Gość: Basia Re: Naturyzm w Grecji IP: *.imz.pl 28.08.06, 10:36 Oto jest pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thaurus Re: Naturyzm w Grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:03 Czyzby sie opalali nago? To by bylo! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Naturyzm w Grecji IP: *.imz.pl 28.08.06, 13:59 W przewodniku Marco Polo wyczytałam, że jest jedna legalna plaża w Faliraki, ale to chyba diabła warta informacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thaurus Re: Naturyzm w Grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:14 rzeczywiscie, diabla warta. Bylem na Thassos i tam tez jest plaza dla nudystow (Paradise Beach). Mysle, ze takich miejsc jest w Grecji wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
annik Re: Naturyzm w Grecji 29.08.06, 14:00 Oczywiscie ze jest w Faliraki taka plaza. W poludniowej czesci miasteczka w kierunku Zatoki Anthony Quinna, nieco ukryta z skalakami, ale latwo znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOan Re: Naturyzm w Grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:09 Ja najcześciej poszukiwałam jakiejś drugiej plaży, poza głównym centrum miejscowości, tudzież małej plaży po drodze gdzieś na końcu polnej dróżki . NIgdy nie spotkałam sie z oburzeniem, zgorszeniem bądx żeby mnie ktokolwiek ganił. MOi znajomi również chętnie opalali się nago , więc zawsze udawało nam się znaleźć gdzies skrawek dla nas naturystów, czasem nawet za nieco większym głazem na normalnej plaży:)) spotkałam tez wielu turystów i tubylców którzy bez żenady anekowali plaże na naturystyczny raj :) Pozdrawiam wielbicieli "goło i wesoło" :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellabella Re: Naturyzm w Grecji IP: *.aster.pl 28.08.06, 22:52 cześc! polecam plaze Elafonisi na Krecie, jest tak duza, ze wszyscy znajdują tam swoje miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Naturyzm w Grecji IP: *.imz.pl 29.08.06, 08:34 Zapomniałam dodać, że w Hersonissos jest fajna i kameralna plażyczka dla golasków. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Naturyzm w Grecji 29.08.06, 10:22 O! ja tam wolę "prywatne" zatoczki . nie ma to, jak pobiegać sobie z gołym tyłkiem po plaży..nie? noooo.... :-} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Naturyzm w Grecji IP: *.imz.pl 29.08.06, 11:05 Ta w Hersonissos to właśnie taka "prywatna" dzika zatoczka. My tam nie lataliśmy, tyle co z leżaczka chlup do wody ciepłej jak zupka i z powrotem :-))) Klawo jak cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Naturyzm w Grecji IP: *.imz.pl 29.08.06, 14:04 ... proszę mi tu nie marzyć w godzinach służbowych tylko jechać, lecieć, fruuuunąć! Odpowiedz Link Zgłoś
akodz Re: Naturyzm w Grecji 30.08.06, 00:12 Zajrzyj tutaj: www.barefoot.info/clickmap.html Właściwie na każdej z greckich wysp jest mniej lub bardziej oficjalna plaża dla opalających się bez przyodziewku :-). AK Odpowiedz Link Zgłoś
iwona500 Re: Naturyzm w Grecji 30.08.06, 14:09 Witam!Na Kos koło Mastichari byliśmy i było bardzo miło.Plaża opisana jest w przewodnikach.Bardzo szeroka więc nagusy leża pok wydmą z dala od "spacerowiczów" chodzących brzegiem. Odpowiedz Link Zgłoś