Gość: yakyak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 17:34 mieszkałem na cyprze 2 lata służe informacją na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan Re: CYPR, służę informacją IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 08.08.06, 12:50 Ja mieszkalem na Cyprze tylko rok, ale w tym czasie poznalem praktycznie caly Cypr (pld. i pln.) i to "od podszewki". Tez sluze informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YAKYAK Re: CYPR, służę informacją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:15 mały kraj można zwiedzić w tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifii Re: CYPR, służę informacją IP: *.gdynia.mm.pl 09.08.06, 23:01 Witam, Z 2 letnim dzieckiem, lecimi sami, musimy zorganizowac nocleg, gdzie warto sie zatrzymac na "stałe", jakie ceny hoteli i standardy, jakie jedzenie i ceny, polecacie aquaparki ? W jakich cenach wynajem samochodu itp.. Bardzo prosze o infroamcje. Pozdr fifii z rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSIA Re: CYPR, służę informacją IP: *.aster.pl 27.08.06, 19:40 WITAM. CHCIAŁABYM SIE DOWIEDZIEC CZY CIEZKO JEST ZNALEZC MIESZKANIE I PRACE. WYJEZDZAM NA CYPR W KWIETNIU Z KOLEZANKA I NIE WIEM NA CO MAM SIE NASTAWIAC. JAK DROGIE SA TAM MIESZKANIA? Z GORY DZIEKUJE Z AODPOWIEDZ. gosia109@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: CYPR, służę informacją IP: 83.238.7.* 10.08.06, 16:51 Chcielibyśmy wyjechać na Cypr w 2 połowie października. Czy warto? Jaka będzie pogoda? Ile stopni, czy można sie opalać na plaży jeszcze? I jakie biuro hest godne polecenia, podobno na Cyprze jest b. drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: CYPR, służę informacją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 17:22 - będzie cieplo - tui, nec, fischer, orbis Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: CYPR, służę informacją 29.08.06, 11:41 Racja. Cypr to wysokie ceny za niska jakosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: CYPR, służę informacją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:24 Proszę o informację jaką walutę zabrać na Cypr,funty brytyjskie czy euro? Z podziękowaniem Tomasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: CYPR, służę informacją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 12:05 jesli masz mozliwosc funty tylko u nas jest problem z kupnem i sa drogie chyba ze ktos ma i sprzeda po normalnej cenie kurcze gdzies dopiero czytalam ze dziewczyna wrocila z funtami i chce sprzedac poszukaj na tym forum chyba to tu bylo a jesli nie to spokojnie mozesz zabrac euro wymienisz bez zadnego problemu Odpowiedz Link Zgłoś