IP: *.chemo.tuniv.szczecin.pl 10.05.06, 07:31
Kto wybiera się 25 maja na Rodos? My lecimy z Itaki z 4 latkiem do hotelu
Ekaterini, może jeszcze ktoś z dziecmi się tam wybiera w tym terminie?
Jeszcze jedno wylot jest z Warszawy o 7.55 (na dzien dzisiejszy podobno
Fischer):)
Obserwuj wątek
    • Gość: borjana Re: Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 17:55
      Witaj, my rowniez lecimy z Itaki 25 maja, ale do hotelu Lymberia w Faliraki. O
      linie przestalismy sie dowiadywac. Co bedzie to bedzie. Wazne zeby dotrzec i na
      miejscy milo spedzic czas:)A skad jedziecie do Wa-wy?
      • Gość: Beata Re: Rodos IP: *.chemo.tuniv.szczecin.pl 11.05.06, 07:00
        Tak lecimy z Wawy, z tym, ze musimy dojechać ze Szczecina i troche obawiamy sie
        wizyty Papieża, że może być problem z dotarciem. Co do samolotu to też
        przestalismy wnikać, oby tylko odbyl się o czasie. Pozdrawiam.
        • Gość: borjana Re: Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:42
          My tez się obawiamy wizyty Papieża, jedziemy z Wrocławia, i nie wiemy czym
          najlepiej sie dostac do Wa-wy? Dzis sprobujemy kupic bilety na pociag, a jak
          nie to pojedziemy autem. W każdym badz razie, chyba czeka nas koczowanie przed
          odlotem na Okęciu:)Pozdrawiam
          • Gość: Beata Re: Rodos IP: *.chemo.tuniv.szczecin.pl 12.05.06, 07:08
            My sie zdecydowalismy jechac autem, juz zarezerwowalismy parking na lotnisku, a
            wyjezdzamy juz w srode, moze to przesada, ale nie lubie niespodzianek. Dobrze,
            ze mamy sie u kogo zatrzymac. Jak prrzeliczylam intercity czy sypialne (ktory
            jest i tak za pozno w Wawie) to auto wychodzi lepiej. Pozdrawiam
            • Gość: borjana Re: Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:02
              My też postanowilismy pojechac autem, ale odwiezie nas tato. I wcale nie
              przesadzasz z jechaniem wczesniej, bo my tez takiej opcji nie wykluczamy.
              Chcemy jechac z duzym zapasem czasu. Samolot nie poczeka:) Pozdrawiam
    • Gość: borjana Re: Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 20:27
      Hej, jednak bylo się czego obawiać. Dziś dowiedziałam się, że ze wzg na przylot
      Papieża wylatujemy 24 maja... Na Rodosie bedziemy o 2:00 w nocy. Zeby tylko na
      miejscu było tak jak obiecują. Pozdrawiam
      • vioola Re: Rodos 20.05.06, 02:52
        Witam! Zastanawiam się nad wczasami w hotelu Lymberia z Itaki. Jeśli chodzi o
        biuro, to byłam z nimi 2 razy na wczasach i bylo ok. Ale jeśli chodzi o ten
        hotel , to nic nie mogę na jego temat znależć. Proszę o info. Szczególnie po
        powrocie.
        Dziękuję!
      • Gość: Beata Re: Rodos IP: *.iscnet.pl 20.05.06, 17:01
        Ale numer, skad takie informacje? My jeszcze niczego nie wiemy. Nie było mnie
        troche na necie. Szkoda tylko, ze nie moge teraz zadzwonic do Itaki i
        potwierdzic. O ktorej wylatujemy z
        Wawy? Pozdrawiam
        • Gość: borjana Re: Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 10:35
          Gość z Itaki zadzwonil do nas w piątek po południu, że zmiana godzin wylotu i
          lecimy 24 maja o gdzinie 22:00, poniewaz zadzwoniono do biura podrozy z ochrony
          rządu, ze trzeba zmienic godziny wylotu, bo w czwartek nikogo nie wpuszcza na
          lotnisko z powodu przylotu Papieża. I nikt do Ciebie nie zadzwonil? To ja juz
          sama nie wiem, co oni kombinują. Tak samo o ostatniej zmianie, tez dowiedzialam
          sie przypadkiem sama. Pozdrawiam
          • Gość: Beata Re: Rodos IP: *.iscnet.pl 21.05.06, 14:59
            Mialam jakies 2 telefony, z tym, ze nie bylo numeru zwrotnego i w sumie to nie
            wiem, czy to z Itaki. W poniedziałek bede do nich dzwonic, aby potwierdzic
            informacje. W sumie to dla nas nawet lepiej, ze wylot bylby o 22.00. Bedzie
            dobrze zobaczysz. Pozdrawiam. Jutro dam znac co nam powiedzieli w Itace.
            • Gość: Beata Re: Rodos IP: *.chemo.tuniv.szczecin.pl 22.05.06, 10:37
              I już wiem, wszystko się potwierdziło. Wylot 24.05 o godzinie 22.40. Oby tylko
              nic sie juz więcej nie zmienilo. Pozdrawaim serdecznie. Szcześliwej podrózy do
              Wawy:)
              • Gość: borjana Re: Rodos IP: *.gazownia.pl 22.05.06, 20:13
                No to dobrze, że się wszystko wyjaśniło. Myśmy ponownie potwierdzili ten
                termin, więc to już chyba ostateczna data. Szczęśliwej podróży, no i chyba do
                zobaczenia w środę:) Joasia
      • Gość: ewamalgorzata Re: Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:29
        Moi tesciowie też lecą tym samolotem:) Oni lecą na tydzien - i, z tego co wiem,
        zmieniły się nie tylko godziny odloty ale i przylotu? O jakiejś idiotycznej
        porze jest powrót z Rodos - jakoś w środku nocy.
        • Gość: Beata Re: Rodos IP: *.chemo.tuniv.szczecin.pl 23.05.06, 06:46
          Tak do zobaczenia na lotnisku, my bedziemy z 4-latkiem, wiec nie trudno nas
          pozanć (taki maly szalniec). A jesli chodzi o powrót to fakt bedzie w środku
          nocy. Trudno, jakoś to przezyjemy. Szcześliwej podróży do Wawy.
          Beata
        • Gość: Beata Re: Rodos IP: *.chemo.tuniv.szczecin.pl 23.05.06, 09:26
          Tak do zobaczenia na lotnisku, my bedziemy z 4-latkiem, wiec nie trudno nas
          pozanć (taki maly szalniec). A jesli chodzi o powrót to fakt bedzie w środku
          nocy. Trudno, jakoś to przezyjemy. Szcześliwej podróży do Wawy.
          Beata
          • Gość: borjana Re: Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:48
            My nic nie wiemy, ze zmienil sie termin powrotu, powiedziano, ze jest bez
            zmian. Juz mnie glowa od tego boli:( Do zobaczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka