Dodaj do ulubionych

Neckermann Hit

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 09:28
Czy ktoś z korzystał z oferty w katalogu hit. Mam lekkie obawy czy to nie są
wątpliwe "hity" Zastanawiam się nad Kalithea Mare, czy to ten sam hotel który
w ubiegłym roku sprzedawał Scan jako Kalithea Mare Palace. I jeszcze jedno
czy cena za 2 tygodnie 3 posiłki dla 2+1 7200 to dobra cena, zawsze
jeździliśmy na 7 dni i nie mam punktu odniesienia.
Jeżeli ktoś może rozwiać moje wątpliwości to dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: Neckermann Hit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 09:52
      Byłam z HIT-a w Kalithea Mare. Cała rodzina bawiła się dobrze. Polecam
      mieszkanie w wdupiętrowych BLOCKHAUS-ach ( najlepsze numery 3-6. Ale na KOs
      bardziej nam się podobało.
      • Gość: Casablanca Re: Neckermann Hit IP: *.imz.pl 03.01.07, 10:11
        Cena jest niestrawialna, jakaś wyjęta chyba z kosmosu.
        A Kalithea to porażka, nie podoba mi się.
    • Gość: Ruzia Re: Neckermann Hit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 10:25
      Neckermann ma ceny nibotyczne,euro tanie ale to nie ma wplywu na ceny ,a te ich
      mega promocje 50zl,100zl smieszne,inne biura daja 20,30%znizki przy rezerwacji
      do konca stycznia to jest oklo 600,700zl .Oj ten chciwy Neckerman.pozdrawiam
      • Gość: Casablanca Re: Neckermann Hit IP: *.imz.pl 03.01.07, 10:29
        Przyszła godzina prawdy: NN w tym roku maksymalnie przegiął pałę z cenami.
        Ale jest konkurencja i mamy w czym wybierać.
        • Gość: małgosia Re: Neckermann Hit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 11:09
          No właśnie inne opcje które brałam pod uwagę przed wejściem nowego katalogu i
          cennika wychodzą mi ponad 9tyś i tez mi się zdaje że to dużo stąd alternatywą
          jest Kalithea z Hita.Ale coś nie mam do końca przekonania.
          • Gość: Casablanca Re: Neckermann Hit IP: *.imz.pl 03.01.07, 11:12
            Dziewczyno, olej to totalnie bo nie ma się czy fascynować. Wyraźnie szukają
            frajerów.
            Poszukaj sobie coś z Itaki, Scan Holiday.
            • Gość: małgosia Re: Neckermann Hit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 11:33
              Itakę wstępnie przepatrzyłam i na Rodos nic ciekawego nie mają, a ceny podobne,
              +/- 1000 oczywiście raczej -, ale ten tysiąc więcej jetem skłanna zapłacić za
              moj święty spokój, który do tej pory gwarantował mi nec. Scan zaczyna sprzedaż
              05.01 więc zobaczymy. Chętnie skorzystam z innych sugestii hotelowych. W tym
              roku skłaniam się ku Rodos ewentualnie Kos.
              • Gość: Casablanca Re: Neckermann Hit IP: *.imz.pl 03.01.07, 11:35
                Ja wolę Kretę.
    • Gość: Ruzia Re: Neckermann Hit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:00
      A moze zainteresuje cie Thassos ,bylam super wyspa Hotel Aleksandra Beach
      wspanialy najlepszy na wyspie w lipcu z Itaka okolo 3200
    • Gość: Ruzia Re: Neckermann Hit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:01
      A moze zainteresuje cie Thassos ,bylam super wyspa Hotel Aleksandra Beach
      wspanialy najlepszy na wyspie w lipcu z Itaka okolo 3200 oczywiscie 2 tygodnie
      • Gość: małgosia Re: Neckermann Hit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:10
        A jak z transferem. Jeżeli to opcja z promem z Kavali to się nie piszę. Poza
        tym 2x3200 plus potomek to wyjdzie z 8000.Więc cena w nec nie jest wyższa. I
        jeszcze mam wątpliwości czy to nie za mała wyspa na 2 tygodnie.
        Pozdrawiam
        • bebicka Re: Neckermann Hit 03.01.07, 14:50
          Malgosiu ja bylam w zeszlym roku wlasnie z NEC z Hit-a dokladnie w hotelu
          kalithea Mare, to jest ten sam hotel co Scan opisuje jako KMPalace.
          tez bylam dwa tygodnie, tez w opcji z dzieckiem tyle ze mialam HB...
          szczerze moiwac nie wiem jak tam wyglada ten trzeci posilek, ale jesli to jest
          to co dwa razy spozywalam w bufecie przy basenie to szczerze doradzam rezygnacje
          z tego. te posilki byly fatalne...
          poza tym hotel super, nie mam zadnych zastrzezen, czysto, jedzeinie wysmienite (
          znaczy sie na sniadaniach i koljacha, nie wiem skad taka roznica przy tych
          obiadach), troche meczace bylo dojscie do plazy, szczegolnie powrot z niej, bo
          pod gore ale plaza jest praktycznie tylko dla gosci hotelowych, do tego swietny
          duzy basen.
          Hotel dobrze polozony, blisko do Rodos i do Faliraki...
          ja naprawde nie mailam sie do czego rpzyczepic. polecam z calego serca.
          poszukaj sobie opinii na forum w zeszlym roku byly chyba ze dwa duze watki na
          jego temat(znaczy sie hotelu), zobaczysz ze to dobra oferta.
          Zas co do ceny...jakos tez mam wrazenie ze NEC w tym roku przesadzil z cenami...
          w zeszlym wbrew pozorm bylam bardzo pozytywnie zaskoczona bo ani Itaka, ani Exim
          ani Scan nie mialy tanszych ofert.
          Wiesz ja za 2+1 HB w poczatkach czerwca placilam lekko ponad 5,5 tys. Nie
          napisalas za jaki termin jest wspomniana przez Ciebie cena, bo jesli to lipic
          czy sierpien to wydaje mi sie ze raczje tanio...
          ludzie Ci ebda tu roznie doradzac zapewne ale ja zawsze biore pod uwage fakt ze
          lece z dizeckiem wiec trudno wole doplacic troche i miec spokoj i pewnosc ze
          wszystko bedzie ok a nie potem na miejscu sie szarpac...bo zaplacilam mniej
          lecac z Ecco czy T
          riada. Gdybym latala sama to juz inna sprawa wtedy pewnie bardziej sprawdzalabym
          ceny:-)
          A Itaka wbrew pozorom nie jest wclae taka tania...
          pozdrawiam
          Maraska
          • Gość: małgosia Re: Neckermann Hit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:08
            Dzięki Maraska. Czytałam opinie zeszłoroczne, Twoją też stąd zaczełam rozważać
            ten hotel, po tym jak inne oferty nec z normalnego katalogu przerosły mnie
            finansowo.Cena 7200 jest za pobyt od 10 czerwca. Nie wiem o ile taniej byłoby
            HB.

Pozdrawiam Małgosia
        • Gość: Thaurus Re: Neckermann Hit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:51
          Bylem na Thassos w ub. roku. Transport z lotniska do portu to ok. 10-15 min.,
          rejs promem ok. 40 min., do osrodka ok. 5 min., wiec nie jest to straszne -
          zreszta nawet fajne, bo widoki z promu piekne:-) Bylismy w Makryammos ze Scanem
          i bylo fantastycznie - syn (7 lat) do dzis wspomina pobyt; jak chcesz wiecej
          informacji na temat tego osrodka to poszukaj na tym forum, bo sporo sie swego
          czasu "produkowalem". Acha, Makryammos jest w tym roku znacznie tanszy od Alex.
          Beach (zreszta, nie bardzo wiem dlaczego, tym bardziej, ze z AB byly w ub. roku
          jakies numery).
    • Gość: jedezej 60 Re: Neckermann Hit IP: *.acn.waw.pl 07.01.07, 11:14
      Rozwaz hotel Hipokrates na Kosie z nec.W zeszlym roku placilem 2,5 tys koniec
      czerwca.Hotel ,jedzenie ,basen super.Plaza kiepska.Mialem fantastyczne wakacje
      • Gość: małgosia Re: Neckermann Hit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 08:31
        Dzięki wszystkim.
        Na Kos poważnie braliśmy pod uwagę Iberostar BV, ale na ten rok cena nas
        przerosła. Wyszło ponad 9 tyś.
        Właściwie zdecydowaliśmy się na Kalitea mare. Scan ma uważam bardzo dobrą cenę
        5600. Nec za to samo 7200, różnica wystarczy na autko na cały pobyt.
        Pozdrawiam i oby do wakacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka