eda-e 09.01.07, 22:54 Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna?Wybieramy się tam z Triadą, jeśli ktoś był to proszę serdecznie o opinię o hotelu ,a przedewszystkim okolicy, czy jest tam możliwość fajnego wypoczynku z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:46 Agios sostis to spokojna i mala miescinka z wieloma fajnymi tawernami. Arkadianos znajduje sie dokladnie w jej centrum i chyba w najbardziej glosnym miejscu ( o ile o agios sostis mozna tak powiedziec). Generalnie dla dzieci nie ma tam jakichs specjalnych atrakcji , na plus to to ze woda jest dlugo plytka i bezpieczna praktycznie bez fal. Plaza malutka wlasciwie to jej prawie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
aniabb4 Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? 14.01.07, 20:05 Czy znalazłaś jakieś info o tym hotelu poza informacjami na stronie z hotelami na Zakynthosie ? Ja tez jestem zainteresowana tym hotelem, tylko trochę sie obawiam wyprawy z Triadą ( nie miałam z nimi dotąd przyjemności spędzać urlop - oraz ogólnie czy będzie to trafiona oferta). Doczytałam sie na necie że hotel od tego roku oferuje all in. = ciekawe jaki to standard ?Szukamy jakiejś fajnej( tu czyt. w miarę taniej oferty dla 3 rodzin z dziećmi ) jakoś tego mało i pewnie jesli nie Zakynthos to zostanie nam indywidulany wypad do Hiszpanii lub Grecji ( tylko z szukaniem apartamentów sprawdzonych trochę kłopot):)proszę o info pozdrawiam i życzę wspaniałych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
eda-e Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? 14.01.07, 20:41 Niestety jak do tej pory niewiele się dowiedziałam,podobno hotel w ofercie Triady jest od niedawna, do tej pory jeździli tam głównie Anglicy.Do plaży,która jest bardzo wąska 10-20 metrów,podobno dla dzieci nie ma tam wielu atrakcji,ale nasze akurat są małe i potrzebujemy niewiele rozrywek dla nich. Mam nadzieję,że pogoda nam dopisze, a wszystko inne przetrzymamy,bo w hotelu nie chcemy siedzieć bez przerwy.Nie wiem co Wam doradzić, my się zdecydowaliśmy, jedziemy w czerwcu - nie nastawiamy się na luksusy - mam nadzieję,że się mocno nie rozczarujemy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:29 BYłAM NA TEJ WYSPIE W ZESZłYM ROKU. MIESZKALIśMY W HOTELU ZANTE MARIS W TSSILIVI JEST BARDZO LADNA PLAżA PRZY HOTELU. HOTEL RóWNIEż EXTRA.NA WYSPIE MOżNA POżYCZYć SKUTER LUB SAMOCHóD I MOZNA Ją ZWIEDZIć A JEST TROCHE ATRAKCJI.NIE POLECAłABYM WYCIECZEK FAKULTATYWNYCH TYLKO ZWIEDZANIE SAMODZIELNE - WIęCEJ ATRAKCJI I TANIEJ O POłOWE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:34 Jeżeli jest ktoś zainteresowany wyspa Zakynthos to służę informacjami co ciekawego można tam zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Uwaga na skutery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:47 Uważajcie na wypożyczanie skuterów: jeżlei nie posiadacie odpowiednich umiejętności - lepiej sobie darowaći pożyczyć auto. Skutery są często w złym stanie, NIE MAJĄ UBEZPIECZENIA AC< więc wszystkie straty pokrywacie sami - za drobna ryskę lub wgniecenie - od 100 euro, wyjątkowo śliski asfalti szaleńcy w samochodach i na motorach!!! A sama wyspa cudowan - Wrack Bay z góry - cudo:) Hoteli nie znam - plywalismy jachtem od Korfu na Peloponez - cudowne wakacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 20:06 w zeslym roku Arkadianos byl w ofercie neckermana ( ale nie byl zbyt popularny) wiec bez obaw nie jest tam strasznie. z zewnatrz wygladaja porzadnie Odpowiedz Link Zgłoś
nettka11 Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? 17.01.07, 22:14 Zaliczkowałam już wyjazd z dwojgiem dzieci na dwutygodniowy wypoczynek w lipcu. Czy ktoś może jeszcze coś wie o tym hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: 213.17.144.* 21.01.07, 17:26 Nie byłem na zakyntos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kac Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:09 Jedziemy tam zżoną i córeczką roczną w pierwszej połowie czerwca. Mam informację od znajomych że wyspa jest wyjątkowa. Gdyby ktoś dodał jakąkolwiek ocenę tego hotelu i jego all inclusive - to byłbym wdzięczny - as13@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: 213.17.144.* 24.03.07, 22:49 Czy ktoś ma jakieś nowe informacje o tym hotelu, my jedziemy z 2 dzieci na przełomie czerwca i lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek0102 Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? 25.03.07, 18:47 niestety nikt chyba tak naprawde tego hotelu tu nie zna - ja jade tam przed Wami, więc jak wróce to chętnie się podziele informacjami tylko prosze o email pozdrawiam k. Odpowiedz Link Zgłoś