Dodaj do ulubionych

Dookoła Grecji z RT

05.04.07, 20:08
Czy ktoś z forumowiczów był na tej imprezie w zeszłym roku? Podzielcie się
swoimi wrażeniami.
Obserwuj wątek
    • Gość: aw Re: Dookoła Grecji z RT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 13:07
      przyłączam się do prośby. Wszelkie wskazówki mile widziane :)
      • beti3636 Re: Dookoła Grecji z RT 07.04.07, 13:39
        aw czy też jedziesz na tę imprezę? Ja we wrześniu.Mam nadzieję że do tego czasu
        opiszą swój pobyt tegoroczni uczestnicy bo zeszłoroczni sie nie ujawniają.
        Zdrowych pogodnych Swiąt
        • Gość: tol Re: Dookoła Grecji z RT IP: *.mofnet.gov.pl 13.04.07, 11:04
          Witam! Ja (z żonką) jadę we wrześniu ba tą imprezkę. Wylot - 3.09! Lecisz w tym
          samym terminie?
          • beti3636 Re: Dookoła Grecji z RT 19.04.07, 00:59
            My wylatujemy 10.09 i na pobyt wybraliśmy Chalkidiki a ponieważ były do wyboru
            tylko dwa hotele musieliśmy się zdecydować na gorszy standart ale w centrum
            miasteczka . Nasz hotel to Petridis
          • Gość: aw Re: Dookoła Grecji z RT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:50
            Pytanie do tola - jaki hotel wybraliście? Masz może jakieś sprawdzone
            informacje o tej wycieczce? Prawdopodobnie wybierzemy się w tym samym terminie,
            jeszcze trwa uzgadnianie urlopów.
            • Gość: tol Re: Dookoła Grecji z RT IP: *.mofnet.gov.pl 23.04.07, 10:36
              Wybraliśmy hotel Poseidon Palace. Co do wyboru hotelu i samej wycieczki, to
              jedynymi opiniami jakie znamy są te w internecie (jak wiadomo są one różne...).
              Ponadto zaufaliśmy paniom z biura podróży (ale nie z RT, tylko z biura
              pośrednika). Raz już byliśmy z tego biura (no dobra będzie reklama - Biuro
              Podróży "Summer" z Bydgoszczy)i byliśmy bardzo zadowoleni!!! Pozdrawiam! PS A
              tak z ciekawości zapytam, czy termin Waszego urlopu pokrywa się z naszym, a
              jeśli jedziemy na tą samą wycieczkę, to "pozwolę sobie się zapytać" skąd
              jesteście? : ))
    • Gość: aw Re: Dookoła Grecji z RT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 22:03
      zastanawiamy się nad początkiem września. Ale ostateczny wybór jeszcze nie
      został dokonany.
    • Gość: jula Re: Dookoła Grecji z RT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 13:12
      ja wyjeżdżam 7-05. jak wrócę to cos napiszę
    • beti3636 Re: Dookoła Grecji z RT 05.05.07, 08:12
      Jula czekamy na wiadomości po powrocie ! Jaki hotel wybrałaś na pobyt?Miłego
      wypoczynku!
      • beti3636 Re: Dookoła Grecji z RT 26.06.07, 12:13
        Jula czekamy niecierpliwie na Twoje opowieści z imprezy !!!-odezwij się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka