Dodaj do ulubionych

Kreta hotel Nana Beach

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.08.06, 16:43
SŁUŻĘ INFORMACJAMI NA TEMAT TEGO HOTELU.
GENERALNIE JESTSMY ZADOWOLENI ALE:
- NIE NASTAWIAJCIE SIE NA ŻADNE POLSKIE ANIMACJE- JESLI LECICIE Z DZIECKIEM-
ANIMATORZY pOLSCY SA TAK NAPRAW2DE ANIMATORAMI Z RAMIENIA NIEMIECKIEGO TUI I
NIE MA ŻADNYCH ANIMACJI DLA DZIECI POLSKICH- PANI ANIA- MOZE COS EWENTUALNIE
PRZETŁUMACZYC- A PAN KRZYSIO- GENERALNIE OLEWA
- UWAŻAJCIE PRZY ZAKWATEROWANIU- GENERALNIE POLACY DOSTAJA GORSZE POKOJE-
JESLI OD RAZU NIE ZGŁOSICIE TEGO I NIE BEDZIECIE STANOWCZY TO WAS ZLEJA TAK
JAK NAS -
- NIE MA SENSU ROBIC DOPŁATY ZA POKÓJ Z WIDOKIEM NA MORZE- POZNANI ZNAJOMI
ZAPŁACILI I DOSTALI POKÓJ Z WIDOKIEM NA WODE... ALE W BASENIE... ( HUK,
KRZYK, HAŁAS)
- POZA TYM JEST TO SUPER MIEJSCE, Z WSPANIAŁYM OGRODEM, KILKA BASENÓW, FAJNA
PLAŻA ( TROCHE TRZE4BA WALCZYĆ O LEŻAK) ALE NASZYM ZDANIEM HOTEL NIE JEST
WART TYCH PIENIĘDZY!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Dan007 Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.petrus.com.pl 15.08.06, 11:10
      Hej, My lecimy tam 9 września z 11 miesięcznym dzieckiem. Mamy właśnie
      wykupiony widok na morze w bungalowach. Dlaczego znajomi nie buntowali się ?
      Przecież zapłacili za widok ? Jak jedzenie i All ? Może masz jakieś
      wskazówki ? Może pamiętesz jakie pokoje są najlepsze? Wiem , że niektóre są
      wyremontowane a niektóre nie i różnią się standrdem. Proszę o jakiekolwiek
      wskazówki i foto. Ewentualny mail daniel@aniro.pl
      Dzięki i pozdrawiam
      • Gość: Dan007 Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 09:37
        ???
      • Gość: turysta Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 19.08.06, 10:54
        Witam !! wróciłam z tego Hotelu, moim zdaniem nie warta tych pieniędzy, chodzi
        głównie o pokoje standard Hotelu *** - to jest uczciwe, klimatyzator
        przynajmniej u nas buczał nie do zniesienia w nocy, ale przynajmniej nie było
        robaków, sąsiedzi nasi byli po przeprowadzce z innego pokoju podobno karaluchy
        pokaźnej wielkości wychodziły z klimatyzatora, u innych w łazience jakieś inne
        paskudztwa łaziły po wannie. Z pokojami jest tak Ci którzy rezerwowali z TUI
        niemieckiego mają szanse na dobre pokoje - są też pokoje rodzinne 2-pokoje ale
        tylko z TUI niemieckiego są super. Zresztą daje się odczuć że tam wszystko pod
        niemców pokoje a szczególnie animacje niemieckie dla dzieci ( niby jest
        animator polski Pani Ania ale ona tak jakby wstydziła się polaków i tylko z
        dziećmi niemieckimi)te dzieci mają zabawy zorganizowane, lepsze materiały do
        pracy czy zabawy, a reszta świata ....To może drobiazgi ale daje sie to
        zaobserwować, mnie osobiście przeszkadzali wrzeszczący Włosi zresztą też
        animatorzy i prowadzący skecze ( występy) ale to moja opinia. Jeżeli chodzi o
        jedzenie i picie to faktycznie nie do przejedzenia - polecam wszystkim Grecka
        restaurację.
    • Gość: alli Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.06, 10:56
      Odpowiadam:
      jedzenie okej, all tez bardzo okej-dzieci mają co jeść, alkohol równiez bardzo
      okej-jesli chodzi o pokoje:
      - znajomi buntowali sie- dostali pokój do wyboru ale- ten z nimby widokiem na
      morze polegał na tym, że był zwórcony w strone morza ale morze zsałnaimy
      ndrzewa i fragment nastepnego bungalowu...dali sobie spokój.........
      - ja miałam pokój w rejonie 600- i było w porzadku
      - pokoje 700- sa jeszcze blizej morza
      - a najblizej 800...
      - nie wiem jak z numerami po drugiej stronie basenów- bo obiekt jest bardzo duży
      - najgorszy pokój to 411- przechodzi Ci obok drzwi jakies 300 osób dziennie.

Generalnie: w sprawie pokoju interwencja musi być od razu i to stanowcza- bedę
      sie tłumaczyć że maja full i nie ma innego pokoju- POKOJE SĄ tylko im sie nie
      chce i udają GREKA....

• Gość: Dan007 Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:25
        Dzięki za info. Wiem , że niektóre pokoje są wyremontowane a niektóre nie. Na
        niemieckim forum wyczytałem, że najlepsze są te w numerami 2xx. Możesz to jakoś
        potwierdzić ? Dzieki
        • Gość: allli Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.06, 23:26
          Pokoje znumerami 2xx znajduja sie dokładnie po drugiej stronie głownego basenu
          i głównej restauracji- czyli po drugiej stronie mojego pokoju- rzadko tam
          bywałam ale moze jest tak jak pisza...
          • Gość: Dan007 Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.petrus.com.pl 19.08.06, 11:33
            A jak wyglądały Wasze pokoje ? Jak je oceniasz? Dla nas, z racji że jedziemy z
            niemowlakiem jest to dość ważne. Czy pokoje 6xx też są po remoncie ? Jak
            łazienka ?
            • Gość: allii Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.06, 14:45
              Mój pokój był po remoncie- łazienka była duża i ładna- żadego grzyba na
              obrzeżach wanny tak jak miała to znajoma, kóra miała pokój w rejonie 7xx.
              Klima tez działała okej- nie śmierdziała- bo w wielu pokojach śmierdzi...
              Pokój- był dla nas lekko ciasnawy.nie był za mały ale mógł byc wiekszy....
              Łóżeczko wstawili ale po interwencji- na dzień dobry go nie było.
              Zabierzcie koniecznie cos do przykrycia do łożeczka- mój mąż stuknał sie w
              głowe kiedy pakowałam kocyk- ale bardzo go brakowało- do przykrycia daja duuuze
              prześcieradło.
              Generalnie- jak zobaczyłam pokój- to lekko sie podłamałam- mój maz jest
              niepoprawnym optymistą i dobrze że nam pokoju nie zmienili bo inni mieli o
              wiele gorsze.....ale hotel i cała oferta tui naprawdę nie jest warta tych
              pieniędzy..............................
              • Gość: Dan007 Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.petrus.com.pl 19.08.06, 17:38
                Czyli wygląda na to, że wszystko zależy od pokoju. Nie wiecie może jak wygląda
                sprawa przydzielania pokoi? Czy to się odbywa wcześniej czy dopiero
                przydzielają jak się jest na miejscu ? Jaka według Was "motywacja" :-) pomogła
                by w załatwieniu lepszego pokoju i czy to coś wg. Was pomoże ?
                • Gość: Dan007 Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.petrus.com.pl 19.08.06, 18:23
                  a i jeszcze: jak wyglądały łóżeczka dla dzieci ? czy można było wypożyczyć
                  nianię elektroniczną ?
                  • Gość: moni Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:28
                    łóżeczka turystyczne z tych co widziałam były nowe.Nianię elektryczną pożyczałam
                    dwukrotnie ale nie miały zasięgu.Radzę zabrać swoją
        • Gość: moni Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:22
          byłam z rodziną w 2xx są to rewelacyjne dwa pokoje widać, że nowe z nowymi
          klimatyzatorami
          • Gość: Dan007 Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 08:15
            Dzięki za info. My mamy nianię Philipsa z zasięgiem 250m tak że szału nie ma :-
            ). Te 2xx mają widok na morze ?
            • Gość: moni Re: Kreta hotel Nana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:20
              niestety nie mają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka