Dodaj do ulubionych

Rodos- miejscowości - proszę o pomoc:)

06.01.06, 10:08
Po wielokrotnym przeczytaniu róznych infoamcji na formum, ostatecznie
zdecydowałam, ze w tym roku w czerwcu jedziemy na Rodos - oczywiście na tyle
na ile można zaplanowac wyjazd sześć miesięcy wcześniej:)). Mam do wyboru
hotele w miejscowościach Kolimbia, Lardos oraz Kiotari. Czy Ktoś ze stałych
bywalców Rodos i forum może mi pomóc w wyborze? Hotele wszędzie sa ok, więc
raczej chodzi o okolicę - w katalogach kazda z tych miejscowości opisana jest
jako spokojna, a na takich mi zalezy (z klimatem a bez nieustannego zgioełku
dyskotek i klubów_.
Z góry dziekuję za każdą informacje.
molo
Obserwuj wątek
    • orija Re: Rodos- miejscowości - proszę o pomoc:) 06.01.06, 22:03
      Z tych wybrałabym Lardos
    • kiitek Re: Rodos- miejscowości - proszę o pomoc:) 07.01.06, 12:10
      Najspokojniejsza okolica0-w pobliżu Lardos.

molo000 napisała:

> Po wielokrotnym przeczytaniu róznych infoamcji na formum, ostatecznie
      > zdecydowałam, ze w tym roku w czerwcu jedziemy na Rodos - oczywiście na tyle
      > na ile można zaplanowac wyjazd sześć miesięcy wcześniej:)). Mam do wyboru
      > hotele w miejscowościach Kolimbia, Lardos oraz Kiotari. Czy Ktoś ze stałych
      > bywalców Rodos i forum może mi pomóc w wyborze? Hotele wszędzie sa ok, więc
      > raczej chodzi o okolicę - w katalogach kazda z tych miejscowości opisana jest
      > jako spokojna, a na takich mi zalezy (z klimatem a bez nieustannego zgioełku
      > dyskotek i klubów_.
      > Z góry dziekuję za każdą informacje.
      > molo
    • Gość: dolmadakia Re: Rodos- miejscowości - proszę o pomoc:) IP: *.interpc.pl 07.01.06, 12:55
      Trochę niżej /ale jeszcze ta sama strona/napisałam o Kiotari:-)
    • Gość: tosa Re: Rodos- miejscowości - proszę o pomoc:) IP: *.localdomain / 80.48.249.* 08.01.06, 02:40
      Ostatni tydzien czerwca spędzam w Ladros:-)
      • molo000 Re: Rodos- miejscowości - proszę o pomoc:) 08.01.06, 10:57
        dzieki
        a czy ktos juz był w tych miejscowościach - oczywiscie pobytowo a nie
        zwiedzajac wyspę? jak tam jest ?
        • Gość: michalmd Re: Rodos- miejscowości - proszę o pomoc:) IP: *.wyrzysk.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 12:58
          Byliśmy w kolimpii.bardzo spokojnie.przede wszystkim nie ma szaleńców na
          motorach, a i ceny chyba trochę niższe.Jedna nocna dyskoteka Pergamonn i mnóstwo
          kafejek i tawern.jeżeli zależy na pobycie spokojnym to polecam.
          • molo000 Re: Rodos- miejscowości - proszę o pomoc:) 09.01.06, 14:28
            dzięki,
            własnie nad kolymbią zastanawiam się najbardziej - podobają mi się hotele z
            oferty TUI. Najbardziej zalezy mi na własnie na spokoju ale jednoczęsnie nie
            chciałabym aby było to zupelne pustkwoie, więc kafejki i tawerny powinny być:)
            • Gość: motulka Re: Rodos- miejscowości - proszę o pomoc:) IP: *.rej.edu.pl 09.01.06, 14:32
              ja bylam w lotharice, obok lardos .. wydaje mi sie ze do plazy z lardos jest
              daleko, nawet jakies autobusy jezdzily, ale prosze ucalowac ode mnie jorgosa z
              baru yamas:) w sumie szkoda, ze o 1 w nocy jest juz cisza nocna, ale generalnie
              fajne miejsce:)
              • Gość: Kretka Re: Rodos- miejscowości - proszę o pomoc:) IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 21:58
                byliśmy w Lothiarice obok Lardos, b polecam, spokojne miejsce, dobre na wypady
                turystyczne. Spacery na kolacje do Lardos wspominam rownie ciepło, a dzięki
                Motulce miałam same dobre adresy ;) Oczywiście w Lothiarice można też zjeść w
                kilku tawernach, ale w Lardos było bardziej grecko :)
                • Gość: mago Re: Rodos- miejscowości - proszę o pomoc:) IP: *.merck.pl / *.merck.pl 10.01.06, 08:15
                  Kretko, czy w El Vicie znalazłaś odrobinę klimatu ze Stavros ? Skuszona opisami
                  chyba się tam wybiorę. pzdr M.
                  • Gość: Kretka Re: Rodos- miejscowości - proszę o pomoc:) IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 11:11
                    coż, jest inaczej :) ale Rodos pokochałam tak, jak Kretę.
            • Gość: tom Re: Rodos- miejscowości - proszę o pomoc:) IP: *.bis.top.pl 11.01.06, 12:53
              widok Klymbia ;-) wydaje się całkiem nieżlym wyborem.
              kokotech.republika.pl/GRECJA/grecja/slides/DSCF0945.html
              wszędzie blisko różne plaże , na południu za wysokim wzgórzem jest piekna plaża
              Tsampika mozna dojechać autobusem albo skuterem wypożyczalni jest dośc dużo
              miejscowość typowo hotelowa.
              Pozdrawiam.
              kokotech.republika.pl/GRECJA/index.html
    • Gość: tgwiazda Kiotari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:17
      Kto pomieszkał troche na Rodos przyzna mi rację, że najspokojniejszą
      miejscowością hotelową na Rodos jest mała wioska rybacka Kiotari (żadnych
      rozrywek)
      • uunnii Re: Kiotari 25.01.06, 17:32
        Ani jednej- potwierdzam. Kilka skrzyzowan, jeden sklep i chyba dwie kawiarnie.
        Plaza zwirowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka