Gość: N_natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 19:42 Czy w mieście Rodos są jakieś centra handlowe? Czy można dostać jakięs markowe ciuchy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lamia68 Re: ciuchy-Rodos IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.01.06, 20:31 Co za pytanie ? Na Rodos po ciuchy ? Tak są, mnóstwo badziewia tureckiego i futra jak chcesz. Myslałam, że interesujące na Rodos jest Stare Miasto. Lindos. pałac Wielkich Mistrzów ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_nataliaa Re: ciuchy-Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:28 Nio to też oczywiście:) Ale chciałam kupić sobie kilka ubrań w Hiszpani kupowałam przedewsystkim w Zarze, a nie wiem jak tam jest na wyspach Greckich z markowymi ciuchami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: ciuchy-Rodos IP: *.mofnet.gov.pl 17.01.06, 09:26 Najtaniej ciuchy (niby markowe) dostaniesz w Alanyi w pazdzierniku. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: ciuchy-Rodos 17.01.06, 10:48 Rodos ma raczej butiki w cześci Nowego Miasta. Są tam m.in. takie marki jak Versace, Valentino, Escada, Luis Ferraud, LaCosta, Pierre Cardin, YSL, Armani, Stefanel, Benetton. Jest też duży dom towarowy Mark&Spencer. Jest mnóstwo sklepów z butami i sklepy firmowe sportowe (Nike, Adidas). Wyprzedaży nigdy nie widziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_natalia Re: ciuchy-Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:36 Dzięki Czarodziejko:) A są jakieś sklepy gdzie można dostać pożądne ubrania za średnią cennę? Bo jak mi podałaś to bardzo dobrea Bennetona nie lubię poza tym mamy w Warszawie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: ciuchy-Rodos IP: 62.233.204.* 18.01.06, 09:38 Ja uważam, że się nie opłaca kupować ciuchów. W Warszawie jest większy wybór i niższe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: ciuchy-Rodos 18.01.06, 11:02 Firmowe ciuchy w Rodos są bardzo drogie. Tak jak pisałam, nigdy nie widziałam tam wyprzedaży. Natomiast ubrania w Mark&Spencer są ładne i zupełnie inne od tych, które są w Polsce. A ceny podobne do tych co w Polsce. Niemarkowych ciuchów jest w brud na Starym Mieście. Pełno tam małych sklepików. Ale jakość daje dużo do życzenia. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_natalia Re: ciuchy-Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:24 Niestety co do ubrań to ja jestem wybredna no ale nie kupie np. Diora za 2500 euro na mózg mi nie padło(widziałam w Rzymie) Pozdrawiam i dzięki:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: ciuchy-Rodos IP: 62.233.204.* 19.01.06, 10:37 Może powinnaś pojechac po ciuchy np. do Londynu? Rodos jest raczej miejscem oferującym innego rodzaju atrakcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_natalia Re: ciuchy-Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:31 Myślałam, że może skorzystam z ze zwiedzania i zkupow Odpowiedz Link Zgłoś
uunnii Re: ciuchy-Rodos 19.01.06, 21:52 Mi najbardziej podobal sie sklep ze skurzanymi butami powiszonymi na sznurkach od sufitu do ziemi. Piekne :). Ja nie odnotowalam na Rodos zadnych ciekawych ofert ubraniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_natalia Re: ciuchy-Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:45 a drogie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikue Re: ciuchy-Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:32 Sklepy na Rodos sa bardzo drogie. Jest to zresztą najdroższe grecka wyspa. Więc tylko dla tych, ktrzy chca zapłacić 3 razy więcej niz w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasio Re: ciuchy-Rodos IP: *.devs.futuro.pl 28.01.06, 22:03 Ale z Rodos jest 18 km do Turcji... Odpowiedz Link Zgłoś