Dodaj do ulubionych

Rodos Hotel Rhodian Sun

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 17:20
Jeśli wiecie coś na temat tego hotelu, bardzo proszę o jakieś info.
Pozdrawiam
Anka
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Rodos Hotel Rhodian Sun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:58
      Proszę, czy nikt nic nie wie?
      • jagoda10111 Re: Rodos Hotel Rhodian Sun 07.03.07, 11:17
        Witam, byłam w tym hotelu 8 lat temu, więc mogło dużo się zmienic, ale nie
        sądzę że morze się mogło przenieść, ha ha. Hotel ma bardzo rodzinną atmosferę,
        ale jest na totalnym zadup.., do morza jest jakieś 2 km ( plaża fatalna w tym
        miejscu), a samoloty cały czas latają nad głową. Mimo to byłam bardzo
        zadowolona z wyjazdu bo zwiedziłam całą wyspę skuterkiem, jeszcze wtedy
        wynajęcie kosztowało grosze, więc warto było i poza tym mieliśmy super
        rezydentkę, która robiła co mogła, żeby goście tego h. byli
        zadowoleni,tzn.organizowała konkursy, bingo itp. więc było bardzo miło i
        czuliśmy się tam jak w domu. Korzystaliśmy z własnych napojów wieczorem przy
        hotelowym basenie, po męczącym dniu zwiedzania wieczorami można było naprawdę
        odpocząć. Nie mieliśmy posiłków , więc na temat jedzenia się nie wypowiem.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Ania Re: Rodos Hotel Rhodian Sun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 18:02
          Serdeczne dzięki.
          Jadą tam moi rodzice i mają zamiar raczej odpocząć niż szaleć. Mam nadzieję że
          będzie wszystko ok.
    • Gość: Ania Re: Rodos Hotel Rhodian Sun IP: 195.136.36.* 28.03.07, 22:49
      Wie ktoś może jaka jest faktyczna odległóść hotelu od Tholos ?
      • Gość: A Re: Rodos Hotel Rhodian Sun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 15:52
      • Gość: A Re: Rodos Hotel Rhodian Sun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 15:53
        Czy wie ktoś może czy jest w tym hotelu wypożyczalnia samochodów? A może
        polecicie mi jakąś wypożyczalnie na Rodos?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka