Dodaj do ulubionych

Co wybrać???PILNe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 12:28
Lepiej hotel na Peloponezie czy Zakynthos?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Co wybrać???PILNe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 15:17
      Co prawda nie byłam w żadnym z tych miejsc, w tym roku planuję po raz
      piewrszy Grecję na własną rękę ale ja wybrałabym Peloponez. To bardzo ciekawa i
      piekna częśc Grecji, w okolicy mnóstwo zabytków można wypozyczyć samochód i
      trochę pojeździć na własną rękę. Odpada kwestia promowego przedostania się na
      stały ląd. Zakynthos jest dobry np. jako odpoczynek po objeżdzie (tak chyba
      proponuje go Triada)kiedy już zwiedzałeś a teraz chcesz po prostu odpocząć.
      Pozdrawiam
      • Gość: N_nat Re: Co wybrać???PILNe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 10:09
        Nio właśnie ja chce 7 dni objazd a potem wypoczynek tylko nie wiem co
        fajniejsze czy Peloponez czy Zakynthos?
        • Gość: anka Re: Co wybrać???PILNe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:48
          Tak jak już napisałam musisz sobie odpowiedzieć na pytanie co chcesz robić po
          tym objeździe. Jak tylko leżeć na plaży to moim zdaniem nie ma znaczenia czy to
          Zakynthos czy Peloponez. Ja wybieram Pelopnez bo jest lepszym miejscem
          wypadowym a nalezę do kategori "łazików" i w jednym miejscu dlugo nie wysiedzę
          (takie ADHD ;))).
          Pozdrawiam

• Gość: N_nat Re: Co wybrać???PILNe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 18:29
            Ale czy są tam duże miasta na Peloponezie oprócz antycznych?
            • Gość: anka Re: Co wybrać???PILNe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:51
              A to lubisz wypoczywać w dużych miastach? To jedź do Warszawy;)))
              • Gość: N_nat Re: Co wybrać???PILNe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:33
                właśnie tu mieszkam;)
                • Gość: Kasia Re: Co wybrać???PILNe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:35
                  Ja w sierpniu lecę na 2 tyg. Zakynthos. Zamierzam zarówno leżeć na plaży,
                  pozwiedzać( w planach mam sąsiednią Kefalonię), a wyspa jest na tyle mała że
                  większość okolicznych miast jest w zasięgu( autobus lub wypożyczenie auta).
    • Gość: ruzia Re: Co wybrać???PILNe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:57
      Bylam na Zakyntos ,to bardzo urokliwa wyspa z ladnymi plazami i jeszcze nie tak
      oblegana jak Kreta czy Rodos (na ktorych tez bylam) ,wybierz Zakyntos bedziesz
      zadowolony jest tam co robic .Wybierz sie w glab wyspy ,do miasta Zakyntos i
      koniecznie na wycieczke wokol wyspy ,sa cudne widoki ,a statek przyplywa do
      dzikich plaz,podrodze przesiadamy sie do malych lodek by podziwiac groty.Wybierz
      sie tez z plazy stateczkiem na podziwianie wspanialych zolwi careta (100 kg
      wagi).MIlo wspominam pobyt na Zakyntos pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka