Gość: malina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:56 Kto był, kto jedzie , kto cokolwiek wie? www.eholiday.pl/wycieczki?action=detail&id=967029 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malina Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 17:13 Nikt nic nie wie? Hotel ten sprzedaje kilka bp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 16:57 Może już ktoś wrócił? Niepokoi mnie to, czy to hotel widmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cirka Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.acgs.qld.edu.au 10.07.06, 01:58 Czesc Malina Wlasnie wrocilam z Port Marina. Jest to hotel 3* z olbrzymim basenem (25m), ladnymi pokojami, nienajgorszym wyzywieniem, chociaz bufet nieco ubogi jak na trzy gwiazdki. Mankamentem jest dostep do plazy - ok. 500 m szuwarami do tzw. "dzikiej" brudnawej plazy a ok. 750 m do nieco ladniejszej, z parasolami. No i hotel lezy na pustkowiu, do najblizszego miasteczka ok. 3.5 km ale przejscie piechota nie jest latwe bo droga waska, bez poboczy a Grecy jezdza jak wariaci. Taksowka ok. 5 euro albo autobus 1.20 euro. Zycze milego pobytu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:56 Dzięki Cirka, pojadę z większym spokojem, bo już zaczełam wątpić , czy hotel w ogóle istnieje:) Ja mam opcję bez wyżywienia i pewnie na miejscu zdecyduję się czy wykupić, czy może liczyć na tawerny. Czy są w pobliżu jakieś tawerny?Co byś polecała, jedzenie w hotelu, czy poza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cirka Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.acgs.qld.edu.au 12.07.06, 00:35 Z tym wyzywieniem w tawernach bedzie ciezko, albowiem zadnych tawern w poblizu nie ma (tylko to miasteczko 3.5 km). Co prawda w pokojach jest zaplecze kuchenne jak w apartamentach i mozesz sobie sama pichcic ale jednak polecam wykupic posilki na miejscu. Pracuje tam jako kelnerka polka - Sylwia, bardzo fajna, uczynna dziewczyna ktora udzieli Ci wszelkich informacji. C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:08 To mnie zasmuciłaś:( Liczyłam na wieczorne posiedzenie w tawernie, a stołówka hotelowa pewnie czynna od , do, no i nie można pogadac z grekami, tylko goście hotelowi.A może w hotelu jest wypożyczalnia rowerów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cirka Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.acgs.qld.edu.au 13.07.06, 00:06 Niestety nie ma wypozyczalni rowerow, ale nie martw sie, ja bylam jeszcze poza sezonem (w czerwcu) a w sezonie powinien jezdzic do miasteczka hotelowy bus chyba za .70e to bedziesz mogla za niewielkie pieniadze sie do tawern dostac. C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.07.06, 09:19 Dziękuję za informację, będziemy musieli sobie jakoś poradzić, tak by było miło i wygodnie. Może samochód? Zobaczymy na miejscu:) W hotelu jest mini market, przynajmniej tak podało biuro w katalogu, jak on wygląda? Czy jest dużo drożej niż w Pefkohori? Odpowiedz Link Zgłoś