Gość: aa IP: *.chello.pl 29.07.06, 17:05 czy ktos byl w tym hotelu na krecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luki Re: Tsalos Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 14:42 Byłem tam 2 tygodnie. Jest całkiem ok. Wiecej info gg:3499753 lub luki_wrc@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Tsalos Beach IP: *.aster.pl 03.08.06, 22:52 Wrocialam z Tsalos Beach 27/07. Apartamenty skromne ale bliskosc morza i plazy rewelacyjna. Dosłownmie slychac szum morza z balkonu w pokoju. Bylam tam z 2 dzieci i z mama. Pokoje jak wspomnialam, skromne, lozka maja murowane bazy, wiec nie ma mozliwosci przesuwania ich. Pomiedzy pokojami a plażą jest tawerna nazywa sie z tego co pamietam Poseidon, jedzenie wysmienite, ale ceny dosc wysokie, w centrum Analipsi jakies 150m w strone ladu od plazy tawerny sa tansze, ale i nie ma tego widoku co w tawernie Poseidon :). Jezdzilismy samochodem po wyspie z wypozyczalni, ktora jest zaraz obok Tsalos beach. Wydaje mi sie, ze i apartamenty, plaza, tawerna Poseidon, sklep jak i wypozyczalnia naleza do tej samej greckiej rodziny. Reasumując dzieci mialy frajde z piaszczystej plazy, a ja sama uwielbiam greckei jedzenie w tawernach, wiec wyjazd udany. Poza paroma pokojami Polakow, byli jeszcze skandynawowie i Holendrzy. Odpowiedz Link Zgłoś