Dodaj do ulubionych

Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna?

09.01.07, 22:54
Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna?Wybieramy się tam z Triadą, jeśli
ktoś był to proszę serdecznie o opinię o hotelu ,a przedewszystkim okolicy,
czy jest tam możliwość fajnego wypoczynku z dziećmi.
Obserwuj wątek
    • Gość: kris Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:46
      Agios sostis to spokojna i mala miescinka z wieloma fajnymi tawernami.
      Arkadianos znajduje sie dokladnie w jej centrum i chyba w najbardziej glosnym
      miejscu ( o ile o agios sostis mozna tak powiedziec). Generalnie dla dzieci nie
      ma tam jakichs specjalnych atrakcji , na plus to to ze woda jest dlugo plytka i
      bezpieczna praktycznie bez fal. Plaza malutka wlasciwie to jej prawie nie ma
    • aniabb4 Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? 14.01.07, 20:05
      Czy znalazłaś jakieś info o tym hotelu poza informacjami na stronie z hotelami
      na Zakynthosie ?
      Ja tez jestem zainteresowana tym hotelem, tylko trochę sie obawiam wyprawy z
      Triadą ( nie miałam z nimi dotąd przyjemności spędzać urlop - oraz ogólnie czy
      będzie to trafiona oferta). Doczytałam sie na necie że hotel od tego roku
      oferuje all in. = ciekawe jaki to standard ?Szukamy jakiejś fajnej( tu czyt. w
      miarę taniej oferty dla 3 rodzin z dziećmi ) jakoś tego mało i pewnie jesli nie
      Zakynthos to zostanie nam indywidulany wypad do Hiszpanii lub Grecji ( tylko z
      szukaniem apartamentów sprawdzonych trochę kłopot):)proszę o info
      pozdrawiam i życzę wspaniałych wakacji
      • eda-e Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? 14.01.07, 20:41
        Niestety jak do tej pory niewiele się dowiedziałam,podobno hotel w ofercie
        Triady jest od niedawna, do tej pory jeździli tam głównie Anglicy.Do
        plaży,która jest bardzo wąska 10-20 metrów,podobno dla dzieci nie ma tam wielu
        atrakcji,ale nasze akurat są małe i potrzebujemy niewiele rozrywek dla nich.
        Mam nadzieję,że pogoda nam dopisze, a wszystko inne przetrzymamy,bo w hotelu
        nie chcemy siedzieć bez przerwy.Nie wiem co Wam doradzić, my się
        zdecydowaliśmy, jedziemy w czerwcu - nie nastawiamy się na luksusy - mam
        nadzieję,że się mocno nie rozczarujemy.
        pozdrawiam.
        • Gość: AGA Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:29
          BYłAM NA TEJ WYSPIE W ZESZłYM ROKU. MIESZKALIśMY W HOTELU ZANTE MARIS W
          TSSILIVI JEST BARDZO LADNA PLAżA PRZY HOTELU. HOTEL RóWNIEż EXTRA.NA WYSPIE
          MOżNA POżYCZYć SKUTER LUB SAMOCHóD I MOZNA Ją ZWIEDZIć A JEST TROCHE
          ATRAKCJI.NIE POLECAłABYM WYCIECZEK FAKULTATYWNYCH TYLKO ZWIEDZANIE SAMODZIELNE -
          WIęCEJ ATRAKCJI I TANIEJ O POłOWE.
      • Gość: AGA Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:34
        Jeżeli jest ktoś zainteresowany wyspa Zakynthos to służę informacjami co
        ciekawego można tam zobaczyć.
        • Gość: ania Uwaga na skutery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:47
          Uważajcie na wypożyczanie skuterów:
          jeżlei nie posiadacie odpowiednich umiejętności - lepiej sobie darowaći
          pożyczyć auto. Skutery są często w złym stanie, NIE MAJĄ UBEZPIECZENIA AC<
          więc wszystkie straty pokrywacie sami - za drobna ryskę lub wgniecenie - od 100
          euro, wyjątkowo śliski asfalti szaleńcy w samochodach i na motorach!!!
          A sama wyspa cudowan - Wrack Bay z góry - cudo:)
          Hoteli nie znam - plywalismy jachtem od Korfu na Peloponez - cudowne wakacje:)
    • Gość: kris Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 20:06
      w zeslym roku Arkadianos byl w ofercie neckermana ( ale nie byl zbyt popularny)
      wiec bez obaw nie jest tam strasznie. z zewnatrz wygladaja porzadnie
    • nettka11 Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? 17.01.07, 22:14
      Zaliczkowałam już wyjazd z dwojgiem dzieci na dwutygodniowy wypoczynek w lipcu.
      Czy ktoś może jeszcze coś wie o tym hotelu ?
    • Gość: dodo Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: 213.17.144.* 21.01.07, 17:26
      Nie byłem na zakyntos
      • Gość: Kac Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:09
        Jedziemy tam zżoną i córeczką roczną w pierwszej połowie czerwca.
        Mam informację od znajomych że wyspa jest wyjątkowa. Gdyby ktoś dodał
        jakąkolwiek ocenę tego hotelu i jego all inclusive - to byłbym wdzięczny -
        as13@poczta.onet.pl
    • Gość: wczasowicz Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? IP: 213.17.144.* 24.03.07, 22:49
      Czy ktoś ma jakieś nowe informacje o tym hotelu, my jedziemy z 2 dzieci na
      przełomie czerwca i lipca.
      • kasiek0102 Re: Zakynthos-hotel Arkadianos, czy ktoś zna? 25.03.07, 18:47
        niestety nikt chyba tak naprawde tego hotelu tu nie zna - ja jade tam przed
        Wami, więc jak wróce to chętnie się podziele informacjami tylko prosze o email

pozdrawiam
        k.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka