Gość: lusia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 15:16 Czy ktoś może mi podać link na szczegółową mapę samochodową Grecji? Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agniecha313 Re: Grecja mapa samochodowa IP: *.217.148.23.coditel.net 06.03.06, 20:10 www.mappy.com/ tutaj znajdziesz wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Grecja mapa samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:43 owszem wszstko, oprocz grecji Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Grecja mapa samochodowa 06.03.06, 21:24 www.trailmonkey.com/Europe/greece/map_sites/GreeceMAP3.JPG www.sailingissues.com/yachting-guide/interactive-maps-of-greece.html www.map-of-greece.co.uk/road-map-of-greece.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bob75rob1 Grecja mapa samochodowa 08.03.06, 10:11 Mam szczegółową mapę Europy w wersji elektronicznej. Oblicza odległości, podaje optymalny czas przejazdu, inne alternatywy itd. Mogę sprobować przegrać Ci ją na płytę i podesłać. Być moze jest ona też gdzieś w necie do ściągnięcia, nazywa się Europe - Route Planner Europe (chyba opracowana przez firmę Sony). Dzięki niej mieliśmy dokładnie wyliczoną trasę (dzien po dniu) w podróży na Korsykę i dwukrotnie na Kretę. Oczywiście trasy na miejscu (Kreta, Korsyka) też ustalaliśmy dzieki tej mapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Mapa internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 17:52 Wchodziłem na taką stronę www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm nieźle pokazuje trasę z podziałem na poszczególne odcinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Mapa internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 18:01 Ta mapka jest nieco lepsza rp.rac.co.uk/routeplanner W wakacje pierwszy raz wybieram się z rodziną samochodem do Grecji, chętnie dołączę do kogoś kto wybiera się swoim autem. wwdd@poczta.fm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś