beti3636 05.04.07, 20:08 Czy ktoś z forumowiczów był na tej imprezie w zeszłym roku? Podzielcie się swoimi wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aw Re: Dookoła Grecji z RT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 13:07 przyłączam się do prośby. Wszelkie wskazówki mile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
beti3636 Re: Dookoła Grecji z RT 07.04.07, 13:39 aw czy też jedziesz na tę imprezę? Ja we wrześniu.Mam nadzieję że do tego czasu opiszą swój pobyt tegoroczni uczestnicy bo zeszłoroczni sie nie ujawniają. Zdrowych pogodnych Swiąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tol Re: Dookoła Grecji z RT IP: *.mofnet.gov.pl 13.04.07, 11:04 Witam! Ja (z żonką) jadę we wrześniu ba tą imprezkę. Wylot - 3.09! Lecisz w tym samym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
beti3636 Re: Dookoła Grecji z RT 19.04.07, 00:59 My wylatujemy 10.09 i na pobyt wybraliśmy Chalkidiki a ponieważ były do wyboru tylko dwa hotele musieliśmy się zdecydować na gorszy standart ale w centrum miasteczka . Nasz hotel to Petridis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Dookoła Grecji z RT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:50 Pytanie do tola - jaki hotel wybraliście? Masz może jakieś sprawdzone informacje o tej wycieczce? Prawdopodobnie wybierzemy się w tym samym terminie, jeszcze trwa uzgadnianie urlopów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tol Re: Dookoła Grecji z RT IP: *.mofnet.gov.pl 23.04.07, 10:36 Wybraliśmy hotel Poseidon Palace. Co do wyboru hotelu i samej wycieczki, to jedynymi opiniami jakie znamy są te w internecie (jak wiadomo są one różne...). Ponadto zaufaliśmy paniom z biura podróży (ale nie z RT, tylko z biura pośrednika). Raz już byliśmy z tego biura (no dobra będzie reklama - Biuro Podróży "Summer" z Bydgoszczy)i byliśmy bardzo zadowoleni!!! Pozdrawiam! PS A tak z ciekawości zapytam, czy termin Waszego urlopu pokrywa się z naszym, a jeśli jedziemy na tą samą wycieczkę, to "pozwolę sobie się zapytać" skąd jesteście? : )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Dookoła Grecji z RT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 22:03 zastanawiamy się nad początkiem września. Ale ostateczny wybór jeszcze nie został dokonany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Dookoła Grecji z RT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 13:12 ja wyjeżdżam 7-05. jak wrócę to cos napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
beti3636 Re: Dookoła Grecji z RT 05.05.07, 08:12 Jula czekamy na wiadomości po powrocie ! Jaki hotel wybrałaś na pobyt?Miłego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
beti3636 Re: Dookoła Grecji z RT 26.06.07, 12:13 Jula czekamy niecierpliwie na Twoje opowieści z imprezy !!!-odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś