Dodaj do ulubionych

leptokaria

IP: *.promax.media.pl 06.07.06, 22:51
wybieram sie tam we wrzesniu, wszelkie info na temat miejsowosci jak i ogolnie
riwiery beda dla mnie nieocenione ;)
z gory dzieki
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Zadaj sobie odrobinę wysiłku i ........... IP: 193.28.239.* 07.07.06, 09:14
      przeszukaj forum które PĘKA OD INFORMACJI NA TEN TEMAT, czy niektórzy muszą
      mieć podane wszystko na talerzu. Litości.
      • Gość: ostrów Re: Zadaj sobie odrobinę wysiłku i ........... IP: *.promax.media.pl 07.07.06, 20:01
        przeszukalem 15 podstron i znalazlem bodaj 3 odnosniki, a informacji nadal kce
        wiecej, jak sie nie podoba po co zobie zawracasz czas i glowe moim postem?
        poczytaj o misiach polarnych....
        • Gość: Ela Re: Zadaj sobie odrobinę wysiłku i ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:16
          Ja wylatuje do Leptokarii w sierpniu, przeszukalm co sie dalo i znalazlam
          niewiele informacji a o hotelu do ktorego jade informacje ogolne . Wiec nie
          wymadrzaj sie pa
          • Gość: ostrów Re: Zadaj sobie odrobinę wysiłku i ........... IP: *.promax.media.pl 07.07.06, 21:12
            Elka, do jakiego hotelu i z jakim biurem lecisz? pozdrawiam
            • Gość: Smarkacz do Maxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:25
              Widzisz... i o takie informacje chodziło ;)
              absolutnie się nie znasz ;)
              Pozdrawiam ;)
              • Gość: ostrów Re: do Maxa IP: *.promax.media.pl 08.07.06, 08:28
                smarkacz skoros taki bystry to powiedz mi pare zeczy nt leptokarii:
                1. czy to prawda ze niedawno otwarto tam nowa wielka dyskoteke bodaj Wenus, jaki
                ceny wjazdu i napitku bo spotkalem sie z bardzo roznymi odpowiedziami
                2. z jakim biurem, swoim czy ichniejszym korzystniej jest jechac na fakultatywne?
                3. jak ksztaltuja sie ceny we wrzesniu
                4. czy plaza jest kamienista czy piaszczysta (mam rozne informacje)
                i wiele wiele innych
                • Gość: Smarkacz Re: do Ostrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 10:35
                  Wybacz Ostrów, chyba nie czytasz topicu, list był skierowany do Maxa. Ale miło
                  że sprzecyzowałeś pytania. Teraz może ktoś Ci odpowie. Niestety nie ja, bo
                  bardziej bawią minie widoczki, ruinki i ładne widoczki od nocnego życia.
                  Pozdrawiam
            • Gość: Ela Re: Zadaj sobie odrobinę wysiłku i ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 07:53
              Lece do hotelu Poseidon Palace i biurem Rainbow Tours
    • zorbathegreek Re: leptokaria 08.07.06, 08:32
      Omijac, jak wszystko w Grecji!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka