Dodaj do ulubionych

Ialyssos na Rodos

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:36
Zrobiłam właśnie raezerwację z mężem na 07.07 na dwa tyg.w hotelu Aparthotel
Sena Melody . Czy moze ktoś był, widział, słyszał :) o toj miejscowości
Obserwuj wątek
    • ma_lenka79 Re: Ialyssos na Rodos 16.03.06, 11:10
      Ja słyszałam i widziałam :)
      Bylismy rok temu, i baaaardzo sobie chwalimy. Mieszkalismy w przytulnym
      hoteliku Holiday Apartments, prowadzonym przez świetne małżeństwo,gdzie był
      spokój cisza i super warunki.miejscowosc tez bardzo ładna,polecam dobrą tawernę
      w drodze na plaże "Platon".Swietne jedzenie i miła obsługa,i zawsze po jedzonku
      dają cos jeszcze,a to owoce,a to jakąś naleweczkę :)Mielismy widok na
      Filerimos,w hotelu były rowerki do wypozyczenia.Z centrum są taksówki,do Rodos
      8 Euro. Taksówkarze pytają sie zawsze skąd jestescie. Wiec warto wiedziec kto
      to jest Warzecha :))) Plaże nie są przepełnione, lezaki na plazy płatne.
      Kamienie na plazy to udręka :( Ale da sie przeżyć :) Warto pomyślec o
      samochodzie i pojezdzic po wyspie.
      • Gość: Beata Re: Ialyssos na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:08
        dziękuję bardzo za odp. A są jakieś fajne dyskoteki, które mogłabyś polecić? Z
        jakiego biura byłaś?
        • ma_lenka79 Re: Ialyssos na Rodos 16.03.06, 12:21
          My lecielismy ze Scan Holiday. Co do dyskotek :) Po całym dniu zwiedzania w tym
          upale nie mieliśmy sił na zabawe :) Ale Grecy to takie nocne marki i słychac
          było że bawią sie dobrze :) W kwestii dyskotek nie pomogę :(
          • Gość: orija Re: Ialyssos na Rodos IP: *.tvgawex.pl 16.03.06, 20:33
            Nastaw się na wiaterek i kamieniste plaże, które zupełnie mi i mojemu dziecku
            nie przeszkadzały a powiem więcej, że takie nawet wolę, bo nic się do nas nie
            przykleja i nie wdziera się we wszystkie otwory. Jak widzisz każdy lubi co
            innego-kamieniste plaże to naprawdę nie udręka...Koniecznie zwiedź Lindos i
            jedź na Prassonisi-tam to dopiero wieje, no i te fale...Pozdrawiam
    • bebicka Re: Ialyssos na Rodos 16.03.06, 21:42
      Beatko a czy moglabys podac z jakiego biura jest ta oferta?
      szukam czegos na Rodos ale nie przypominam sobie tego osrodka
      dzieki
      pozdr
      Maraska
      • Gość: Beata Re: Ialyssos na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:14
        Grekos Holidey , ale za bardzo nie znam tego biura. zawsze jeździłam z Triady ,
        ale w tym roku hotele takie sobie..., a ten całkiem przyzwoity
        • Gość: Maraska Re: Ialyssos na Rodos IP: *.chello.pl 17.03.06, 11:03
          No wlasnie ostatnio dorwalam ich katalog, stad jeszcze mi nazwy osrodkow nie
          utwily w glowie:-)
          no i tez nie wiem co to za biuro, jej poprzedniczka podobno calkiem dobra...hmmm
          ja sie raczje na lasty nastawie chyba, nie mam teraz glowy
          no nic dzieki pozdrawiam
          maraska
      • ma_lenka79 Re: Ialyssos na Rodos 17.03.06, 14:27
        Kamieniste plaże są ok, ale czasem bolą nogi :) Co do wiaterku to tak, fajnie
        wieje, ale w Lindos nie wieje wcale ... Tak jak upał w Rodos nie za bardzo
        jeszcze przeszkadzał to w Lindos mysleliśmy ze padniemy z gorąca. A jeszcze
        wejsc na Akropol trzeba ... :) Po drodze stoją sliczne osiołki :)i Panie ,
        które sprzadają piękne wyroby. Polecam wzgórze Filerimos,ale nie na pieszo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka