meeegggiii 31.05.06, 21:46 czy ktos tam byl i moze mi cos o tym napisac??? I czy we wrzesniu jest tam jeszcze sezon czy juz cisza??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neronka Re: Faliraki... Rodos... 01.06.06, 14:23 Do połowy września Faliraki tętni życiem. To dość rozrywkowa miejscowość: knajpki, bary, puby, lunapark, aquapark. Plaża szeroka i piaszcysta, blisko do Rodos ok. 15 km - dobre połączenie autobusem. Generalnie mieszkając na obrzeżach Faliraki to dobry wybór. Byle nie w centrum gdzie gwarno jest nawet w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosiabg Re: Faliraki... Rodos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 17:13 jesli chodzi o ten lunapark to jakie są ceny ? placi sie jak w aquaparku za wszystko razem czy za kazda atrakcje osobno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Faliraki... Rodos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:43 my byliśmy w październiku i jak dla mnie hałas i gwar były za duże, wiec nie martwiłabym się tym ,że miejscowość będzie pusta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meeegggiii Re: Faliraki... Rodos... 01.06.06, 20:56 no to ewo ułatwiłas mi berdzo i jutro jade zaklepać termin.... dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Faliraki... Rodos... 01.06.06, 22:31 jeśli szukasz zabawy i gwaru, ale zupełnie nic z prawdziwej Grecji, to zdecydowanie dobry wybór. To bardziej angielska miejscowość, niż grecka, za to tętni życiem i zabawą. Odpowiedz Link Zgłoś
darek712 Re: Faliraki... Rodos... 03.06.06, 14:02 Zależy do którego hotelu jedziesz. Faliraki można podzielić na właściwą miejscowość i Faliraki Beach oddaloną od tzw. centrum ok. 1km. Samo Faliraki to parę ulic na krzyż z knajpkami i hotelikami. Większość hoteli nie leży przy plaży i trzeba od niektórych sporo kluczyć- taka mała wyprawa na plażę. W Faliraki Beach jest moim zdaniem dużo fajniej- około 10 hoteli obok siedzie nad samym morzem- spokojniej. Jeżeli gdzieś wyskoczyć i poimprezować to lepiej wybrać się do miasta Rodos- oddalone 10km- autobusy co 10 minut- jazda 20 minut. Odpowiedz Link Zgłoś