Gość: marcin IP: *.cec.eu.int 18.07.06, 11:42 Czy ktoś był? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Kreta, Rethymnon, hotel Porto Rethymno IP: *.cec.eu.int 19.07.06, 09:12 Nikt nic nie wie o tym hotelu? To zastanawiajace, bo w necie tez niewiele informacji na PL stronach (choc np angole go raczej chwala) Odpowiedz Link Zgłoś
g123_0 Re: Kreta, Rethymnon, hotel Porto Rethymno 19.07.06, 09:27 witam.wrociłam 2 tygodnie temu z rethymno super miejscowość,jest gdzie spacerowac .uwazam ze hotel specjalnie nie ma tu znaczenia ,ja mieszkałam w 3 gwazd Rethymnon village,bardzo fajny z duzym basenem,ale niestety bedac tydzien na krecie praktycznie w hotelu tyklko spalismy ,bo koniecznie krete trzeba zobaczyc nie tylko basen,plaza i hotel.Rethymnon ma dogodne położenie i bliska do ciekawych miejsc.polecam wycieczke na gramvuze i lagune balos, wyprawe na prewelie na południe krety przez gory i wąwóż wiatrow,elafonisi ,knosos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Kreta, Rethymnon, hotel Porto Rethymno IP: *.cec.eu.int 20.07.06, 09:02 Nikt nie zna tego hotelu??? Odpowiedz Link Zgłoś