Dodaj do ulubionych

Port Marina- Halkidiki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:56
Kto był, kto jedzie , kto cokolwiek wie?
www.eholiday.pl/wycieczki?action=detail&id=967029
Obserwuj wątek
    • Gość: malina Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 17:13
      Nikt nic nie wie? Hotel ten sprzedaje kilka bp.
      • Gość: malina Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 16:57
        Może już ktoś wrócił? Niepokoi mnie to, czy to hotel widmo?
        • Gość: Cirka Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.acgs.qld.edu.au 10.07.06, 01:58
          Czesc Malina
          Wlasnie wrocilam z Port Marina. Jest to hotel 3* z olbrzymim basenem (25m),
          ladnymi pokojami, nienajgorszym wyzywieniem, chociaz bufet nieco ubogi jak na
          trzy gwiazdki. Mankamentem jest dostep do plazy - ok. 500 m szuwarami do
          tzw. "dzikiej" brudnawej plazy a ok. 750 m do nieco ladniejszej, z parasolami.

No i hotel lezy na pustkowiu, do najblizszego miasteczka ok. 3.5 km ale
          przejscie piechota nie jest latwe bo droga waska, bez poboczy a Grecy jezdza
          jak wariaci. Taksowka ok. 5 euro albo autobus 1.20 euro.
          Zycze milego pobytu!!
          • Gość: malina Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:56
            Dzięki Cirka, pojadę z większym spokojem, bo już zaczełam wątpić , czy hotel w
            ogóle istnieje:) Ja mam opcję bez wyżywienia i pewnie na miejscu zdecyduję się
            czy wykupić, czy może liczyć na tawerny. Czy są w pobliżu jakieś tawerny?Co byś
            polecała, jedzenie w hotelu, czy poza?
            • Gość: Cirka Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.acgs.qld.edu.au 12.07.06, 00:35
              Z tym wyzywieniem w tawernach bedzie ciezko, albowiem zadnych tawern w poblizu
              nie ma (tylko to miasteczko 3.5 km). Co prawda w pokojach jest zaplecze
              kuchenne jak w apartamentach i mozesz sobie sama pichcic ale jednak polecam
              wykupic posilki na miejscu. Pracuje tam jako kelnerka polka - Sylwia, bardzo
              fajna, uczynna dziewczyna ktora udzieli Ci wszelkich informacji.
              C
              • Gość: malina Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:08
                To mnie zasmuciłaś:( Liczyłam na wieczorne posiedzenie w tawernie, a stołówka
                hotelowa pewnie czynna od , do, no i nie można pogadac z grekami, tylko goście
                hotelowi.A może w hotelu jest wypożyczalnia rowerów?
                • Gość: Cirka Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.acgs.qld.edu.au 13.07.06, 00:06
                  Niestety nie ma wypozyczalni rowerow, ale nie martw sie, ja bylam jeszcze poza
                  sezonem (w czerwcu) a w sezonie powinien jezdzic do miasteczka hotelowy bus
                  chyba za .70e to bedziesz mogla za niewielkie pieniadze sie do tawern dostac.
                  C
                  • Gość: malina Re: Port Marina- Halkidiki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.07.06, 09:19
                    Dziękuję za informację, będziemy musieli sobie jakoś poradzić, tak by było miło
                    i wygodnie. Może samochód? Zobaczymy na miejscu:)
                    W hotelu jest mini market, przynajmniej tak podało biuro w katalogu, jak on
                    wygląda? Czy jest dużo drożej niż w Pefkohori?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka