Gość: lang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:36 Czy ktoś zna Apartamenty Pelagia w Olimpic Beach ? Wybieram się tam w lipcu i jestem ciekawa jaki to standart. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axi Re: Apartamenty Pelagia IP: *.gwardii.osi.pl 30.07.06, 20:07 Witam, Jesli juz wrocilas to podziel sie wrazeniami ;) jak bylo :) i jak Ci sie mieszkalo w tym apartamencie. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lang Re: Apartamenty Pelagia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:42 Wróciłam tydzień temu. Apartament położony jest faktycznie jakieś 200m od morza, w spokojnej części Olimpich. Są to dwa aprtamenty blizniacze (tzw bliżniaki. Gospodarze bardzo mili i uprzejmi. Wyposażenie apartamentu standardowe: łóżka pojedyńcze, szafa, stół, krzesła, aneks kuchenny wystarczający aby coś przygotoweać do jedzenia, łazienka typowa jak na Grecję malutka z bateria prysznicowa w ścianie, umywaleczka mini i kibelek. Tarasy dość duże ale niestety bardzo wąskie. My mieliśmy kłopot bo moją trzyosobową rodzinę umieszczono w pokoju dwuosobowym z dwoma pojedyńczymi łóżkami (ale to osobna sprawa) Jak jeszcze jakieś pytania masz to pisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś