neronka 16.02.07, 14:12 strona hotelu: www.ellada.net/grecotel/clubmarinepalace/- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neronka Re: GRECOTEL CLUB MARINE PALACE - Kreta - Panormo 16.02.07, 14:14 z wiadomości już zarchiwizowanych: - • Kreta, Grecotel Club Marine Palace chiara76 27.07.04, 20:40 zarchiwizowany Hotel zgadza się z opisem w katalogu TUI. Należy do sieci Grecotel, co zapenia mu konkretny standard. Jak wiedzą ci, którzy byli w hotelach Grecotela jest to niska zabudowa wśród ogrodów, ładne położenie hotelu (tuż przy plaży), dużo zajęć dodatkowych. Hotel jest All Inclusive. W TUI oceniono go na 4,5 gwiazdki, i na tyle można go ocenić. Warto wspomnieć o miejscowości Panormo, w jakiej się znajduje. Jest to dość mała miejscowość, za to jak najbardziej grecka i nie tracąca ducha greckiego. Ci, którym zależy na dyskotekach, czy deptaku nie mają tu czego szukać. Jest tu kilka tawern, dwa markety, różne sklepy z pamiątkami ale nawet Gouves przy tym to kurort:) niemniej jednak dla szukających spokoju gorąco polecam. Do Retymnonu 22 kilometry. w hotelu jest bankomat. W miasteczku go brak. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: GRECOTEL CLUB MARINE PALACE - Kreta - Panormo 16.02.07, 14:15 cytaty: - chiara76 18.05.05, 16:09 zarchiwizowany Hotel jest OK, oczywiście, że jest czysto. Co do plaży jedna rzecz, nie jest to otwarte morze, a rodzaj zatoczki, przez to, że jest tam falochron. Szkoda, że nie piszą tego w katalogu. Obsługa Ok, hotel jest , jak zapewne Wiesz, All Inclusive. breeya 03.07.05, 00:26 zarchiwizowany Hotel jest nowy i ładny, ale dla mnie wystrój zimny - marmury, halogeny pokoje jasne i bardzo przyjemnie urządzone = meble rattanowe Wady: połozony na odludziu, ceny wynajmu samochodów dwa razy wyższe nie w innych częsciach Krety mało intymności, pokoje (i pawilony) bardzo blisko siebie, mozna zagladac ludziom do pokoju hotel połozony jest na kilku poziomach, duuuuuzo schodów, w niektórych miejscach mozna zjechać winda - nie polecam dla małych dzieci mała plaża Odpowiedz Link Zgłoś
an26d Re: GRECOTEL CLUB MARINE PALACE - Kreta - Panormo 18.04.07, 16:26 Chętnie dowiedziałbym się jakiś świeżych informacji zwłaszcza o klubiue dla dzieci... Jadę w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
aga_36 Re: GRECOTEL CLUB MARINE PALACE - Kreta - Panormo 19.04.07, 12:41 Niestety nie byłma w tycm hotelu, jechałam koło niego taką małą ciuchcia jeżdżącą z Iberostaru (tam byliśmy) do Panormo. Wcześniej widziałam ten hotel w katalogu i na żywo zrobił na mnie gorsze wrażenie. Przed wszystkim wydawał mi się bardzo ciasny, jak na tyle gwiazadek to chyba powinno się mieć do dyspozycji większą przestrzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
apple_pie_76 Re: GRECOTEL CLUB MARINE PALACE - Kreta - Panormo 06.05.07, 15:57 witam! właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu w marine palace. Ośrodek jest fenomenalny. Będziesz zadowolona. Do dyspozycji gości jest pięć basenów rozrzucownych po całym osrodku plus brodzik dla maluchów. Jeden z basenów ma zjeżdżalnię i "tryskające wodą grzybki". Przy kazdym basenie jest bar/ tawerna/restauracja, w której możesz wziąć sobie coś na ciepło/zimno,alkoholowoa lub bezalkoholowo do picia, zjeść coś lub tez nałożyć sobie lody. W hotelu znajduje się klub dla dzieciaków. Co dzień na stolikach w restauracji znajdziesz ulotki z programem na cały dzień. Dzieci są podzielone na grupy wiekowe:0-3, 3-7, 7-12. Co dzień ok. 10.00 animatorzy odczyniają swoją poranną piosenkę klubu badingoo , i mówią o tym, co będzie się działo w ciągu dnia. W maju animatorzy byli anglo i niemiecko języczni ale w sezonie tez sa rodacy. Zajęć cała masa. Dla dzieci w głębi głównej restauracji znajduje się Kinderbuffet i jedzenie przygoowane pod kątem dzieci. Jest tez mikrofala, której możesz podgrzać n. słoiczki. W maju nie było tłumów ale w sierpniu będzie raczej hardcore. rozmawialiśmy z kelnerami więc mówili, że jest ostro - tłoczno i czasem kuchnia nie nadąża z donoszeniem. w pokoju mieliśmy łóżeczko dla maleństwa - rocznego. Ja jestem zachwycona ośrodkiem. Bardzo duży teren. Trochę trawy, palm, baseny, alejki, zabudowa niska 2-3 kondygnacyjna. winda,którą można wózkiem zjechać doklubu badingoo i jeszcze niżej tak by nie trzeba było chodzić po schodach z wózkiem. bardzo przestronny osrodek otulony i zatopiony w fenomenalnych kwiatach i pięknej zieleni. W ośrodu jest również SPA m.in. z basenem z ciepłą wodą morską (ale odpałatnie). na dwa dni wypozyczyliśmy auto (foteliki w ofercie)45 EUR za dzień. Samo Panormo jest maleńką miejscowością bez większych atrakcji. Fajny był spacer po Rethymnonie, port w Chanii i Knossos, choć trzeba ruszyć wyobraźnię by odnaleźć urok tego miejsca. W maju było trochę ludzi i bardzo ciepło w sierpniu - będzie dużo gorzej ale jeśli dotrzecie wcześnie powinno być ok. Jeśli masz pytania pisz. Niestety na stronach grecotela o hotelu jest zdecydowanie za mało napisane i za mało zdjęć. Dla nas plus dzieci: 9 latek i roczniak było rewelacyjnie. Żadko spotykam się z taką przychylnością do rodzin z dziećmi. Fantastyczny hotel i super wybalansowane atrakcje dla dorosłych i dzieci. aga Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
mnkm Re: GRECOTEL CLUB MARINE PALACE - Kreta - Panormo 25.06.07, 00:36 Witam, Jadę 7 lipca do tego hotelu. Proszę o informacje na temat pokoji. Mamy kupione spanie w bungalowach. Gdzie najlepiej mieszkać na parterze czy piętrze. Gdzie wy mieszkaliście? Można na recepcji załatwić jakis fajny pokój. mnkm Odpowiedz Link Zgłoś
an26d Re: GRECOTEL CLUB MARINE PALACE - Kreta - Panormo 26.06.07, 14:56 Liczę na więcej informacji po powrocie. Ja jadę w sierpniu. Mam nadzieję, że coś napiszesz. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
an26d Re: GRECOTEL CLUB MARINE PALACE - Kreta - Panormo 01.08.07, 13:26 Czy możesz coś napisać zakładam, że już wróciliście z Krety Odpowiedz Link Zgłoś
zippofan Re: GRECOTEL CLUB MARINE PALACE - Kreta - Panormo 28.08.07, 09:56 Czy ktoś wrócił z tegorocznej wyprawy do tego hotelu i może podzielić się wrażeniami? A może ktoś się jeszcze wybiera? Ja jadę 15-29 września. Pozdrawiam PIOTR Odpowiedz Link Zgłoś