Dodaj do ulubionych

apartamenty na zach. Krety

IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 10.01.03, 16:46
przeglądam oferty na lato 2003 i poszukuję odpowiedniej dla siebie, nie jest
tego wbrew pozorom wiele
interesują mnie apartamenty 4-osobowe (2-pokojowe) w okolicach Chanii
znzlazłam APELIA w Agia Marina z Rainbow i hotel KALAMAKI MARE w Kalamaki z
Vinga
może ktoś tam był i mógłby doradzić co wybrać - (chodzi o położenie,
wyposażenie, atmosferę itp.)
a może inne fajne miejsce
bardzo mi zależy, z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: apartamenty na zach. Krety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 17:18
      a co zamierzasz robic na wakacjach - znaczy: wypoczynek na plazy czy zwiedzanie
      i nie zalezy Ci na standardzie hotelu az tak bardzo? pracowalam na Krecie, a w
      zachodniej czesci bylam kilka razy. Sprobuje cos doradzic, tylko powiedz co Cie
      interesuje.
      pozdrawiam, Magda
      • Gość: mik Re: apartamenty na zach. Krety IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 07.03.03, 22:25
        Klamka już zapadła, ale dziękuję za zainteresowanie. Wykupiłam first minute z
        Rainbow Tours (ze względu na długość pobytu - 11 dni). Są to apartamenty w Agia
        Marina k. Chanii Jedziemy we czworo, z dziećmi - 13 i 15 lat. Nie stać nas na
        luksusy, zależy nam bardziej na atmosferze i fajnym spędzeniu czasu.Wyżywienie
        we własnym zakresie. Mam nadzieję, że dokonałam trafnego wyboru.
        Wszelkie porady i sugestie co do pobytu na miejscu mile widziane.
        • Gość: macbeth Re: apartamenty na zach. Krety IP: *.chello.pl 08.03.03, 13:34
          Witam
          Ja także wykupiłem wycieczkę na Kretę w Ving'u w hotelu Kalamaki Mare na 2
          tygodnie. Planuję trochę powylegiwać się na plaży a później zwiedzić zachodnoią
          Kretę i (może) Santorini. Chciałbym pochodzić po górach i znaleść dzikie plaże.
          Mam nadzieję, że mi sie to uda - jadę jeszcze przed sezonem (przełom maja i
          czerwca)
          Pozdrawiam im życzę udanego urlopu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka