Dodaj do ulubionych

Kreta z EccoHoliday- był ktoś?

10.07.06, 17:40
Zastanawiam sie nad wakacjami z tym wlasnie biurem. Maja dosc konkurencyjne ceny, zwlaszcza atrakcyjna wydaje mi sie opcja fortuna- jasne- nie znasz wczesniej hotelu w jakim spedzisz wakacje, ale cenowo- jak dla studentow- super.
Prosilabym o opinie, czy byl ktos z Ecco? A moze ktos wlasnie wybral fortune? Z gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: kakofoniks Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? IP: 83.175.202.* 10.07.06, 22:04
      zerknij tu www.kakofoniks.friko.pl masz tu korespondencje pomiedzy mna a
      biurem na teamt ich oferty...

mozesz sie miedzy innymi dowiedziec oczym nie informuja w katalogu, ze karaluchy
      sa rzecza normalna w takim klimacie jak np kreta...

bez urazy ale to swiadczy chyba najlepiej o tym biurze
      • Gość: +/- Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? IP: *.chello.pl 11.07.06, 07:57
        Gdyby ci komary pocieły tyłek na Mazurach, wtedy miałbyś o czym pisać na forum.
        Czym chcesz tu szpanować?
    • azra19 Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? 11.07.06, 08:10
      Byłam z nimi 2 razy. Wybierałam najtańszą opcję, choć tak się trafiało, ze na
      konkretne miejsce (akurat mi zależało żeby być w Amudarze). Wszystko było bez
      zarzutu, dokładnie tak jak w ofercie.
      Teraz dla syna (studenta) i jego panny wyszukuję w ecco najtańszą ofertę (ale
      dopiero na sierpień - więc narazie tylko obserwuję ceny) i będzie to na 99%
      Mega Apartamenty. Wczoraj o 12 ta oferta na wylot o 17 kosztowała tylko 872 PLN
      ze wszystkimi dopłatami. Jak dla studentów to chyba bomba. Dzwoniłam też do
      ecco i dowiedziałam się, że są to miejsca pobytu tylko ze strony internetowej i
      jeśli wykupujesz tą opcję w rejonie Heraklion to tam będziesz, a nie w okolicy
      Chani, i oczywiście na odwrót. I tyle:)
      • agul86 Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? 11.07.06, 11:28
        Dzieki za wszystkie opinie. Zdaje sobie sprawe, ze tak niskie ceny w Ecco musza miec "swoja cene" np w postaci pewnych nieudogodnien (karaluchy) :)

Azra19, troche mnie uspokoilas bo najbardziej jednak obawiam sie tego, ze w ramach fortuny wcisna mi cos czego nawet nie bylo w katalogu... W kazdym badz razie dzieki za opinie!
        • neronka Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? 11.07.06, 11:57
          Ja byłam w maju z Ecco w Amoudarze. Ponieważ nie zależy mi na standardzie hotelu
          więc nie szukałam "dziury w całym". Ecco sprawiło się bardzo dobrze: konkretne
          rezydentki, hotelik Lilly studio godny polecenia. Nie mam zastrzeżeń.
          Karaluchów nie spotkałam.
      • Gość: Milena Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? IP: *.aster.pl 02.11.06, 18:19
        Witam
        My co prawda tylko latamy z Ecco tzn kupujemy tylko przeloty, bo na wakacje
        jezdzimy zawsze na wlasna rękę ale z tych doświadczen z tym biurem to raczej nie
        mam im nic do zarzucenia.

Pozdrawiam
        M

Grecja:
        www.wypady.pl/component/option,com_frontpage/Itemid,1/limit,10/limitstart,10/lang,/
        A tu opisy moich wyjazdow do Egiptu:
        Egipt 2006: www.wypady.pl/content/view/64/50/lang,/
        www.wypady.pl/component/option,com_zoom/Itemid,47/catid,22/lang,/
        Galeria zdjec podwodnych: galerie.wypady.pl/main.php?g2_itemId=39
        Egipt 2004: www.wypady.pl/content/view/55/50/lang,/
    • Gość: mikomo Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? IP: *.spray.net.pl 11.07.06, 18:08
      Byłam z tym biurem właśnie wczoraj wrócilam nie podobało mi się zmiany terminu
      wylotu oraz godziny z Okęcia odleciałam 6 godz póżniej .przylot 2 godz
      póżniej.Rezydent zainteresowany własnym biznesem .Oferta zgodna z
      katalogiem.Zwiedzałam na własną rękę i byłam zadowolona.
      • hania404 Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? 12.07.06, 13:11
        Wrocilismy z Ammoudary przedwczoraj. Oprocz wpadki z opoznieniem samolotu (w
        drodze tam - 5 godz) zadnych innych przykrych niespodzianek. Hotel Stork
        calkiem w porzadku - traktowalismy go jako baze wypadowa i miejsce na nocleg,
        dzieciaki korzystaly z basenu. Sympatyczni ludzie, czyste pokoje. Normalny
        standard **
        A miejsce polecam gorąco:-) Spedzilismy cudowne wakacje:-)
        • Gość: kakofoniks hmm czasami sie zastanawiam IP: 212.81.199.* 12.07.06, 15:09
          jak to mozliwe ze jest az tyle pozytywnych opinii - wystarczy przeszukac forum
          za zeszle wakacje zeby wyrobic sobuie zgola odrebna opinie - zapewne w tym roku
          tez tak bedzie ze bedzie coraz wiecej opinii beznadziejnych o beznadziejnym biurze
          • Gość: azra19 Re: hmm czasami sie zastanawiam IP: *.com.pl 12.07.06, 15:29
            a może w tym roku więcej jest ludzi cieszących się życiem a nie malkontentów?
            Takich co trochę w świecie bywali i wiedzą czego się spodziewać? nie jestem
            fanką ecco, po prostu spełnili moje oczekiwania i wywiązali się z tego z czego
            mieli.
            • Gość: gwand kakafonis jestes typowym polakiem IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.06, 19:51
              Malkontenctwo,narzekanie, wiecznie skrzywione ryje- to obraz polskiego turysty, zamiast cieszyc się z tego że za nieduże pieniądze oglada to co do niedawna było nieosiagalne, szuka się kogoś lub czegos aby wyładować frustrację.Mam dosyć takich kakafonisów na wakacjach - apeluję zostańcie w domu i tam przelewajcie żółć, nie psujcie innym urlopów i nie róbcie fatalnej opini o polakach.
              Byłem z ecco w czerwcu w peninsuli w agii pelagii- cena super jak za 4* i do biura nie mam zadnych uwag, przywieżli ,odwieżli-spędziłem fajny urlop.
              • Gość: nadja Re: kakafonis jestes typowym polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:21
                Przyznam, ze dotad myslalam o tym co spotkalo kakofoniksa (?) ze smutkiem i
                obwinialam biuro podrozy itd. Kiedy przeczytalam ten list i pytanie pomyslalam:
                dlaczego sa dobre opinie? bo ktos nie spodziewal sie cudow za niewielkie
                pieniadze i dostal to, za co zaplacil. Sama jestem przed wyjazdem z ecco
                (sierpien) i nie chce mowic hop, ale naprawde tym razem jakos juz nawet nie
                chcialo mi sie odpowiadac. czy to tak trudno zrozumiec, ze jesli ktos placi
                male pieniadze za wyjazd to mimo pewnych niedociagniec moze byc zadowolony????

n
              • hania404 Re: kakafonis jestes typowym polakiem 14.07.06, 21:12
                zgadzam sie z Toba w zupelnosci. Wystarczy pogadac z Grekami, jak juz sie z
                nimi troche zblizysz - Polacy to najbardziej narzekajaca grupa turystow.
                Zadziwialo mnie jak mozna nie zdawac sobie sprawy do jakiego kraju i w jakie
                miejsce sie jedzie!!!! Unikalam Polakow jak ognia. Za to z Grekami bylam bardzo
                blisko - te sympatie, rozmowy, zarty - to jest to, co stanowi o jakosci
                wakacji - dlatego w Grecji, a szczegolnie na Krecie sa one tak niezwykle:-)))
                Część mnie na pewno zostala na Krecie i wroce tam asap:-)
          • bebiak Re: hmm czasami sie zastanawiam 12.07.06, 20:02
            Gość portalu: kakofoniks napisał(a):

> jak to mozliwe ze jest az tyle pozytywnych opinii

Posłuchaj, zapamiętalam Cię jak chyba kazdy z tego forum, bo do znudzenia
            opowiadaleś o swoim karaluchu - jak rozumiem temat nadal Cię pasjonuje i niech
            Ci bedzie - ludzie mają rózne pasje:-)

Pamietam, jak napisałam rok temu w lipcu o tym, że w czasie załatwiania mojego
            wyjazdu na Rodos pani mnie obsługująca (z Ecco) zaprezentowala poziom wysoce
            mnie zadowalający i nie mogę powiedziec o biurze pół złego słowa - tak pisałam
            przed wyjazdem.
            A co Ty mi na to wówczas? Przypomnieć czy pamiętasz?
            Ano założyłeś wyobraź sobie, że po powrocie pewnie będę mieć inne wrażenia i
            opinie, bo ... bo co właściwie? Skąd takie założenie?
            Wróciłam z tej Rodos i wszystko tutaj dokładnie opisałam - nadal złego słowa
            nie mogę na Ecco powiedzieć. Nie oznacza to, ze nic złego nie może się biuru
            wydarzyć i że moge dać 100% gwarancji, że z tym biurem wszystko będzie zawsze
            OK, ale jak dotąd z mojej strony wszystko w największym porządku.
            • agul86 Re: hmm czasami sie zastanawiam 12.07.06, 22:40
              Opinie jak zawsze rozne. I ciesze sie, ze je poznalam: zarowno te pozytywne i negatywne. Jako niepracujaca studentka ktorej rodzice chca zafundowac niedrogie wakacje ale za w jakims ladnym cieplym miejscu, nie nastawiam sie na super luksusy, chce po prostu pojechac, wypoczac i przestac przejmowac sie calym swiatem. A po niektorych opiniach dochodze do wniosku ze byc moze Ecco pozwoli pojechac mi na wlasnie takie wakacje. Niedrogo, ale moze chociaz przyzwoicie. Bo mi nic wiecej nie trzeba.
              • Gość: gosc Re: hmm czasami sie zastanawiam IP: *.chello.pl 13.07.06, 07:34
                potworne jak pracownicy biur podrozy nami manipuluja nie uwazacie ze za swoje
                pieniadze nalezy wymagac tego za co sie zaplacilo
                • Gość: azra19 Re: hmm czasami sie zastanawiam IP: *.com.pl 13.07.06, 08:31
                  ależ wymagam! Tylko dokładnie wiem czego. Nie jestem pracownikiem biura podróży
                  i nigdy nie byłam. Z podróżami mam tyle wspólnego, że je lubię:)
                  Przed laty jadąc z nieistniejącym biurem Big Blue spotkałam w hotelu stworzonko
                  (być może karalucha) duże brązowe i z wieloma nogami. Nie wezwałam rezydenta,
                  nie zrobiłam awantury właścicielce, jedyne co zrobiłam... to chyba się
                  domyślacie:) Nie zepsuło mi to wakacji. A apartament był na parterze z wyjściem
                  prosto do ogrodu, więc trafiali się różni goście:)
                  Ale nadal uważam, ze biuro nie wpuściło mi specjalnie tego karalucha, że
                  właścicielka nie miała hodowli do straszenia gości i nie tworzę teorii
                  spiskowych.
                  A jak zapewne zauważyłeś nawet sąd nie uznał skargi kakofoniksa za godną
                  rozpatrzenia. Wszyscy go olali, zostaliśmy mu tylko my:)
                  • Gość: nadja Re: hmm czasami sie zastanawiam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 08:43

No wlasnie o to chodzi - zeby dostac to, za co sie zaplacilo.
                    Jak zaplacisz 3000 za tydzien, to mozesz oczekiwac, ze wszystko bedzie super, a
                    jak nie bedzie, to miec pretensje. A jak placisz 1500 za dwa tygodnie, to
                    trzeba miec na uwadze rozne rzeczy. I tyle...

n
                    • Gość: jarecki Re: hmm czasami sie zastanawiam IP: *.acn.waw.pl 13.07.06, 09:23
                      i to jest sedno sprawy
                    • Gość: kakofoniks w jakim ja kraju zyje IP: 83.175.202.* 15.07.06, 23:02
                      Nie ma ZNACZENIA ile zaplacilem, za konkretne pieniadze wykupuje okreslone
                      warunki i jesli sie nie zgadzaja to znaczy ze biuro mnie oszukalo.
                      Poza tym karaluchy to nie sa komary.Komary sa tam gdzie jest woda a karaluchy
                      tam gdzie jest brud i nie przestrzega sie higieny!!!
                      I dopoki nie bede mial wpisanych karaluchow w umowie nie zgodze sie z tym ze to
                      normalne.
                      Przyklad - od pol roku podrozuje po hiszpani nocujac w roznych hotelach i nie
                      spotkalem karaluchow. A skoro zaleza tak od temperatury to np w Madrycie powinno
                      byc ich wiecej niz na krecie...
                      Niektorzy pisza ze im karaluchy im nie przeszkadzaja... no coz pozostaje mi
                      tylko wspolczuc... nie wiem tylko czego glupoty, braku wiedzy, czy moze
                      lekcewazacego podejscia do kasy ktora wydajecie. Mnie niestety nie stac jeszce a
                      to zeby sobie to olewac. Szanuje pieniadze i podpisuje okreslona umowe za
                      okreslone pieniadze.
                      • Gość: azra19 Re: w jakim ja kraju zyje IP: *.com.pl 17.07.06, 08:15
                        A co na to sąd? Bo chyba ta słynna sprawa już się odbyła?
                      • Gość: bratjózefa kakoszołomie !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:54
                        najbardziej Ty nam przeszkadzasz!!! prowadż sobie forum na temat Twoich fobii
                        na swojej wypasionej stronce dotyczacej karaluchów!!! mniemam ze
                        inteligentniejsze to znacznie stworzenie od Ciebie.
                    • Gość: KOMENTATOR Re: hmm czasami sie zastanawiam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 15:26
                      JUZ JESTES NUDNA
                    • Gość: izokor Re: hmm czasami sie zastanawiam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:24
                      no i tu sie nie zgadzamy! pieniądze każde wydane sa pieniędzmi! które trafiają
                      do kasy biura i robią mu obrót. Za mniejsze i za większe można oczekiwać tego
                      co jest w danej ofercie i prosze nie gadać tu o mozliwości tolerowania
                      niedociągnięć!!!!!
                      Można akceptować mniej ale świadomie . Czytam forum - nigdy nie pisałem ale
                      pani posty sa stronnicze i mało inteligentne
                      • Gość: izokor post wyszy do nadji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:25
                        bez kom Patrz wyżej
    • kakofoniks do prawdziwych polakow... 14.08.06, 19:34
      pozaostaje mi tylko wspolczuc zycia w minionej epoce, ja niestety sporo
      podrozuje i jako ze wydaje na to zarobione ciezko pieniadze wymagam. wybieram
      taki a taki hotel i takie warunki. Malkontent.... hmmm ciesze sie w takim razie
      ze mamy tylu optymistow...

tak przy okazji od pol roku podrozuje po hiszpanii i nie spotkalem karaluchow...
      czyz to nie dziwne skoro sa w kazdym cieplym kraju??

poza tym biuro ktore pisze klientowi ze karaluchy sa rzecza normalna jest co
      najmniej niepowazne i powiedzmy szczere chamskie...

pozostaje mi na koniec zyczyc wam kochani "prawdziwi" pieknych wakacji w
      zagrzybionych pokojach z zimna woda, karaluchami ze cene 5*
      • Gość: azra19 Re: do prawdziwych polakow... IP: *.com.pl 16.08.06, 08:52
        Jeśli ktoś proponuje Ci za cenę malucha luksusowego merca to jest oszustem, a
        Ty jeśli decydujesz się na zakup to jesteś głupcem porównywalnym z inwestorami
        bezpiecznej kasy oszczędnościowej czy piramidy finansowej. I nie ma znaczenia
        co podpisałeś w umowie, bo jest ona oszustwem.
        Wyobraź sobie, ze też wiele podróżuję i mieszkam w bardzo różnych miejscach. Na
        Kretę wybieram świadomie najtańszą opcję, bo nic więcej nie potrzebuję. Są
        jednak kraje do których poniżej pewnego standardu nie pojadę.
        Uważam ecco za firmę, która za bardzo małe pieniądze oferuje mi wyjazd na Kretę
        i zapewnia to co mi tam niezbędne tzn. przelot i kąt do złożenia głowy
        wieczorem. Nie oczekuję w tym wypadku więcej.
        Jednak np. do Egiptu chyba bym z nimi nie pojechała, bo tam mam większe
        potrzeby.
        I tak oto dochodzimy do wniosku, że kapitalizm nie zwalnia z myślenia.

W Meksyku jedna z podróżujących z nami osób złapała amebę, jak myślisz kogo o
        to oskarżyć?
        • kakofoniks Re: do prawdziwych polakow... 16.08.06, 16:31
          eeehhhh... ale meksyk to nie kreta
          pozatym oszuci powinni byc zamykani...
          niestety dochodzimy do konkluzji
          z ktorej wynika ze
          BIURA typu ECCO HOLIDAY MOGA BEZKARNIE NABIJAC LUDZI W BUTELKE, OSZUKUJAC I
          OLEWAJAC ICH
          • agul86 Re: do prawdziwych polakow... 16.08.06, 17:36
            niektore wypowiedzi niektorych uzytkownikow forum sa bardzo nudne i zbyt przewidywalne. moze niech nic nie pisza, tylko pozostawia swoj nick? wszyscy i tak beda wiedziec ze chodzi o karalucha.
          • Gość: azra19 Re: do prawdziwych polakow... IP: *.com.pl 17.08.06, 08:22
            Ty się czujesz oszukany, więc nie pisz, że biuro jest oszustem tylko, że Ty
            czujesz się przez nich oszukany.
            Ja korzystałam z ich usług i nie czuję się oszukana, więc proszę nie wmawiaj
            mi, że muszę się czuć jak Ty. I jeszcze te insynuacje, że skoro się tak nie
            czuję to jestem: 1. pracownikiem biura; 2. biuro płaci mi za bronienie go; 3.
            jestem osobą, której socjalizm ze swoją bylejakością za bardzo wszedł pod
            skórę; 4. pewnie nigdzie nie byłam i dlatego mi się podobało (niepotrzebne
            skreślić).
            Ja niestety mam wrażenie, że rozpętałeś całą kampanię po tym jak nie udało się
            zmusić biura do tego by zafundowało Ci darmową wycieczkę na Kretę. I o to powód
            frustracji.
            • Gość: andy a ja tez czuje sie oszukany przez Ecco Holiday... IP: *.aster.pl 13.10.06, 22:29
              wprawdzie to moj subiektywny poglad, ale po moich doswiadczeniach nikt mi nie
              wmowi, ze Eccoholiday to nie oszusci...
              • Gość: nadja Re: a ja tez czuje sie oszukany przez Ecco Holida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:33
                Ech,jak zwykle tutaj, mocne slowa, a faktow zadnych...

n.
      • Gość: toya Re: do prawdziwych polakow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:57
        dobrze napisałes:)! NIESTETY sporo podróżujesz!!! kiedyś ktoś tu napisał,
        turystycznym DYZMOM mówimy NIE!!!!
    • dalamar5 Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? 09.10.06, 11:58
      Byłem na Krecie 21 sierpnia, na lotnisku w heraklionie dowiedziałem się iż będe
      zakwaterowany w innym hotelu niż sobie wybrałem, no cóż na początek urlopu nie
      będe się stresował bo i po co więc przęłknąłem gorzką pigułkę i zgodziłem się
      na zmianę ( na pytanie czy mam jakieś wyjście rezydent odpowiedział: tak powrót
      do Polski) załatwienie czegokolwiek z naszym rezydentem graniczyło z cudem,
      zazwyczaj miał wyłączoną komórkę, gdy wziął od nas pieniądze za wynajem
      samochodu, następnego dnia o umówionej godzinie zamiast samochodu widziałem
      zdziwioną minę Pani z wypożyczalni i znów stres ale ok, po godzinie Pani
      wybrnęła z opresji i podstawiła pięknego vw caddy do mojej dyspozycji. Po
      objechaniu całego wschodniego wybrzeża Krety mój nastrój się stanowczo poprawił
      piękne widoki i dobre jedzenie w kameralnych tawernach. ALE krew mnie zalała
      gdy podczas 5 dnia pobytu podjechaliśmy wspólnie z żoną do hotelu który
      zarezerwowaliśmy w W-wie, okazało się iż rzeczywiście przez 2 pierwsze dni
      pobytu faktycznie nie było miejsc w hotelu ale potem manager hotelu kontaktował
      się z naszym rezydentem że są gotowi na nasze przyjęcie i zakwaterowanie na co
      nasz rezydent (p.Szymański) stwierdził bez jakiejkolwiek konsultacji z nami że
      nam się w nowym hotelu podoba i nie chcemy już go zmieniać, kpina. Domyślam się
      że można było trafić na jeszcze gorsze niedogodności ale ja na pewno z Ecco
      więcej na urlop się nie wybiorę. Pozdrawiam
      Kwinto
      • Gość: Marek Ecooholiday = Pomyłka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 16:09
        Witam. Też byłem z tym DZIADOSTWEM na Krecie ale we wrześniu i sytacja była
        bardzo podobana. na miejscu okzało się że cnie mają wolnych apartamenów choć je
        zamówiłem, dali nas do g... Storka, a rezydentka powiedziała że są tam pokoje z
        aneksem kuchennym. Wlaściciel holtelu jak z nim rozmwaiałem o tym wybuchł
        smiechem komentująć Eccoholiday. Po małej zadymie przenięsli nas do Agii
        Pelagii na 6 dni do apartamentu, później znów do Ammudary do Lili na 3 dni,
        poczym po chamsku szefowa tych pseudorezydentów spakowała nam cześć rzeczy pod
        nasza nieobecność i kazał iść do hotelu Kandakas. Rezydenci są do bani, na
        początku pwoerdziała nam że jak się nie podoba to możemy wracać do Polski.
        NIGDY CZ ECCOHOLIDAY więcej. Pozdrawiam i ludzie nie róbcie tego błędy co inni.
        Nie dajcie tym z.... zarobić.
    • Gość: andy zdecydowanie odradzam!!! IP: *.aster.pl 13.10.06, 22:26
      EccoHoliday to jednym slowem dziadostwo.
      Standard hoteli slabiutki, cena niby niewygorowana, ale... chytry dwa razy
      placi.

Stosunek ceny do jakosci i tak jest niadekwatny (in minus).

Ja jestem mocno zawiedziony tym biurem po ostatnim wyjezdzie i wszystkim
      znajomym zdecydowanie odradzam korzystanie z tego badziewia...
      • Gość: champ Re: zdecydowanie odradzam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 10:19
        andy najwiekszym badziewiem sa Twoje wypowiedzi na tym forum.sam przyznajesz ze
        chytry dwa razy traci, wiec do kogo kierujesz te frustracje?! odradzanie
        znajomym Twoje prawo, tak jak i moje wyobrazic sobie jaki z ciebie musi byc buc
        i cietrzew.
        • Gość: Malagenia Re: zdecydowanie odradzam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:37
          Jak coś jest do bani to trzeba o tym non-stop bębnić i nazywać rzeczy po imieniu
          bez zbędnego naindyczania się bo nie o to chodzi.
    • Gość: monika Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? IP: *.aster.pl 16.10.06, 20:53
      Byłam w Ecco w lipcu w Herssonissos i nie mogę narzekać
      • Gość: Ania Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? IP: *.volta.net.pl 27.10.06, 13:59
        NNIE POLECAM TEGO BIURA!
        WYOBRAŹCIE SOBIE, ŻE 4 RAZY BYŁA ZMIENIANA GODZINA WYLOTU, W KOŃCU Z 7 RANO
        WYLECIELIŚMY O 22!! W TYM NA LOTNISKU PRZESIEDZIELIŚMY PONAD POŁOWĘ DNIA!! W
        STRONĘ POWROTNĄ BYŁO 2 H OPOZNIENIE! SKANDAL.
        REZYDENCII NA KRECIE W HOTELU PENINSULA FATALNI, WYCIECZKI FATALNE, NIE WARTE
        TYCH PIENIĘDZY ZA KTÓRE SĄ DO KUPIENIA, ZERO OPROWADZAJĄCYCH PRZEWODNIKÓW -
        WYŁAŹCIE I RÓBCIE CO CHCECIE.
        Z TEGO BIURA JUŻ NIGDY NIE SKORZYSTAMY!
        • Gość: bożena Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? IP: *.thebestmedia.pl 31.10.06, 00:45
          Dzisiaj wrocilam z dwutygodniowych wakacji w Lili w Ammoudarze - najbrzydszej
          miejscówki na Krecie. Hotel nie zasługuje na trzy gwiazdki - brudnawo i
          nierementowane od lat wyposażenie. Sniadanie monotonne i nieświeże (uwaga na
          oslizle ogórki - bleee :-(, pastewne pomidory i odgrzewane wielokrotnie parowki.
          Plaza syfiasta.
          Uwaga na restaurację Kriti w Ammoudarze - zwlaszcza Tunezyjczyka Josefa
          udającego Greka i jego podh...aszczego Tadeusza którzy mnożą rachunek przez
          3 !!!!
          Wracając do Ecco - ogólnie może być, chociaż nieświeże jedzenie to poważny
          zarzut. Poza tym zmiana godzin wylotów jest na porządku dziennym.
          Oczywiście trzeba być odpornym na marketing stosowany przez rezydentów - o
          wiele bardziej opłaca się organizować wycieczki we własnym zakresie lub wykupić
          je w lokalnych biurach, niż robić to za pośrednictwem Ecco. To chyba dotyczy
          zresztą wszystkich polskich biur podróży.
          YASAAAAAS
          • Gość: MBA Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:56
            ja pie.. dziewczyno wlos sie jezy co tu wypisujesz!!! co to sa pomidory
            pastewne mozesz mi wytlumaczyc?! sekundo to ze ammoudara jest brzydka wie kazdy
            kto sprzedaje oferty, stad tez niskie ceny i stawki za hotele dla biur
            podrozy.Plaza? no coz rwelacja to ona nie jest ale dlaczego nie pytalas o plaze
            sprzedawcy prze wyjazdem? czy mowil ci ze jest rajska? a do syfiastej plazy to
            jej jeszcze daleko.Zanacz tez ze w TWOIM przekonaniu hotel nie zasluguje na 3
            gwiazdki, zreszta to nie gwiazdki kolezanko, a hotel jest tak kategoryzowany a
            nie inaczej przez grecka organizacje turystyczna wiec polemizujesz teraz w/g
            wlasnego,polskiego turystycznego widzimiesie.monotonne sniadania?! widac jakie
            masz pojecie o podrozowaniu.ostatnio goscilem w hiltonie w barcelonie i
            sniadania rowniez byly monotonne!!! Tak samo jak GRAND BRETAGNE w atenach.ZAnim
            cos napiszesz publicznie zastanow sie uprzednio by sie nie osmieszac.
          • Gość: nadja Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:12

Nie zgadzam sie co do hotelu. Nam sie bardzo podobal.

n.
    • Gość: wegetariano Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:53
      hotel i wakacje super
      • Gość: wegetariano Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:40
        kochani, gdziekolwiek jedziecie cieszcie sie swiatem, przyroda,ludzmi,
        zwierzetami takze karaluchami,narzekanie zostawcie w domu, bo po to sa wakacjeby
        naladowac akumulatory, a nie je rozladowac,gdzie tylko wyjade,wszystkie wpadki
        biore z duzym dystansem i po czasie okazuje sie ze to bylo zero w porownaniu z
        nastepnymi niedociagnieciami, malo moze mnie zgnebic i tak nie bylo jeszcze
        nieudanego wyjazdu
    • Gość: Zdzisław Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? IP: *.2.rev.vline.pl 07.11.06, 07:37
      Byłem w Hersonissos we wrześniu i wszystko było ok
    • kosmowskim Re: Kreta z EccoHoliday- był ktoś? 15.11.06, 09:28
      Kup bilet na przelot w centralwings albo gdzies i na miejscu poszukaj kwatery,
      bedzie fajniej i taniej. My tak byliśmy na krecie w zeszłym roku zjezdziliśmy
      całą wyspę. Nie ma sensu siedziec w jednym miejscu tam jest dośc nudno!!!
      Zobacz zdjęcia i opis mojej podróży na www.wypady.pl

Pozdrawiam
      Michał Kosmowski
      Relacje z podróży!
    • kakofoniks eehhhh wspolczuje naprawde wspoczuje 27.11.06, 16:07
      i to nie sobie, wspolczuje tym ktorzy wypisuja idiotyczne rzeczy typu :

"zdaje sobie sprawe ze niska cena musi miec swoje niedogodnosci np karaluchy"

.... mniej wiecej jakby ktos napisal zdaje sobie sprawe ze latajac z liniami za
      1zl prawdopodobnie sie rozbije.....

Niestety ale z wypowiedzi naszych niektorych rodakow wskazuja jednoznacznie na
      to ze wciaz zyjemy w ciemnogrodzie, gdzie karaluch, grzyb w lazience,
      przelewajaca sie brudna toaleta jest rzecza normalna, w najgorszym wypadku
      drobnym nieudogodnieniem...
      I jak dlugo beda tak myslec inni, wciaz bedziemy robieni w balona i przeplacali...

strona www:
      www.kakofoniks.friko.pl
      zdjecia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka