jadę też z Neckermanna do Grecji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka