Gość: ostrów IP: *.promax.media.pl 06.07.06, 22:51 wybieram sie tam we wrzesniu, wszelkie info na temat miejsowosci jak i ogolnie riwiery beda dla mnie nieocenione ;) z gory dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Zadaj sobie odrobinę wysiłku i ........... IP: 193.28.239.* 07.07.06, 09:14 przeszukaj forum które PĘKA OD INFORMACJI NA TEN TEMAT, czy niektórzy muszą mieć podane wszystko na talerzu. Litości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrów Re: Zadaj sobie odrobinę wysiłku i ........... IP: *.promax.media.pl 07.07.06, 20:01 przeszukalem 15 podstron i znalazlem bodaj 3 odnosniki, a informacji nadal kce wiecej, jak sie nie podoba po co zobie zawracasz czas i glowe moim postem? poczytaj o misiach polarnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Zadaj sobie odrobinę wysiłku i ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:16 Ja wylatuje do Leptokarii w sierpniu, przeszukalm co sie dalo i znalazlam niewiele informacji a o hotelu do ktorego jade informacje ogolne . Wiec nie wymadrzaj sie pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrów Re: Zadaj sobie odrobinę wysiłku i ........... IP: *.promax.media.pl 07.07.06, 21:12 Elka, do jakiego hotelu i z jakim biurem lecisz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smarkacz do Maxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:25 Widzisz... i o takie informacje chodziło ;) absolutnie się nie znasz ;) Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrów Re: do Maxa IP: *.promax.media.pl 08.07.06, 08:28 smarkacz skoros taki bystry to powiedz mi pare zeczy nt leptokarii: 1. czy to prawda ze niedawno otwarto tam nowa wielka dyskoteke bodaj Wenus, jaki ceny wjazdu i napitku bo spotkalem sie z bardzo roznymi odpowiedziami 2. z jakim biurem, swoim czy ichniejszym korzystniej jest jechac na fakultatywne? 3. jak ksztaltuja sie ceny we wrzesniu 4. czy plaza jest kamienista czy piaszczysta (mam rozne informacje) i wiele wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smarkacz Re: do Ostrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 10:35 Wybacz Ostrów, chyba nie czytasz topicu, list był skierowany do Maxa. Ale miło że sprzecyzowałeś pytania. Teraz może ktoś Ci odpowie. Niestety nie ja, bo bardziej bawią minie widoczki, ruinki i ładne widoczki od nocnego życia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Zadaj sobie odrobinę wysiłku i ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 07:53 Lece do hotelu Poseidon Palace i biurem Rainbow Tours Odpowiedz Link Zgłoś