Gość: ewa IP: *.acx.pl 07.03.07, 23:47 Ja tak jak Ty poluje na tani przelot i trzymam za slowo tych, co mowia tutaj ze sie uda. A kiedy i gdzie chcesz leciec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barbelek Mam zamiar w drugiej połowie czerwca- oczywiście IP: *.pomorska.policja.gov.pl 08.03.07, 08:04 na Kretę (okolice Agia Pelagia). Co do przelotów to też trochę się denerwuję, ale jednak mam nadzieję na jakieś obniżki. W tej chwili z bezpośrednich lotów z Polski najtaniej wychodzi mimo wszystko czarter, ale wydaje mi się, że muszą spuścić z ceny, bo te są naprawdę wysokie. Pozdrawiam. PS. Jakby co to pisz na prv: barbelek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Mam zamiar w drugiej połowie czerwca- oczywiś IP: 193.109.212.* 08.03.07, 08:30 ja w pierwszej polowie czerwca chce jechac Sprawdzalam wczoraj loty i najtaniej wychodzi do aten a potem miejscowymi do Chanii, za 2 osoby dorosle i dziecko wyszlo ok 1.900zl, tylko duzo czekania w Atenach Odpowiedz Link Zgłoś