Dodaj do ulubionych

aqua splash k/hersonissos

IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:25
witam, czy był ktoś z Was w tym aqua parku? a może w water city w anopolis?
czy warto się wybrac do któregoś z nich? ile kosztują wstępy? czy jest
możliwość dostania się do nich (do któregoś z nich) autobusem z okolic agios
nikolaos? jaki jest ewentualny koszt przejazdu? ostatnie pytanie:-) w jakiej
miejscowości znajduje się aqua splash? znalazłam info, że w hersonissos, ale
czy na pewno? pozdrawiam, marcela
Obserwuj wątek
    • Gość: masz18 Re: aqua splash k/hersonissos IP: *.kat.3s.pl 17.07.06, 19:16
      w czerwcu bylismy w water parku w anopolis. Cena chyba 17Euro-bilety dostalismy
      za darmo z Orbisu jako jeden z bonusow first minute. Bylismy zadowoleni
      atrakcji duzu, sporo zjazdow na pontonie, rury, basen ze sztuczna fala.No i w
      czerwcu bylo stosunkowo malo ludzi.Nie wiem czy jestesmy obiektywni , bo my
      generalnie lubimy tego typu rozrywki. Z drugiej strony bylismy juz w wielu i
      mamy porownanie.O i najwazniejsze - bylo czysto.
    • hania404 Re: aqua splash k/hersonissos 17.07.06, 20:58
      Bylam na poczatku lipca z dzieciakami. Polecamy water park k/annopolis. wstep
      faktycznie 17 euro ale od 14.30 - 14 euro
      znizki dla dzieci do 12 lat
      czysto, duzo atrakcji, mila obsluga

bylismy tez w aqua plus - na drodze od Hersonissos do Kastelli- nie ma znizek
      po 14-tej, ale park czynny do 19-tej - atrakcje podobne - tez fajnie - polecam
      ( za 3 osoby 44 euro - syn chyba dostal znizke - ma 14 lat:-)

Do water parku k/ annopoolis warto wjechac - fajna droga - fajne zakrety i
      sliczny widok - jezdzilismy samochodem wiec nie wiem jak z autobusami ale z
      pewnoscia są
      Ludzie ktorzy przyjechali autobusami ewakuowali sie juz ok 17-tej. Park czynny
      do 18-tej

Zazdroszcze ze dopiero jedziecie - milej zabawy:-)
      • Gość: marcela Re: aqua splash k/hersonissos IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:17
        dziękuję bardzo za wszelkie informacje! jestem pewna, że przydadzą się na
        miejscu.. po powrocie uzupełnię na pewno wątek dla tych, którzy dopiero na
        Kretę będą się wybierać. pozdrawiam, marcela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka